- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
yodamastah #48108 üzenetére
Na ja, pár fokkal gondolom nagyobb sebességgel estél, mint én
Én csak háromszög-kendős felkötést kaptam, de levettem, mert csak útban van. Nekem csak a mozgatást nem szereti, meg be van dagadva, de a karom súlyát még elbírja. Igaz az is lehet, hogy csak a Cataflam kezd hatni
Linket kösz, nincsenek messze, lehet utánakérdezek.Többieknek is kösz a jókívánságokat!
Doc: Ndrive nálam konkrétan hülye volt. Alsóörsről mindenáron Siófokon keresztül akart vezetni, én pedig inkább É felé akartam kerülni, 8-ason Szfvár majd 7, amikor már azt hittem, hogy végre újratervezte az utat, kiderült, hogy még mindig arra akar visszaterelni. Az autópályánál pedig 3 fizetősre figyelmeztető tábla azért csak jelent valamit...
Persu: a vállficam ám csúnya... az a vízszintesen, rugalmasan rögzült fajta volt, ha helyre kellett még rakni?
Ja amúgy odafelémenet találtam egy jó kis utat. Az ajánlásoknak megfelelően mentem Bodajk felé, Tatabányáról, s egyből ott van egy kellemesen (nem nagyon) kanyargós, jó útminőségű rész, Tatabánya - Környe - Oroszlány és tovább. Bodajkról viszont Zirc felé a kis utak néhol szörnyűek voltak... 50-70-el alig bírtam menni, inkább csak az úthibákat kerülgettem. A táj is kicsit madmaxes volt
sárga kiégett fű, dombocskák között kanyargó toldozoo kátyús út, néhol sziklák, sehol egy fa meg akármi zöld...
Aktív témák
Hirdetés
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest