Aktív témák

• .mf

veterán

válasz yodamastah #48108 üzenetére

Na ja, pár fokkal gondolom nagyobb sebességgel estél, mint én :))
    Én csak háromszög-kendős felkötést kaptam, de levettem, mert csak útban van. Nekem csak a mozgatást nem szereti, meg be van dagadva, de a karom súlyát még elbírja. Igaz az is lehet, hogy csak a Cataflam kezd hatni :))
    Linket kösz, nincsenek messze, lehet utánakérdezek.

Többieknek is kösz a jókívánságokat!

Doc: Ndrive nálam konkrétan hülye volt. Alsóörsről mindenáron Siófokon keresztül akart vezetni, én pedig inkább É felé akartam kerülni, 8-ason Szfvár majd 7, amikor már azt hittem, hogy végre újratervezte az utat, kiderült, hogy még mindig arra akar visszaterelni. Az autópályánál pedig 3 fizetősre figyelmeztető tábla azért csak jelent valamit...

Persu: a vállficam ám csúnya... az a vízszintesen, rugalmasan rögzült fajta volt, ha helyre kellett még rakni?

Ja amúgy odafelémenet találtam egy jó kis utat. Az ajánlásoknak megfelelően mentem Bodajk felé, Tatabányáról, s egyből ott van egy kellemesen (nem nagyon) kanyargós, jó útminőségű rész, Tatabánya - Környe - Oroszlány és tovább. Bodajkról viszont Zirc felé a kis utak néhol szörnyűek voltak... 50-70-el alig bírtam menni, inkább csak az úthibákat kerülgettem. A táj is kicsit madmaxes volt :)) sárga kiégett fű, dombocskák között kanyargó toldozoo kátyús út, néhol sziklák, sehol egy fa meg akármi zöld...

Aktív témák

Hirdetés