Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9582) Neck válasza mira72 (#9576) üzenetére


Neck
veterán

Használhatatlan, élvezhetetlen akkor lenne, ha nem látszana semmi a képen.
A régi SE-om 240p-s videóit (amik sokkal szarabbak, mint amit ez tud) a nálunk lévő kisebb árvízről több mint 2000 ember nézte meg. Úgy, hogy nem linkeltem be semmilyen közösségi oldalra, egy barátomnak tettem fel, aki már nem itt lakik, hogy lássa, mi volt itt a helyzet. Tényleg, baromira használhatatlanok a mobilos videók

Gratulálni gratulálhatsz, de ha simán használod a telefonod, arra, amire kitalálták, nem teszel fel másik ROMot a gyári helyett. Ha pedig vállalkozol rá, miért fáj neked ennyire, ha tudja a 720p-t a ROM? Egy plusz feature, ami valaki szerint értelmes, mások nem használják. Ettől függetlenül nekem jobban tetszik így.

A gyertyás videóhoz meg annyit, hogy nálunk van áram, hogy világítson a lámpa... :D
Tudod mit? Nem, tényleg nem értem, mi a problémád ezzel.
Amióta betették a mobilokba a fényképezés lehetőségét, azóta vannak emberek, akik beszólnak érte. Mert szar. Mindenki tudja, hogy nem vetekszik még egy alsó kategóriás fényképezőgép minőségével sem. Ezért rakjuk maxra azt, amit tud a telefon.
Hogy ha esetleg van egy pillanat, amit meg kell örökíteni, akkor legyen nálunk valamilyen eszköz erre. Például én olyan cégnél dolgozom, amelynek területére nem lehet fényképezőgépet bevinni. Viszont munka után nem áll meg az élet, megyek (akár munkából) társasági életet élni. És az ott adódó szitukat, ha olyan van, meg tudom örökíteni magamnak, aztán röhögni egy jót rajta később. Erre elég.
Nem tekintem magam az óvodás társadalomhoz tartozónak, ma ünneplem a 27-et. :)

Segget nyalni sem szokásom, egyszerűen hálás vagyok Mozz-nak a segítségért.

Egyébként azért, mert örülök egy unlockolt, ajándék feature -nek, nem kellett volna ekkora feneket keríteni. Nálam inkább ez az óvodás. És részemről befejeztem a témát.

[ Szerkesztve ]

An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.