Hirdetés
Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz Levi123 #2262 üzenetére
''egyik ismerősöm egy simson s51-est vizsgáztatott le nagymotornak (komolyan rendszámot kapott)''
Elvileg ennek igy is kellene mennie, mivel az S51 a magas vegsebessege miatt (akkor itt megvarnam, amig mindenki kirohogi magat ), szoval mivel a ''tervezesi vegsebessege'' 45 km/h-nal nagyobb, nem szamit smkp-nak, igy csak rendszammal lehetne hasznalni. Elvileg, mondom.DRM is theft
-
Kris91
csendes tag
válasz Levi123 #2262 üzenetére
Szóval ha jól veszem ki a 'szavaidból', akkor te is rendszámosan használod az nsr-t. Nekem is az lenne a baj rendszám nélkül, hogy ha évente egyszer jönne velem valaki a motoron, akkor az elég kockázatos lenne... Meg mondjuk nem lehet vele átmenni külföldre, ha jól tudom. Olyan sokat mondjuk úgy sem járok, de szlovákiába bármikor át lehet ugrani. Lehet hogy akkor ugranak az 125/50-es motorok...
-
ferkoboy
senior tag
-
DroneZ^
őstag
válasz Levi123 #2282 üzenetére
125ös hondám van majd 1.5 év mulva veszek valami NAGYOT Ducati Supersport 1000DS tetszett meg nekem alacsony fogyasztása, kényelme, hangja, megjelenése, minősége miatt..
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
DroneZ^
őstag
válasz Levi123 #2291 üzenetére
nem, honda cg. elvileg naked, de nekem nem a legujabb karika lámpás van mer az csunya nekem a jo 2002-es téglalap alaku lámpás van ami a régi időket idézi
arra lesz a kipuf mer a gyári elég halk szavú
[Szerkesztve]“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
DroneZ^
őstag
válasz Levi123 #2294 üzenetére
nemtom, hülyén nézne ki, meg összeégetné az elsö sárvédőmet meg talán még a vázat is.. most olcsoé szeretnék valami eccerű nyitott kromozott kipufogot reá ha ez megvan nem nyúlok hozzá!
[Szerkesztve]“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
DroneZ^
őstag
válasz Levi123 #2319 üzenetére
szóval ez túl sőtét.. szóval világosítani kell, ami annyit jelent hogy több benzin kell? Ugy tudom eleve felvan tolva az alaphelyéhez képest (nagybáttyám felrakta mert mondtam h nem megy rendesen, fuldoklik).
ismerösöm szerint az a vezeték amit láttam, az nembiztos hogy karter gáz, hiába jön belőle gáz... van valami másik lehetöség hogy ezt lekell dugózni, csak megkellene győződni arrol hogy az valoban mi is...
-
veterán
válasz Levi123 #2314 üzenetére
Nekem a 15ezret pörgő kis 400asom, ami 14 éves lesz lassan, 4000 alatt fél deci olajat sem eszik.
Rakjál bele valami normálisabb (fenntebb felsorolt) olajat, 15w50-eset mondjuk. Lehet, hogy eltűnik az olajfogyasztásod.
Amúgy pl: Audinál 1liter/1000 km a megengedett olajfogyasztás... LOL
Új A4... Szóval kb 20 évvel vannak lemaradva, de ha jól hallottam, anno a Mitsu Zero repcsik sem az olajat ették, hanem a fenyőfákból kigyártott ''benzint''...どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
ALI_G
veterán
válasz Levi123 #2360 üzenetére
Hát ez az És gondold el a léghűtéses V2-es nagy choppereket, azok mit élhettek át?!?!
100 fok még nem gáz, de ha huzamosabban olyan akkor tuti nem használ. Egyébként kettesben tötyögtünk haccáz fokban és az árnyékban volt csak annyi majdnem csak bukósisakkal engedtek felvonulni, de akkor meg tudi kiborult volna egy pár 120 kilós állat mert nem bírták volna a börmellény meg bőrgatyában...
ha nem megy 90 fok felé, akkor menj el egy ilyen felvonulásra, tuti megizzasztja
hozzátenném mielőtt támadás érne, hogy mindig megtisztítom a hűtőrácsot, normál használat mellett haccáz fokban 100-as tempónál 80-85 fok általában. -
Integra
titán
válasz Levi123 #2415 üzenetére
na ez komoly!!!!
totálbájk cikk...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
válasz Levi123 #2437 üzenetére
drukkolok neked.
sajnos magameva tettem azt a kegyetlenul egyszeru es logikus gondolatmenetet, hogy:
- aki hasznalt motort vesz, azok nagy resze nem az a nagypenzu ember
- ok altalaban a szervizeken is sporolnakna ezert felek en mar az itthoni hasznalt motoroktol. raadasul ha megnezed az itthoni helyzetet, a legtobb motor (akar '89-esek is) 32200-32700km-rel van hirdetve. magyarul soha a budos eletben nem tudod meg, hogy az 60e, 90e vagy igaz. marpedig egy sportmotornal nagyon-nagyon nem mindegy h mennyit is futott. persze egy bmw vagy egy 800-as vfr eseten 30e ide vagy oda nem szamit
mas:
ezt a s.ggf.jet! -
veterán
válasz Levi123 #2670 üzenetére
Szargagyi VTR. Kinek kell egy többszörös világbajnok gagyimotor? Különben is. Sokat eszik... Meg vinnyog benne a szar fogaskerék. Meg rángat alapjáraton közlekedve. Meg, ha eldől, akkor tönkremehet a hűtő. Ja, és nem lehet közlekedni vele városban... (pedig deee )
Körülbelül ennyi volt olvasható az újságokban. Én nem tudom miért, de aki ért a motorokhoz, és nem csak sufnyitunying módon, hát közülük 10ből 7 akar VTR-t. Biztos azé' mert szarNekem a szívem fog megszakadni a 400asért, ha esetleg eladom. Szívem szerint nem adnám el, mert ez (meg a vfr-rvf) a gyöngyszemek, az unikum motorok, nem az új MZ...
Fél kisujjam odaadnám, ha lenne egy 750es rvf-em NR-ről ne is beszéljünk, azért mind a négy kisujjam odaadnám xDどんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
veterán
válasz Levi123 #2697 üzenetére
Lementem annó 125össel kötelező szervízre. Éppen egy sp2 állt bennt, akkor tették fel a teljesen nyitott rendszert, meg az aprókavics dobokat. Hát, amikor beindították, azt hittem beszarok. 3-4 méterrel álltam a motor mögött, de szabályszerűen, mintha kalapáccsal csapkodták volna a mellkasom. Vazze... xD
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
feca81
aktív tag
válasz Levi123 #2780 üzenetére
savvaltasoknal azert kell egy kis +
Tuzi a kemeny nagyon kell ra,mert mondom,hangja alig, foleg alapjaraton. ha azt a hangot, amit a motor ad,mikor rajta ulsz,es te hallod, ki lehetne "vezetni" a kipufogohoz,akkor nagyon gyonyoru hangja lenne. rajta ulve a hangja vetexik nagyobb tarsai hangjaval (na nem az ezresevel)
Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
veterán
válasz Levi123 #2808 üzenetére
Én meg 15ért vettem gyárit, hűtőbordásat. postával... németből... itthon 55ezer.. LeHúzom BT rulla
btw, polírozd fel minda a két érintkezőfelületet, és igazi számgépes szilikonpasztával a hasán csavarozd fel a fesszabit. Sokkal jobb lesz a hőátadása...
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest