Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
-
[lAyCsI]
addikt
amúgy ki volt 7végén gurulni?
én szombaton mentem egy lájtos 200 km-es karikát,
de elég hüvi volt már, a lábam fázott kissé a csizmában
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
én is csak véletlenül láttam egyszer

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Sztem ha itt
teszed fel a kérdést, jobb eséllyel kapsz választ
-
qpakcovboy
őstag
Valaki tudna nekem némi infót egy robogóról?
a típusa Peugeot Elyseo (100 köbcentis)
-
stargazer
senior tag
nabakker!
már tök f*aszán kitaláltam hogy veszek egy olyan fényképezőgépet ami kellőképpen kompatk, és kihajtható elforgatható kijelzője van. azt leszerelem, beépítem a sisakba valahova a szemem elé, a kamerát meg vagy hátra a motorra, vagy a dzsekire. a kettőt összekötöm egy kábellel és lecgó. áramot kaphatna a motorrol is. aztán rájöttem hogy lehet h nem is lenne megfelelő olyan közelröl bámulni a kis lcd-t.
aztán egyszercsak találtam egy ilyet (nincs új a nap alatt...
):nem lehet szar. meg nem is lehet olcsó. valami 500 dollár körül van, de van igazábol egy csomó ilyen kütyü már nem is gondoltam volna. ezt is bármire rá lehet kötni aminek van video kimenete. nagyon állat sztem. jobb ha nem sisakra van téve a vevőegység, és sztem ennek jó nagy látószöge van. majd ha kicsit jobban elterjed lehet h kipróbálom.
-
SzalaiG
addikt
Van itt valakinek CBF600S?

-
Na mennyünk motorozni kérem

-
stargazer
senior tag
háhá
kitaláltam hogyan fogom továbbfejleszteni a visszapillantós sisakot! ha beválik szabadalmaztatom!

-
Kris91
csendes tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Race to Dakar.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ali_G: Az előző részekben azt mutatták be, hogy a csávó hogy készült fel a versenyre, ment versenyezni gyakorlás céljából, és mutatták, ahogy a járműveiket készítik fel a versenyre.
-
rebel56
tag
Helló! Tisztítsd meg minden szennyeződéstől, majd jó vastagon kend be bőrápoló balzsammal. Ebből van sokféle, a méhviaszos elég jó szokott lenni pl. "Boston" típusú. Vagy vehetsz fókazsírt is, amivel az igényesebb metálosok kenik az acélbetétest, csak az többe kerül. Rajtahagyod néhány órára, hogy beszívja amire szüksége van, aztán a felesleget körkörös mozdulatokkal belemasszírozod, és letörlöd. Ha már repedezik, csodát ne várj tőle, de mindenképp érdemes így ápolni. Én ezt az üléssel is meg szoktam csinálni időnként, meg a kabátommal is.
-
ALI_G
veterán
válasz
Integra
üzenetére
hát vicces lehetett, de ha súlyos,akkor nem illik nevetni. Azért kérdeztem egyből mert arra lakik egy motoros haverom. Remélem nem ő járt pórul.
Kris91: pedig ez nézett ki az első résznek, mert most indult a dakar (a filmben). De nagyon tetszett. Remélem a következőt se hagyom ki.
-
Integra
titán
Raktérbe zuhant a motoros
Havaria
2007. október 6., szombat 17:01Súlyos sérüléseket szenvedett az a motoros, aki egy fékező mikrobusznak rohant, majd a hátsó ajtaját beszakítva bezuhant a jármű rakterébe Pécsen. A baleset szombaton délután, három óra körül történt a baranyai megyeszékhely központja és a szomszédos Keszü között.
Egy Volkswagen mikrobusz balra akart kanyarodni a főútról, ezért lassított, a mögötte érkező motoros azonban nem tudott idejében megállni, és nekivágódott a furgonnak. A motoros betörte a Volkswagen hátsó ajtaját és a raktérben kötött k. A szerencsétlenül járt fiatalembert a mentők súlyos sérülésekkel szállították a kórház traumatológiai osztályára.
lol, erre nem tudok mit mondani...

-
ALI_G
veterán
nagyon jók a sisak kamerás felvételek, remélem van aki nézi közületek.
-
ALI_G
veterán
a discoveryn egy dakaros film megy, 3 motoros 1 autós és 1 kaminos teljes dokumentációja, sisak kamerák. Szerintem sorozat lesz, mert 9000 km nem fér be pár órába, de szeirntem jó lesz.
-
Kris91
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek ötlete arra, hogy mit lehet csinálni egy régi bőr (motoros) csizmával? Állt egy pár évig a garázsban és ha "összehajlítom" pl a szárát, akkor kis repedések lesznek a bőrön. Arra gondoltam hogy be lehetne kenni valami bőrápolóval, amitől talán visszanyerné a rugalmasságát. -
net84
őstag
köszi! Sejtettem, hogy valami turpisság van a dologban....
Nézegetem, nézegetem a motorhírdetéseket, de csaknem találok valami normális 50 v. 125-ös sm mocit városi cirkálásra...vagy ha igen, akkor kicsit vicces az ára. Mi történt? Jön a szezonvége, a piac meg kezd behalni?
-
SzalaiG
addikt
CBF600 - [link]

-
Mindegy csak motor legyen és lehetőleg 250ccm felett!!!!
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nem, neked ez nem kell kisfiam

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jajjmáá,
ne legyél hugyos
-
Motorozni akarok!!!

-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
-
válasz
üzenetére
Nézzétek, nekem mindegy ki-mit vesz... Csak próbáltam rávilágítani, hogy ennyi pénzért kap egy műszakilag/motorikusan fejletteb motort (hiába öregebb 2-4 évvel), 650 helyett 800as, amin nem egy kommon lengővilla van, hanem egykaros lengő. Szerintem szebb is.
Bár igaz, egykerék közben az egykaros ellentétes irányba húz, a villás nem. Húú
Na, innentől én nem vitatkozok, végsősoron nekem oly mindegy
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Tod, ez hasonló, mint a régi 123as állólámpás mercik. Másfélmillió km után 10ből 7ben gyári kompressziót mértek. 8)
-
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Én tavaly amikor fejreálltam a 400assal, elvittem műanyagoshoz. Kipucolja a mocskot a törésből, bekeni spéci cuccal, majd felmelegíti, és forró (hasonló a pattex pisztolyhoz) géppel úgy összerakja, hogy az többet ott az életben nem reped el, hacsak nem ugrálsz rajta... TÉnyleg nem törik el, kipróbáltam. Ill az egyik idom eltört, amikor valami istenbarma feltörte a motor hátulját, hogy megnézze, van benne egy eü csomag, meg pár szórólap... Utána vehettem új idomot angliából...

Mindenesetre szép teljesítmény egy új 1000RR-be beletenni 66ezer km-t. A kék motorban mennyi van?

-
sowi
őstag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
kolleganom ilyet hasznal(marmint sv650), majus ota belapakolt 13e km-et es csak olajcseren volt vele, jo gep az az sv szvsz, en se bannam ha kapnek egyet (mehetne a csere egybol duci monsterre
) -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
elhiszem,
nem tudok RSV meghibásodási statisztikát prezentálni
mikor tervezed? -
Topiccsendőr
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Én itt görgőztettem ki az alufelnimet... [link]
Kicsit paréj az oldal, de jó szakemberek. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
összeheggesztik és újrafény
-
qpakcovboy
őstag
Fasza felni javítót keresek lécci segítsetek!!!!
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
dehogy,
jó kis vas,
majd te leszel az ellenpélda
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
1000-snek jobb a futóműve, fékei, motorja

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
nincs vulkanizálás, ez nem gumi, betold anyagot az eltört idom közé, vagy ilyesmi, de mondom ezt meg szokták varrni dróttal. Az a biztos. Aztán arra félkiló gitt stb
-
qpakcovboy
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
mi van akkor ha belülről megerősítik üvegszálasz gyantával a vulkanizálást követően?
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Meghegesztik, de úgyis el fog törni egy idő után, főleg ezeken az utakon. Ha megvarrják vékony dróttal akkor úgy okés, de az meg akkora gány sztm... Isdmerős hozta el a frissenkészült fejidomot, és ahogy lerakta az asztalra el is törött

-
qpakcovboy
őstag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Tessék, ebben a Hondában szerintem már van vagy 150 ezer km.
Ha nem ütnek el akkor már meg is vették volna, de hogy most összetört....

Első felni, jobb első lábtartó, fékkar. Ezek még nem is lennének nagy tételek, de az idomok....
Hol lehet normális áron rendberakatni az idomokat? Megvulkanizálják? vagy mit tudnak kezdeni egy 20 éves műanyaggal?
-
qpakcovboy
őstag
Mellesleg tudtok nekem alkatrész? igazából CBR F1-re kellene első kerék ami még nem volt javítva.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
azért próbáld ki mindenképp mielőtt megveszed
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
nekem mondjuk 650-essel vannak tapasztalataim...
-
qpakcovboy
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Közlekedni is szerintem könyebb vele városban, mármint az SVvel, keskenyebb. A VFR télleg a tartósságáról népszerű, na meg a hangjáról biztos megbízható járgány és túrázni is kényelmesebb lehet mint az SV.
Találta megy kereskedőt, SV1000, sérülésmentes, minden gyári 9800 van benne 300 e-t kellene letenni az asztalra és névreírva elhozható, a fentmaradó 850 meg részletre 120 hónap. Valami ilyesmiben gondolkoznék hosszútávra. Ha normálisan van használva és szervizelve ezzel sem lehet gond. Bár sajna nem tudom egyenlőre fedett helyen tárolni. Csak beninkút-ponyva...

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
kóveddmeg
-
Levi123
senior tag
Itt az igazi aranyos gépezet link
-
Topiccsendőr
addikt
egymilliókétszázharminckétezer kilóméter hajtókarcsapágy, dugó, gyűrű csere vagy váltócsere és hengerfúrás nélkül... LOL
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Na zé' ilyen nincs, hogy könnyebben elhasználódik dugóban két külön márka motorja...
Ha azt mondanád, hogy egy régi VF vs SV, vagy azt mondanád, hogy valami léghűtéses egy vízhűtéses koncepció ellenében az oké. -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
e-eee... vezetett szervízkönyv, egyszer volt kicserélve benne minden, ami szelep. Vezérműtegely is gyári. Egyszerűen vigyázva volt rá. jó olaj, hidegen nem hajtva, motorozás után fél percig alapjárat, és féltávon cserélt benne szelepet, szelepvezetőt, szimeringet. Ennyi. Ja igen, 1500 mérföldenként cserélt olajat ^^ hajólemlékszem. Persze nem kötelező elhinni, gúglin utána lehet olvasni, biztos fennt van. Honda prosiban ezt írták, kár, hogy nem tettem el egyet
(btw, 750es viffer volt, nem 800as, és haveroméban is lassan 200ezer km van.) -
A választás szabadságában pont az a jó, hogy el lehet terelni az embereket a normális fele...
mindenesetre tőlem mindenki azt vesz, amit akar, akár még olaj nélkül használt motort is, csak próbálom rávezetni a jóra. Márpedig egy régi motor, sokszor sokkal többet ér, mint egy mai fícsör-motor. Egy VFR meg akkor is VFR marad, ami a tartósságáról híres. Nem tudom, hallottatok-e már az ír postásról ,akinek 3 éve volt 770.000 mérföld (!) a VFR-jében. Nyergesvontatónak is becsületére vállna, nem egy pörgős motornak
De nekem mindegy, vegyen SV-t, ha az tetszik neki. Csak meg ne bánja

megyek vissza dolgozni

ja igen:
/me elborult fanatikus Honda fan

-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
pont az kell neki, hogy még a gatyáját is ráköltse szerencsétlen

-
tildy
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Én érzem csak kicsit mz 1000-sesnek? De szép gép

Tüzi: ne ajánlgass már mindenkinek régi gépeket!
arról nem beszélve, hogy eg szép VFR-t sokkal könnyebb lesz eladni, mint egy (bocs) "nevenincs" tucatSV-t... VFR az fogalom, SV az meg melléknév...
na erre meg inkább no coment
MEgértem hogy inkább 2 év körüli svket nézeget, mint többéves vfreket.
Aktív témák
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.Nagyon jó volt, látszott, hogy ősz van, alacsonyan szálltak XT660-osok, meg az RS 125-ösök, illetve a funbike szekció. És érdekes módon, amióta ki lett görgőzve a felnim nem tudtam elesni

):