Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
vegyél inkább RXV 550-et és elvanintézve: legerösebb, legpörgösebb és király
-
raver
aktív tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Ma még sak 2db sört ittam, de kössenek fel ha ezt értettem

-
raver
aktív tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
cross-ra minek rendszám??? Akkor inkább vegyél endurót.
-
Stalker-2572
veterán
Mennyi pénz a reg adó + rendszám?
Szerintetek egy cross motort mennyiből lehetne átalakítani, úgy hogy rendszámot is kapjon?
Azon töröm a fejem, hogy jobban járnék, ha DRZ helyett egy CRF-et vagy WR-t vennék (használt, de megkímélt állapotban - endúrózásra használt címszó alatt). Súly is szempont, nem csak a teljesítmény. -
DroneZ^
őstag
Honda CBR 600 F / Suzuki GSX 750 F közül melyik a jobb, miért, miben?
-
ALI_G
veterán
na megvan. Tudtam én, hogy régen rájöttem.

A http://ondemand.video.t-online.hu/origo/auto/motorsuli/motorsuli_7.wmv linket már meglehet nyitni sok lejátszóval. Én pl winamppal nyitottam meg, és ezekben már van lehetőség lementeni. -
ALI_G
veterán
tökéletesen tisztában voltam ezzel, de úgy sem szedi le, mert ez egy stream video és nem tölti le sosem egészében, pontosabban nem tárolja el az egészet, hanem amint X adat megvan, elindítja. Ezért stream. Ez után a végén ha nem zárom be, akkor visszatudok tekerni benne (ha minden igaz), vagyis a teljes adat megvan, de amint bezárom, a böngésző törölhetni a fájl. Ezért nem is található, de az idő alatt sem, amíg be nem zárom. Szóval nem értem, valószínűleg lejátszóspecifikus letöltési folyamat kellene.
amúgy meg ne nézz madárnak, hogy nem bírtam a linkből kihámozni a pontos linket, csak a tároló server oldalt nyilván blokkolva van ez. -
fzr1000
tag
ha valaki tudna eladó 98-as GSXR 750 teleszkóp párt, lécci szóljon... köszi...
-
raver
aktív tag
Klasszikus értelemben letölteni nem lehet.
Valójában letöltöd, mialatt megnézed. Ezt a böngésződ el is tárolja valahova, valamilyen néven. Elvileg azt a fájlt lehet konvertálni nézhető formátumra. Valamikor olvastam módszerekről, de így kapásból fogalmam sincs hogy lehet megvalósítani.
persuader #184: De nekem jobban is tetszik mint az igazi
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
hogy tudom leszedni ezeket a videókat? [link]
flashgetet használok, de nem megy...
-
ALI_G
veterán
Valaki látott már MO-n visszapillantós sisakot boltban vagy netes árlistán?
Nem vagyok megelégedve a mostanimmal. Lazer, de már nem találom a honlapjukon. Nagy a szélzaj, bejut a bogár a tető-szellőzőn mert nincs benne szűrő és nem érzem magam benne ezért biztonságban. -
Devil1996
csendes tag
![[kép] [kép]](http://www.motorrevu.hu/szamok/2004/08/0100001.jpg)
ilyen a kedvencem -
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Persze én is úgy gondoltam hogy nem egy dob fog rajta dobani 10%-ot hanem egy teljes rendszer.
Ami persze nem egy olcsó mulatság! -
Gaboman
nagyúr
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Akkor meg nem jó az áttételezése,az viszont nagy baj!

Látod nálam ilyen nem fordúl elő az RXV-nél,akár melyik sebeségfokozatban lehet vele lassan menni és onnan is pillanat alatt kitőr! -
Stalker-2572
veterán
Most ezzel nem azt akartam mondani, hogy a nagy és erős motorok nem jók. A hangsúly inkább azon van, hogy ''vad'' és ''ideges természetű'' a motor az elmondások alapján. ''Az első 3 fokozat nagyon rövid, nagyon hamar vége van, a 4.be amikor beteszed akkor meg majdnem lefullad a motor annyira hosszabb a 3-asnál.''
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Az apróhirdesékenek soha ne higgy...
-
Topiccsendőr
addikt
Igen, egy teljes rendszer, de nem végcső, átfúvókázással, sportlégszűrővel talán-talán. De ez nem a kipufogó érdeme csak. Ugyebár a motor egy egység, aminek ha az egyik részegységét megbontod utána kellene állítgatni a többit.
De olyan is van, - szerintem ez a gyakoribb - hogy egy csóka megvette a K7-es, ezres gixxerre a sportcsövet, boldogan lemérette a -10 lóerő teljesítménycsökkenést. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Minden mocit lehet finomam használni meg nagyon durván is!
Egy GSXR1000 mocival is lehet normálisan menni meg úgy is mint ahogy már nem kellene.
Ez csak rajtad áll hogy te mennyire akarod durván használni a jövőbeli motorodat.
Az a jó az 525-ben hogy alapon is nagyon nagy a nyomatéka és nem kell pőrgetni hogy mannyen,ezért jobban és finomabban kezelhető sok mocinál.
Én is tudok az enyémmel 5-ben 50km/h-val finoman mocizni,a nyomatékosága végett.
Ezzel az 525-is így van. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Hát egy jó kipufogó MAX olyan 10% körül tud dobni a moci teljesítményén!
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Egyik apróhírdetésben olvastam, nem én találtam ki

-
Gaboman
nagyúr
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Vasárnapi supermoto versenyen beszéltem az egyik KTM-es versenyzővel és ő is azt mondta, hogy hétköznapokban használhatatlan a 525, annyira vad.
Ez a hülyeséget el ne hidd senkinek sem,miért is használhatatlan?
Ezzel is lehet normálisan menni ugyan úgy mint a többi géppel.
Az enyémet is lehet szépen finoman használni meg állat módon is,így van ez a KTM 525-nél is!
Mindig van erőtartalék,nincs olyan hogy kinövöd és kevésnek érzed,mindig megtud lepni valamivel,ezért jók az ilyen gépek,nem lehet megunni őket! -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
egy kipuff nem tud ennyt rátenni. Majdnem 50%. ez hülyeség.
-
Stalker-2572
veterán
A 400 EXC az ideális versenyenduro a KTM kínálatában. ...
Vasárnapi supermoto versenyen beszéltem az egyik KTM-es versenyzővel és ő is azt mondta, hogy hétköznapokban használhatatlan a 525, annyira vad. De ettől függetlenül is nem szeretnék KTM-et venni. Túl drága és fenntartani sem olcsó. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Bocsi az elöbb nem adta be.
De most már tényleg itt van!
[link] -
Gaboman
nagyúr
válasz
Stalker-2572
üzenetére
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Én a KTM tesztnapon azt olvastam róla hogy nagyon jól kezelhető motor az 525.
Sokkal jobban tetszik a vezetőknek mint a 450 és a 250.
Lehet hogy érdemes lenne egy ilyenre pályáznod. -
Stalker-2572
veterán
Hát nemtom, amivel én mentem nem tünt nagyon orrnehéznek (igaz nem eredeti volt az első teló rajta). Vagy inkább zavarónak, mert nem tudom a többihez hasonlítani. Mondom is ezt a pasasnak, akivel tesztelni voltam, hogy azt mondják rá, hogy orrnehéz. Erre csak azt mondta legalább nem emeli az elejét annyira és jobban is lehet vele kanyarodni emiatt. Ahogy próbálgattam azért meg-megemelte az első kereket nagyobb gáznál. Teljesítményleadása szerintem is egy kissé furcsa: alulról szépen tol, aztán elér egy nagyobb fordulatot, ahol meglódúl, aztán hirtelen vége is
Összességében pozitívan csalódtam a DRZ-ben, egyedül még az tart talán vissza a vásárlástól, hogy aki ilyet vesz az ált. cseréli is le az első telót első körben, mert annyira puha... és megint +pénz 
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Megmondom őszintén hogy a DRZ400 nekem nem nagyon tetszik a motor erőleadása végett!
Nem valami túl erős,a Gilera RC600-am nem cseréltem volna el rá ha csak a teljesítményt nézzük! -
Stalker-2572
veterán
Használtan kéne vennem a gépet midenképpen, mert ennyi pénz van rá. Cross-t nem merek venni, mert azokat általában pályán széthajták már 2 szezon alatt. CRF450X-et nézte, de nem nagyon találtam aprók között, ma még megnézem... WR450-ből sincs sok fenn és relatíve drágák (és a régebbiek csak 4 sebességesek
). DRZ-ből viszont van rengeteg 
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Stalker-2572
üzenetére
A CRF450R nagyon könnyű azért szeretik sokan,kint pályán észrevenni már a 3kg külömbséget,persze ez a jó súlypontbeállítástól is függ hogy mennyire érzed a súlytöbbletet.
Én is a CRF450R ajánlanám neked,jó erős,könnyú,megbízható motrok.
Tegnap kintvoltam a Súri pályán és pont egy CRF450R volt kint,megkértem a srácot hogy ráülhetek e a mocira és direkt kidőltem vele jobbre és balra hogy mennyivel tűnik könnyebbnek.
Hát megdöbbenve tapasztaltam hogy szinte alig van külömbség dőléskór a két motor között és ez a jó súlyeloszás végett van.
Ráült ő is az enyémre és könnyűnek találta nem azt mondta hogy nehéz a CRF450R után.
Ennek nagyon örülök hogy egy versenyző azt mondja hogy nem nehéz a gép.
Mert sokan azt mondják rá hogy biztos nehéz lehet pályára,meg hogy motorozhatatlan,és ez tökre nem igaz.
Több idő kell hozzá annyi biztos hogy megszokja az ember az erejét és valahogy kordában tudja tartani,sok gyakorlás kell hozzá.
És ha érzed már a mocit akkor nagyon jól lehet pályán is használni! -
SzalaiG
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Mentem DRZvel és KTMel is, de a Honda volt érzésre a legjobban írányítható, és a teljesítményét is a CRF adta le a legegyenletesebben. Szerintem Aranyszárny.

-
DroneZ^
őstag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
látom rád is jó hatással volt
fel a fejjel, te sem fox ******-zni... kellett valakivel az együttérzés 

-
DroneZ^
őstag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Honda CRF450R a legjobb innen, de KTM-et sem kellene kifelejtenünk...
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Stalker-2572
üzenetére
[link]
Szerintem ez a tesz akkor neked nagyon fog tetszeni,mert itt mindegyiknél van teljesítménygörbe! -
ferkoboy
senior tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Köszi az infót, csak amolyan érdeklödés volt.
Látom drz-t akarsz venni.
Tudom ajánlani a DR-eket - Suzuki DR350
Nagyon jó ''kis'' gépek, és elég sokat el is szaladgál a motorjuk, jó kis megbizható blokkot kaptak. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Ha a Suzuki DRZ400 és a Yamaha WR450F közűl kellene választanom biztos hogy a Wr-t venném!
A DRZ órrnehéz és a motorja sem valami túl erős,ahoz képest a WR egy nagyon erős gép!
A Honda CRF450R tud hasonló teljesítményt mint a WR450F.
Én biztos hogy azt venném! -
Stalker-2572
veterán
Tudotok olyan oldalt, ahova teljesítménygörbéket gyűjöttek össze?
-
Stalker-2572
veterán
-
ferkoboy
senior tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Szivesen. Ha már itt vagy az XR125-nek milyen a fogyasztása? Turatempója? Vége? [érdeklödnék, anno majdnem ezt vettem]
Most is motorvásárlás elött állok, nagy ''A''-s jogsim teljes egészében megvan.
Jó árú cb500-as, vagy cbf500, vagy cbf600 gépet keresgélek saját részre, eddig kevéske sikerrel. ...de a remény hal meg utoljára... -
Stalker-2572
veterán
WR450 2006 óta 5 sebességes?
-
ferkoboy
senior tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
/motor a használtautó pont hu-n. ->[link]
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Na csak feltette
http://www.expressz.hu/-ra [link] én kérek elnézést
Ez itt a reklám helye igen.
-
Stalker-2572
veterán
http://sportmotor.hu/ átirányított a http://www.kepesmotor.hu/ -ra, ahol elakadtam ott, hogy miután kitöltöttem az adatlapot ez kapom válaszul: Ellenőrizze a hengerűrtartalmat (csak számot kell megadni)! Nem is csináltam másképp

http://hasznaltauto.hu/-ra nem csak autókat lehet feltenni? Nem láttam motoros hírdetési lehetőséget
http://www.hasznaltmotorok.hu-ra viszont sikerült feltennem: [link]
http://www.expressz.hu/ is visszadobott valami hülye rendszerhiba üzenettel... azért az adataimat gondolom felírták maguknak
-
DNS_65
senior tag
Merre vannak még ilyen jó kis pályák, amin lehetne pályamotorozni, supermotozni ?
-
raver
aktív tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
A3. kép nagyon durva
.
Mindenhova tedd fe. Nem vesztesz semmit. -
ALI_G
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Ha tudtok még oldalakat, ahova érdemes feltenni a hírdetést szóljatok ám

-
Stalker-2572
veterán
Aláírás frissítés történt + [link]
|
|
|
V -
DroneZ^
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
a fekete, ami az elsö linkelt képen volt, a boxer, az védi az állad...

[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Oké persze, de még csak 3 hónapos
Meg nagyon a bögyömben maradt az a múltkori leoltás... Amit érzékeltetni akartam, hogy nem vidéki ''langyos'' motorozás van vele, miután már be lett járatva, hanem azért ringen leginkább 2esben , illetve pályán 150-el nyígás.
Igazán majd kb 20000 után lehet megmondani, mennyire bírja a strapát, jelenleg maximálisan elégedettek vagyunk vele. Bár azt hiszem az a 20000 max 2-2.5 év alatt benne lesz.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Itt vannak ringekről, túrákról képek, és persze ott van az értékelés is . [link] Egyik pályanapon rajta van kedvesem is

[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ez az...talán a kakucsring ami legközelebb van.
-
DroneZ^
őstag
![[kép] [kép]](http://www.customlids.co.uk/helmets/roof/bumper/bumper_o.jpg)
ilyen nincs sok embernek!
-
DroneZ^
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
diadora cross térd+sip védővel odakoccintottam kökemény 0,001 mp ig csak hogy meglegyen
de a masik hogy nincs olyan kanyar errefele, ahol szükséges lenne leraknom a térdem... meg a moci sem annyira sport fazon.
milyen durva már ez a sisak, nekem tetszik!![[kép] [kép]](http://www.diseno-art.com/images/Roof_Boxer.jpg)
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
válasz
-boyscout-
üzenetére
hú ez még sokára lesz, kell vegyek bőrt...
[Szerkesztve] -
Topiccsendőr
addikt
Asszem be kell szereznem egy Supercity 125-öst, rendszám nélkülit, ua a blokk van benne, mint a Mitóban. Aztán azzal pályára menni... Hmmm, teljesen elborult az agyam...
-
DroneZ^
őstag
![[kép] [kép]](http://static.blogo.it/motoblog/maxcrf450_01.jpg)
na ez nem semmi szög...
![[kép] [kép]](http://www.hotel-rimini.com/var/news/storage/images/notizie/moto-gp-italia/11718-1-ita-IT/moto-gp-italia_large.jpg)
a másik, kis 125 ös hondámmal probáltam igy dölni, a térdem sikerült lerakni, de valahogy nem érzem, meg a gumit is túl csuszósnak és cingárnak érzem, a pereme nem elég meredek, nagy dőlésnél nem fekszik fel az aszfaltra... rengeteget próbáltam igy dőlni, hát még van rajta mit csiszolni, a lényegét nem értem, de azért érzem h joval nagyobb sebességgel lehet kanyarodni... talán az ülés is magas rajta, nehéz igy csimpaszkodni rajta....
[Szerkesztve] -
Topiccsendőr
addikt
Azt jelenti, hogy nem cseszed el ordenálé módon a féktávokat, és az íveket is szépen veszed, nem kockásan, hogy nagyfék-kanyarodás-gyorsítás. És persze a legjobb íveken mész, amihez elengedhetetlen, hogy érezd magát a motort, ami alattad van. Nem ész nélkül menni, hanem mindig a következő kanyarkombinációt ''átgondolva'', hogy minél előbb tudd húzni a gázt kifelé belőle. Vagy egy egyszerű példát mondok, a kakucsi pályán az ETZ 250-el két kört adtam egy gixxer 600-nak meg két LC4-nek tíz körön belül. Még azt sem tudom normálisan kimotorozni.
-
ALI_G
veterán
tudom, ez is a célom. Én tudom, hogy nem tudok motorozni, de ezt alföldön nem is lehet megtanulni. Egyenesen hasítani meg a hülye is tud (200-zal supermotoval is
).
szóval én legalább a kakucsira el kéne menjek, de az most volt pénteken, én meg nem tudtam elmenni+nem jött volna velem senki. Az meg 250 km tőlem. Miért nincs Békés megyében egy retek pálya?!
-
DroneZ^
őstag
legalább megtanulsz rendesen motorozni
-foggalmam nincs mennyi a gixxer, de sztem megéri, 1x élsz, A jogsi közben nem tanulsz meg motorozni asszem
sem az utakon igazából, mert ahhoz kikellene válaszz magadnak 1 nagyon profi, forgalom nélküli utat, és döngetni rajta mint a vadállat. Másrészt ott elmagyarázzák miért jó ez és ez a testtartás stb stb... Hogy ne járj ugy mint az a 750-es gixxeres aki a szerpentinen ment az R1 be...
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ez a baj, hogy én is ilyen összegekre emléxem...

DroneZ^: és a gixxer mennyi?
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
elmondanátok hogy mit értetek azon, hogy egy motort kimotoroztok? Arra gondoltok, hogy ha ráültetünk a mocira egy GP motorost akkor olyasmi tempót tudtok diktálni?
utcára én inkább ráhagyok még sokat mint amennyit tudok és hiszek a motorban (tudásom<<motorom). -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Lehet, hogy perverz vagyok, de én egy Rieju 50-es supermotóval is megelégednék egy jó rövid, technikás pályán, mint pl a kakucsi.
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
persze. ezert akarom tanulgatni a piciket. en ugy ereztem h a cb400-asomat ki tudtam motorozni, de az fzr-nel ettol rettenet messze vagyok. es igy utolag a 400-asnal is messze voltam

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
üzenetére
Hihetetlen, hogy ha kezded érezni a géped, meg larakod a térded, csimpaszkodsz a gépen, mint a majom, de rossz íveken mész, akkor egyszerűen cseszheted az egészet.

Ez olyan vicces, amikor azt hiszi az ember, hogy érzi a száz lóerős környéki gépét, aztán a nagy lóf*szt, egy 125-öst sem tud kimotorozni.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- PH! Darts
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Helyesírás topik
- Netfone
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

).

nemtom kipróbálnám, ha esélyes lenne a KTM.
). DRZ-ből viszont van rengeteg 
fel a fejjel, te sem fox ******-zni... kellett valakivel az együttérzés

)