- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
kaliber
aktív tag
válasz
Flashback #12200 üzenetére
Az Asseni utolsó négy kör: [szenzációs]
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Flashback #10043 üzenetére
Nah azé Euroringen ha a driftesek után felzavarják a motorosokat, ott nagyon szépen lehet csúszkálni. A pályatakarítás meg nem az erőssége annak a bandának, akárcsak a gondolkodás. Ha néhány parádézós fickó még telibe is ver hátulról - mint Zolihaveromat
- akkor jobb esetben fékkarért szaladgálsz szombaton, nem fejidomért.
Szóval elég necces a helyzet, de az utcánál még mindig jobb. Egy paraszthajszállal. Az Euringesek meg lehúzós balfékek. És télleg többet lehet tanulni ott, mint egy szar közúton.
-
ALI_G
veterán
válasz
Flashback #10043 üzenetére
én mennék. Most hétvégén, vagyis pénteken lett volna alkalmam menni, ha nem borult az ég meg lóg az eső lába egész vasárnap. Szóval lejöttem volna masinával szegedre, pénteken meg mennem kell pestre. Akkor már úgy gondoltam, fel pest mocival, hazafelé menet meg beugrottam volna kakucsra vagy eringre. Pont útba esnének
-
Integra
titán
válasz
Flashback #9987 üzenetére
a mávos ügyfelek miért aggódnának?
fizetnek ugyanannyit és ugyanolyan kondíciókkal tovább, illetve válthatnak ha akarnak.
amúgy vicces, mert a köbe még olcsóbb is mint a máv...
én nem tudom eldönteni hogy sikkasztás vagy a többi biztosító akarja tönkre tenni..
simán lehet a második is -
-
ALI_G
veterán
válasz
Flashback #9113 üzenetére
biztos nem. Motorost nehezebben fogják meg. A rendszám hátul...csak akkor érvényes ha megálsz a mérés után, hogy rendszámot igazítsanak a felvételhez.
ha meg másik irányba áll akkor sebességet nem tudnak mérni, csak a rendszám lesz meg. Azzal se tudnak csinálni semmit -
válasz
Flashback #8968 üzenetére
Állítólag a carbon csak dísznek jó bukásnál. Én nem tudom, olvastam annó tesztet, és tisztán emlékszem, hogy a carbont nagyon lehúzták. Könnyű, meg minden, de mivel merev, rideg, ezért széttörik a héj eséskor, és hello.
Kompozitok a legjobbak. Állítólag. Sose kelljen megtudnunk... -
bajnokpityu
félisten
válasz
Flashback #8920 üzenetére
ha rám hallgatsz, nagyon puha bőrből nem veszel kesztyűt.ugyanis ezek hamarabb tönkremennek.vegyél egy olyan tipust(márkától függetlenül) amivel ha ökölbe szoritod a kezed,nem nyom pontszerűen sehol.
nekem nem volt kényelmes a shox,imet,stb márkanéven árult cucc(van is egy pár eladó,ha ragaszkodsz,és pont kényelmes neked),ellenben egy diadora már jobb. közben rájöttem, hülyén tartom a kezemet,és nekem nem jó a sportmotor
-
ALI_G
veterán
válasz
Flashback #8807 üzenetére
az a baj cimbik, hogy a 13 fok a meszebbről jötteknek nem jó. Mert hiába süt a nap és az asztfalt is kezd kicsit melegedni, de ez nagyon időszakos ilyen időben. Szóval 12-14-ig vagy 15-ig lehet motorozgatni, de nekem reggel 10-kor el kell induljak és gondolom 3 előtt nem indulnék haza. 10-kor meg 3 után már nem lesz csak napon is 15 fok és mire hazaérek valószínűleg hideg lesz, de ha nem akkor is csak épp nem.
Vagy rosszul gondolom? -
qpakcovboy
őstag
válasz
Flashback #8790 üzenetére
Elnézést, el is flejtettem időben kiírni, szóval rossz időre való tekintettel egy hétel toljuk el a talit, ami annyit tesz, hogy:
Dátum:
Április 12. 11:00
Résztvevők:-Flasback
-Qpak
-[lAyCsI]
-Tüzi - remélem így 12-én tudsz jönni!
-&rew
-ALI_G
-persuaderInnen indulunk, és egy ilyen kört futunk.
Jahh és Mindenkinek nagyon boldog születésnapot! (április 1.) -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Flashback #8690 üzenetére
Ehh, kösz nekem is tetszik a motorom
El kell ismerni az az R1-es nagyon jól ment, csak minek egy Euroringre megy ki parádézni? Meg halálos féktávolat venni? Nem értettem a fickót... Menjen ki licenszes edzése a Hringre, ne veszélyeztesse a többi tanulni kivánó motorost... Ott parádézzon, ahol 1-59-et mennek egy hatszázassal. Mindegy. Mi fent voltunk a baleset előtt is, láttalak is akkor, legalábbis felismertem a motorodat. Nekem nagyon szarul ment, bazz elfelejtettem motorozni. A srác hova rakta fel a képeket? Tudod a fotós csóka? -
qpakcovboy
őstag
válasz
Flashback #7993 üzenetére
Most itt tartunk:
Április 5.
-Flasback
-Qpak
-[lAyCsI]
-Tüzi
-&rew
-ALI_G
-persuaderCsak még azt nem beszéltük meg hogy merre menjünk. Én javasoltam Szalajkavölgyet, de a sportmotorosoknak kényelmetlen lesz szerintem Egerig biztos. Amúgy meg elég fasza az út a hármason Gödöllő után.
-
törölt tag
válasz
Flashback #7883 üzenetére
nekemjo. ketszemelyesen jovok.
fentvannak uj gumakok (conti sport/road elol/hatul), hat mitnemondjak eg meg fold.
jovheten fekolaj/szurok/olaj/gyertyak. (jah, eredetvizsga 17k, muszaki 19k)
szoval kinel tudnek neha vacsizni?tildy: 20k-ert az tenyleg jo.
mod: Tuzi, neked van vmi jo kis helyed barkacsolni? akkoraztan csinalhatnank kozosen karbantartast, halalba idegesitenenk egymast h 'jajj, azt ne ugy, hanem igy', meghogy 'azt en ugy szoktam, hogy...'
mod2: hogyafenebe lehet az yzf-en a fenyszoro-magassagot allitani? fzr-en volt hozza csavar, de ezen nem talalom. help pliz
-
ALI_G
veterán
válasz
Flashback #7780 üzenetére
Szerintem belefér. Ha találsz egy helyet ahol vannak jó árban, akkor egyben biztos megszámítják neked 120-ért. megmondod neked ennyid van
ált. bejön, de ki kellene jönnie.Talán kesztyű nem fér bele, de 5k-ért louisban van jófajta protektoros kevlárral vagy mivel. nekem olyan van és marha jó.
-
bocX
tag
válasz
Flashback #7780 üzenetére
én rég voltam a kiállításon, annyi bizonyos, hogy ki lehet fogni jó akciókat, van ahol lehet alkudni is, de szoktak lenni jó cuccok jó árban, itt is dominál azért a márka, de ki lehet fogni...bár 120k-ba ennyi minden...(??)..tényleg attól függ milyen márkákról van szó...
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Flashback #7346 üzenetére
Az előfeszítést szerintem egy csavarral tudod állítani az elején, de nem célszerű hozzányúlni, főleg amíg nem érzed a határait. Ha szétszeded valószínűleg nem csak a szimmeringet kell cserélni, hanem a csúszócsőben lévő perselyeket is, amik k... drágák. Célszerszámok is kellenének.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Flashback #7346 üzenetére
olajat cserélj.ha a szimmnek semmi baja nincs most,akkor nem kell feltétlen cserélni.ha nem állat módjára rakják össze,akkor simán visza tudod rakni.és az uj szimm sem biztosan lesz jobb.amugy a két fogalom természetesen ugyanaz.ha veszel ilyet,akkor japánt vegyél,olaszok nem olyan jók.
de miért kell szétszedni rugóállitáshoz egy gixeren?előfeszitést csavarral állitod a szár tetején.3000 km 1 nap alatt? váltott pilótákkal?
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Flashback #7263 üzenetére
Akkro elmondok néhány nem megálló ssztorit.
Haverommal még az ETZ 250-es időkben kinéztünk egy elhagyatott utat, aztán ott nyomtuk egymás ellen. Egy arra tekergő járőr persze egyből igazoltatni akart, haverom elmenekült. Én ott maradtam, mondom affene fog menekülni mackónadrágban, nem hiányzik, hog yfelkenődjek így valamire. Akkor tudtam meg, hog ykörözött volt a motor alattam, é smivel a haver elmenekült igen csúnyán néztek rám a rendőrök, sőt nagyon csúnyán nyúl a fegyveréért is a csóka. (Én egy picit becsokiztam) Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy nagyon csúnya vége lehet az esetnek. Engem kb 1 hónapig b*sztattak, és alig tudtam a havert fedezni, meg hazudgálni, hogy nem is ismerem, meg stb. Az élet kemény volt akkoribanDe megúsztam egy kisebb idejű előállítással. Haver később egy mikrobusznyi rendőrnek nem állt meg, de pechére elkapták, és szerencséjére úgy elpépelték hogy bordarepedést szenvedett, vagy egy lájtos valamit, de mosojogva mondta, hogy legalább a jogsija megmaradt.
Bár amikor az én jogsimat elvették és egy ismerőstől kértem tanácsot, aki ráadásul rendőr is volt azt kérdezte, minek álltam meg.
szerintem álljatok meg, vállaljátok, ha görények voltatok
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA® driverek topikja
- Diablo IV
- Windows 10
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest