Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ne basz', pedig már lejjebb raktad nem?

-
Daywalker
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Dehogy múlik azon
Láttam ZX9R-t 100e feletti futással...semmi baja sem volt. Minden tartós, amivel törődnek. Kissé túl van ez a kilométer dolog parázva.
Nem mondom, hogy az enyém makulátlan kívülről, meg a szokásos kawa csörömpölés megvan, de ezt leszámítva okés. Nem büdös, nem füstöl, nem kormol (kipuffból majdnem enni lehetne), a többi meg nem érdekel. -
runner 125
nagyúr
válasz
Daywalker
üzenetére
Ok, hát ha ár/érték aránya olyan a motornak, akkor persze, h megéri megvenni. A Te Kawad futásteljesítményéhez hasonlítva is ez durva vétel.

bajnokpityu
A hangsúly inkább a 'lehasználton' van.
Baromira nem mind1, h milyen használat és milyen user(ek) által kerül bele az az 50k km. Remek példa Zsoltee volt ER6N-je..., vagy éppen a Te géped, bár nagyon rég láttam róla fotót - ha láttam.
Néztem kepesmotoron és hasznaltauton is, az ilyen korú sport Kawa-k 99%-án az 5. festékréteg van, s már az is tele mindenféle búcsús matricákkal, amiktől alapvetően irtózom.
Noh és egyértelműen látszik a nyúzások nyoma - új, vagy éppen szétült/gyűrt üléshuzat, kopott markolatok, igénytelen kosz, glettnyomok, tört rendszám, stb.
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nálad is nagy a csönd ezek szerint?
-
Daywalker
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Jaja...oktatómnak is anno annyi volt a CBR-jében és olyan volt, mint az új, pedig kente neki

persuader: nézegettem folyamatosan a használtakat. Hayabusából akkora robbanás volt tavasszal, el sem hittem...és tényleg durván lementek az árak, hogy nem éri meg eladni. Én sem adnám már el, nem éri meg egyszerűen...max megtartom pályára később.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
50e km az már lehasznált?

asszem 48-49e van a CBRemben.karcmentes.
-
Daywalker
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Én 600-ért vettem és 56e km-rel
Persze cserélgetni ezen is kell a dolgokat. Általában ezeket a gépeket nem frissen szervizelve adják el, sajna
Ezen is látható a használat jele, de hát istenem, nem a vitrinbe kell
Ezt is sajnálnám szétszarni, de egy szalonállapotút méginkább. -
runner 125
nagyúr
válasz
Daywalker
üzenetére
Hjah, ha egy 700k-ra alkudható volna no1 vétel, mivel 7-800k környékén a már teljes lehasznált 50.000 + futott ZX9R-ek mennek.
bajnokpityu
Ez itt a szopóka, h kb 1 nappal csúsztam le róla, de hétvége előtt amúgy sem tudtam volna felmenni érte Bp.-re, mivel melóztam végig.
Ettől függetlenül tény, h idegesítő és bicskanyitogató, h mennyivel többért árulja.
Bár, gyanítom ez csak azért tűnt fel, mert konkrétan néztem ezt a motort, de tuti tele van az ország ilyen nepperekkel...
Abba meg bele sem merek gondolni, h ezt mennyiért hozták be kintről, ha még az 550k-s irányáron is keresett a fickó. -
ALI_G
veterán
válasz
Daywalker
üzenetére
Mondjuk nehezebb lett az ABS miatt, talán 10 kg-mal (nyilván mást is raktak bele pluszba meg valahonnan nyerték azt a pár LE-t).
2 személlyel is max 2-t váltok vissza, ha többet kell, akkor az már eleve öngyilkosjelölt mutatványnak indul.nekem az a 12 éves rizla tetszik, csak valószínűleg ki van a lelke.
-
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
"mert gusztustalan."
elvből nem venném én sem meg, már csak ezért sem. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Shkiz0
üzenetére
ha láttam hirdetve korábban másik tulajtól?
mert gusztustalan.
nyilván nem más haszna miatt.valamint az ilyen adokveszek emberek szoktak legritkábban olajat cserélni,szükséges minimumot nemigen fogja megkapni.és ha már rendszám is van rajta(régen egyébként ez 1-2 hónap volt),akkor használják.hát ezért nem venném meg...
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Miért?
Mert valaki gondolt arra hogy ezen lehet keresni is?
És ahogy már írták előttem is, bárki előtt adott volt a lehetőség hogy megvegye akkor amikor még nem volt lepapírozva.
Elmondom neked, hogy ha annyira akarnám, akkor én is kereshetnék az enyémen.
yodamastah megmondhatja neked, hogy amit vettem az is jól nézett ki, egy karc se nagyon volt rajta. Igaz ezzel taknyoltak már, de ha most eladnám úgy hogy költöttem már rá, még mindig keresnék vele bőven. -
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
én innentől meg nem venném...
-
Integra
titán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
én se nagyon merek átülni újabb autóba a 13 éves japóból. megbizhatóság mintaképe. ott van faterom 2006os suv-ja, az még made in japan. egyszer elment a turbo nyomás, meg is találták a computerben a hibakódot, azóta se volt ilyen. mondják, ha megint előjön, kicseréljük. jah, csak ha ez gari idő után jön elő, fizessél már fél millát... és ez még tényleg japán autó..

-
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
előző 10éves,és mostani 10éves motorrommal sincs semmi bajom...
sőt, a 16 éves kocsimmal sincs.de a 9 éves kocsimmal van...nincs benne logika.
motorok sztem általában megbizhatóak.
amig kecseg hozzá nem nyúl... -
yodamastah
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Tegyuk fel hogy a motor nem kamu. 729k-ert kapsz egy szinte hibatlan allapotu motort keves km-el. Ha ilyen motort akarsz akkor ennel sokkal jobb vetelt mar nehez lesz talalni....
-
Integra
titán
válasz
runner 125
üzenetére
szép motor. de ne kattogj rajta, jönni fog a te bringád is

-
Daywalker
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
A hülyének is megérte volna...
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Nagyon kicsi az esélye, hogy ennek bármi baja van.
-
Djuree
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
hát te is megvehetted volna

-
runner 125
nagyúr
válasz
Daywalker
üzenetére
Áh, szerintem szimplán a keresési vágy miatt árulja.

..tisztában vagyok vele, h 10 éves motor és biztosan van mit rajta cserélni - már csak a korából kifolyólag is, de fotók és a feltételezett állapot alapján szerintem nem kérdéses az órában lévő 14.000km-es futásteljesítmény.
De, ha még kétszer ennyi lenne, sem érdekelne. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Igazi magyar...
-
Daywalker
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Hát...vagy azért, mert rájött, hogy valami baja van
Az a motor többet is megér...ALI_G: máshol is olvastam róla tesztet és dettó hasonlókat írtak. Szóval nem hiszem, hogy a TC rontotta volna el ennyire.
-
runner 125
nagyúr
Hi!
Nem tudom emlékeztek-e a ZX9R kék Kawa-ra, amit beraktam múltkor. Arra tényleg le kellett volna csapni 550k-s irányáron magyar forg. helyezés nélkül.
..most megvette valaki, lepapírozta, és fix 729k-s áron árulja. Piccs'.

-
ALI_G
veterán
ekkora balfaszt: hornet 600 teszt 2011
Képtelen a kinyíló kampókra felgumipókozni egy táskát...
1300-asról átül és nincs nyomaték, hát hogy lenne
600-as jamakán sincs -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
sziv szakad..

-
Topiccsendőr
addikt
Holnap esti motorozás euringen. Hétvégén megyek kecsóra, meg jövőhéten is, Ha esetleg... Szombatokon
-
DigitXT
félisten
Akartam ajánlani a Honda Dream-et, mert anno ott vmi 25K-ért vettem,
ha jól emlékszem (de lehet, hogy 28 volt?), most viszont ott is csak az
általad írt 32,5K-s ár látszik. Úgy néz ki, felment az áruk ezeknek...
-
.mf
veterán
Hol lehet mostanában legjobb áron kapni Forcefield protektorokat? 30k-ért láttam Kelomotorban, a protektorok.hu-n is 32.5k. Ejj, miért ilyen rohadt drága ez a cucc, pedig hordanám az Adventure-t is, macera ide vagy oda.

-
ALI_G
veterán
hetvegen megyek 4-5 napra a hegyekbe. ha vki raer szombaton v vasarnap, feljohettek egy egri turara meg eszunk egy gyrost

-
Topiccsendőr
addikt
A használat nyomokat hagy maga után. Én leszarnám, nem a vitrinben áll az a motor. Dekoroztam egy időben, ha lakkozott a matrica, neki ne állj sniccerrel, mert nagyon meglátszik. Fel kell szedni a lakkot, újravágatni fóliából, ha nem színátmenetes a matrica. Ha nincs lelakkozva, akkor fóliából ki lehet vágni. Nem éri meg, és amúgy is csúnya az olyan motor amin egy karc sincs. Elárulja, hogy a gazdája nem használja, akkor meg minek vette?

-
zsoltee10
addikt
Megjártuk Nyíregyházát, megnéztük az állatparkot. Nagyon szép hely, volt már valaki ott?
2X420km, 3 megállás, 5 óra, 6L alatti átlagfogyasztás, 130-140-es átlagtempó.

-
Daywalker
addikt
Én most jöttem haza...mocskosul melegem volt a bőrben, mert Pestre beérve érezhető volt, hogy beragadt a városba a meleg. Szerencsére semmilyen esemény nem történt

-
Djuree
félisten
1. nekem is ugyanilyen csúszás nyomok voltak a fekete matricán. ha profi megoldást akarsz, kivágod az idomon tapétavágóval a karcnyomokat tartalmazó négyzetet (szépen pontosan vonalzó mellett, nekem görbe felület volt-->extra szopás
)), és lekaparod azt a matricarészt, az üres négyzetre vágsz egy akkora méretű fekete matricát, és ráragasztod szépen pontosan. én megcsináltam profin, nem is látszik. de szarakodtam is vele. ha nem akarod ilyen igényesen, akkor alkoholosfilc 
2. ide szintén alkoholosfilc (valami jobb minőségű). nekem az ezüst idomba vágott a csúszás fekete csíkokat, muter adott ezüst alkoholosfilcet, behúztam a csíkokat --> perfect. ha 2cm-ről nézed akkor azért meglátszik
ha profibb megoldást akarsz (ha nem eladni akarod a mocit akkor sztem felesleges) vannak aranyárban ilyen javító ceruzák különböző netes oldalakon.3. erre nem tudok mit mondani, az általad írt megoldás jó lehet.
vagy runner kolléga megoldása is jó lehet, de én home made párti vagyok (szeretek mókolni
), ami vagy nagyon jól sikerül, vagy nagyon szarul, köztes megoldás nincs 
-
-
.mf
veterán
Javítgányolás tippeket kérnék:
- idom félfényes fekete matricáin a csúszás fehér csíkokat hagyott, ami elég tré. Mivel javítsam-fessem szerintetek?
- a tanktáskám, bár amúgy elég jó, de van egy ordító tervezési hibája: a tank felőli oldalon is van egy zipzár az alján, ahelyett, hogy tépőzárat tettek volna. Hiába bújtattam el a fülét, a zár teste is megkarcolta a tankot. Fém, fekete fényezéssel -- ezen mivel lehet segíteni? Már az is jó, ha kevésbé látványos, mert most a fehér-zöld kikopás, bár felületileg elég kicsi, de a homogén feketén vonzza a tekintetet, s idegesít.
- radim kicsit rendbe kéne szedni. Most a felület 15-20-25%-án kisebb-nagyobb mértékben hajlottak a lamellák. S ami még rosszabb, hogy az ép része is koszos, néhol (középen, a kerék felhordása miatt) szemmel láthatóan full el van tömődve, máshol azért zseblámpával át lehet rajta világítani, de azokban is van por. Mivel lehet ezt takarítani? Arra gondoltam, hogy langyosvizes lemosás (részét leszedni, meg fellazítani), majd kompresszorral átfújatni? Mert feltételezem a nagynyomású vizes többet ártana, mint használna, s talán a gőzborotva is. -
Integra
titán
válasz
runner 125
üzenetére
asszem csak jó, hogy lusta voltam autót mosni..

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Vadonat újonnan ha vettél volna egyet, akkor a szervizköltsége nem annyi, mint a 250 2T nek. De az ára nagyon húzós volt akkoriban ezeknek a gépeknek. Jóval nagyobb köbcentit vehettél volna az árukból. A 2T re oda kell figyelni, szigorúan be kell tartani a szervizintervallumokat, de cserébe 75 lovad van. A sornégy négyütem ZXR esetében 45 ló 145 kilóra. 180 nál regulál, ekkor van 6. ban olyan 16000 nél, szóval a 200 menne neki, ha nincs sebességtiltás neki. Ekkor már azért passzírozza a menetszél a dugattyút a henger falára. És ilyenkor történnek meg a dolgok, nem a sima pörgetésnél. A ZXR volt akkoriban a legsportosabb az összes közül.
-
.mf
veterán
válasz
üzenetére
Nekem is van mentségem, még mindig nem jött teljesen rendbe a vállam; na meg most megyek haza a motort állagfelmérni, hogy a pedált lehet-e javítani vagy cserés, ill. hogy az indexet hogy lehet megoldani, hogy következő esést túlélje. Jövő héten már szeretném használni is...
-
runner 125
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ok, én nem mondtam, h 1:1-be ugyanolyan, csak szimplán azt, h az a 250-es Hornet rohadt tartós szerkezet volt, annak ellenére pörgetni kellett. S, a srác folyton ki is forgatta rendesen, mivel ott volt 'ereje'.
..noh, meg az RS mellett szól, h jóval egyszerűbb technika, amit otthon is lehet javítani, mondjuk én egy 4t-nek már nem esnék neki.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
18500 nál tilt a ZXR. Az nem lehet tartós motor. Amúgy ezek mennek amíg mennek, utána az egészet dobhatod a kukába. Szó szerint.
El lehet poroszkálni 40e km ert, ha elváltod 6000 nél, de akkor egy simsont kellett volna venni, mert kb annyi nyomatékkal gazdálkodsz. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Egyáltalán nem tartósabb. Annyit kell rá költeni, mint egy 250 2T re.
Az RS a legjobb alternatíva. Nekem volt 250 ZXR em, nagyon jó gép, de nem kívánom senkinek, hacsak nem Japánban él. -
törölt tag
egyebkent hogyhogy mindenki ittvan?

nekem van mentsegem, most voltam vitorlazni. persze motorral mentem
-
törölt tag
válasz
runner 125
üzenetére
talan persu pont ilyennel kezdett, neki is lesz sztem par szava

birom en is ezeket a kis visitogepeket. hihetetlen, amit tudnak. fulig er a szam asszony 400-asan is folyton. -
törölt tag
válasz
runner 125
üzenetére
talan az a kulonbseg h az rs-nel tudod h mit kell majd csinalnod. a 250-es kawa, ha el volt hanyagolva, sokkal nagyobb penztemeto lehet...
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
..vagy, 300k alá belefér egy ilyen 250-es Kawa is. Úgy tudom ezek sor 4-es 250-esek, illetve még tartósabbak is, mint az RS-ek.
-
runner 125
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Pont ezt akartam írni én is.
Ráadásul van rajta rendszám. 139k-s ár meg szerintem még úgy is vicc érte, h legalább ennyit rá kell költeni a blokkra, viszont utána van egy jó pályagépe az embernek.
-
bajnokpityu
félisten
sztem egy jó szerelőt keress előbb.
egyébként akár az is belefér,h kapásból egy hasonló szerelő által helyrehozottat vegyél.
ismerek olyan szerelőt,aki ebből él.természetesen igy garid is lesz a robi/motorra.Ali:én ilyenre cseréltem a gyári nissinemet.fékhatásban megéri.attól viszont félek,h mennyire eszi a tárcsát.ferodoval megjártam anno...
-
ALI_G
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
Egy régebbi tesztben az EBC Double H-t hozták ki tesztgyőztesnek a fékbetétek közül, mondjuk nem mostani cikk. Jó vétel, ismeri valaki?
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Akkor szerintem belevágok egy ilyenbe!
Tudnátok még ajánlani egy megbízható szerelőt hozzá? -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
pont ezt szerettem volna kérdezni
hogy +150, 200-ból lehet-e egy olyan gépet összerakni, amiről lehet tudni, hogy használható!? -
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Mégegyszer ennyit rá lehet borítani, hogy pályázásra is biztonságos, alkalmas legyen.
Euroringen 1.22 őt préselt ki a 2002 es puposhátúból egy srác. Az nem rossz. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nekem tetszik

ócsó,és benefér egy blokk-generál az árába.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Sornéggyel nincs akkora tapasztalatom, úgy erzem ott sokkal gyorsabban történik minden.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Igen, sajnos lehet azokra annyit költeni, mint az űrkutatásra.
Pl főtengelycsapágycsere nincs, egyben kell a főtengellyel cserélni, ami kb 300 e forint. és az itthon kapható 2t 250 esekben sok a km. A pénz meg kevés. Szerintem azok a legjobb motorok a világon. -
yodamastah
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
2 haver is tolta 250es RS apriliaval. Imadtak oket. Nem eszi a gumit, hihetetlen konnyu es elvezetes vele a motorozas (szerintuk). Egesz jo koridoket mentek vele. Az egyik srac jobb idot tudott hringen mint az k5 1000-el (mondjuk ez az o benasaga hehe). De sajnos ezek mar nem a 2-300ezres motorok voltak. Es azert neha szervizelgetni is kellett komolyabban oket.
-
yodamastah
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Hat azer ez tulzas, nem egyszer toltam vissza terddel a 2 kereken csuszo motort. Igaz nem konyokkel, de csak azert mert szarul ulok ki

Kakucsos pelda nem a legjobb, ott a magas sulypontu sportmotorok elvereznek. Nem arra vannak kitalalva hogy 30-60km/s kanyarokban dobald ide oda egyfolytaban. Egy verenyrobogoval is le lehet nyomni szerintem kakucson egy 1000es gixxert. De amugy igazad van.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
üzenetére
Jobb bizony.
Tényleg csak ezt tudom ismételni, hogy ha már tud az ember motorozni, akkor tudja kihasználni ezeket a dolgokat.Pl régebben az mz kupa eleje kezdte merevíteni a csapágyazásokat, kicserélték tűgörgőre a szilenteket. Gyorsabbak tudtak lenni, de tudtak highsideolni is.

Szóval valamit valamiért. Alólam simán kimegy azt ennyi. Ha visszatapad akkor lassan teszi. -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jo, de akkor az a vas nem rosszabb, hanem jobb

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Ebben van valami, annyira nyeklik nyaklik, hogy bőven van idő reagálni. Sokszor könyökről jöttem vissza kanyarból. Egy sornéggyel ilyet soha nem lehet csinálni.
-
bajnokpityu
félisten
furcsa ezt olvasnom,h kategóriával jobbak.
egyszer hintáztattam meg frissen szervizelt RS125öst,ugyanúgy hintázott mint egy ETZ.mondjuk,menet közben hogyan viselkedik az más tészta,de nem üvölt róla,h sokkal jobb lenne.de ettől még ár/értékben sztem a 250es ETZ verhetetlen.és megvan a program a hosszú téli estékre is.nem a TVt kell bámulni

Rew:sztem nem teljesen.ha nem merev a váz,mint az ETZé, va roxié, akkor sokkal tbbet lehet hibázni.ezekkel tényleg mindent érezni,hogyan tapad.
-
Topiccsendőr
addikt
Pont így tudsz figyelni a kanyartechnikára, és az ívekre. Túlgondolod már ezt a dolgot.
RS 125 öt én is fogok venni. Mitonak a váza változatlan, amióta kitalálták. A furat-löket aránya sincs közel a négyzeteshez, RS ből meg több van, fejlettebb.
Az összes 250e környékén le van lakva. A minimum, ha veszel egy ilyet, hogy darabokra szeded és cseréled azt, amit eddig kellett volna. A gyökér tulajok miatt, nem a konstrukció miatt. -
.mf
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Értem, amit mondasz, egy részével egyet is értek, viszont felmerül bennem a kérdés, hogy nincs-e ez már túl azon a ponton, amikor már a koncentrációd nagyobb részét egy nem-a-feladatra-szánt eszközzel, annak hiányosságaival és hibáival való küzdés köti le, s kevésbé tudsz figyelni a pályára, a kanyartechnikára, stb. Ezért gondolkozok még a 125-250-es régi japán 2T gépeken (NSR, RG) meg esetleg az olaszokon (RS, Mito). A motorok nem sokkal drágábbak, az alkatrészek sajnos már inkább, viszont futómű, teleszkópok, fékek már kategóriákkal jobbak. Itt viszont a szervizigény a kérdés, néhány tudom, hogy borzalmas, a többibe még nem ástam magam bele.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jókat mosolyogtam közös ismerősünkön,h fél az 50es robin,mert 5cm-es amplitudóval mozog a kormány.naés,gyorsabb voltam a köszörűvel,mint a CBRel.de legalábbis úgy éreztem.
pedig a roxi szitnén nem egy hájtek.... -
Topiccsendőr
addikt
Tudom, mindig ezzel jövök, de a lényeg azon van, hogy te alkalmazkodj ahhoz, ami van. Ez a motorozásnak az egyik alappillére, hogy melózol a problémán, nem elkönyveled, hogy ez és ez szar, úgyhogy nem jó. Ez a szépség benne, felismerni a hibákat, meg hogy milyen módon tudod elhárítani ezeket a hiányosságokat. Így rengeteget lehet tanulni szerintem. Futóműhöz nem nyúlunk. Sajnos gyárilag nincs megcsapágyazva a villa, tehát szögegyszerű a szerkezet, ezen változtatni sok pénzből, és munkaóra során lehetne, de továbbra sem ez a szűk keresztmetszet. Nem is a 17 lóerő, ami a blokkban van.
Számomra azért felfoghatatlan ez a gumi mizéria is, ami itt volt, mert az isten szerelmére. Az én motorom egy 27 éves szar - ami már kislányban is öreg - aminek a váza egy acél zártszelvény, amiből a hiánygazdaság miatt ki van spórolva az anyag, a hátsó villa csapágyazása gumiszilentes, és sorolhatnám, mégis lehet Kakucson 46,8at menni, amennyit egy oktató megy az 1000es GSXR el slick gumival. Euroringen 1,28at gyári, semmituninggal. Meg kéne tanulni motorozni. Aztán lehet fogni a technikára mindent.
Az én első blokkom nagyon jól bírta a pályahasználatot, 3 évig nyélen baja nem volt. A mostani másodikkal szenvedek. Ki kell forrnia, aztán hozzá sem kell nyúlni évekig. Rohadtul szerviz igényes addig. Ha érdekel bővebben leírhatom priviben, mert nem szeretném telerakni a fórumot egy szocimotor bajaival
-
nézegetem a kínálatot, de én is arra jutottam, hogy akkor már inkább olyat vennék, amin mégis van rendszám, műszaki, mert akkor az asszony is tudna velem néha gurulni, vagy a szomszéd
250-400 ccm között. jó lenne 200e alatt
vagy max 3
ha láttok valami reménytelit!?? előre is köszi! -
.mf
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Olyasmi is volt már idén vagy lehet, hogy már tavaly, markoló kanyarodásnál nem adta meg az elsőbbséget, és a markolókanál szelte ketté a robogóst...
-
.mf
veterán
Pár hete cseréltem láncot és lánckerekeket, lehetett talán másfél óra is (első lánckerék annyira be volt ragadva), s a srác kért 4,5k-t, adtam neki 5-öt. Főleg, mivel másnapra vállalt, miközben mindenhol máshol csak egy hét múlvára lett volna időpont.
Persu:
én eddig inkább valami kis-közepes (200-400ccm) SM-ban gondolkodtam, mint eldobhatós, pályázni tanulós és városban mászkálós motor, de végülis a 250-es ETZ sem rossz ötlet, az még legalább olcsó is (az egész motor olcsóbb, mint az enyémmel egy jókorát esni -- és alkatrészek is), de pályázni nem kéne a futóművét is átépíteni? A motorja mennyire tűri a pálya-használatot, mennyire szerviz-igényes ilyen igénybevétel mellett? Motorereje használható pályán? Tudom, MZ kupa, de rendes motor-felállító kanyarból kigyorsításhoz is van benne elég kraft, vagy ezt inkább technikából oldjátok meg?
Aktív témák
- FELÚJÍTOTT Refubished Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 5 16/256 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Láttam ZX9R-t 100e feletti futással...semmi baja sem volt. Minden tartós, amivel törődnek. Kissé túl van ez a kilométer dolog parázva.

De, ha még kétszer ennyi lenne, sem érdekelne.
neheeeeem....
ha profibb megoldást akarsz (ha nem eladni akarod a mocit akkor sztem felesleges) vannak aranyárban ilyen javító ceruzák különböző netes oldalakon.

Akkor szerintem belevágok egy ilyenbe!