Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
-
LOGOUT
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Most hívtak, Digital Bronze HD csomaggal, 120-as internet, Nonstop M, 5990Ft. Viszont azt mondták 14 napon belül elállhatok, de az analóg telefont már nem kötik vissza. Tudtok valamit erről a hívott fél nem elérhető hibáról? Ezért nem tudom rábeszélni az ismerősömet az internetre, mert erre panaszkodik a barátnője, aki digitálisra váltott.
-
degec
senior tag
válasz
pinnacle
üzenetére
Ügyfélmegtartó ajánlat ennél azért jobb lehet ilyet is kérni.. ha már bent jártál.
Szépnézéssel kérhető offline irodában..
120 as net gold tv 1 telefon:5500.-
500 as net, gold tv 1 telefon: 6500.-
összetételét változtatni nem lehet és mindent kell kérni, 1 év hűség..nyavajogj érte..hogy halottad a neten..
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle
üzenetére
UPC-nél adtak egy jó ajánlatot.
ePack-al, 1 év hűséggel.
TV: Digital Gold azt mondták ez nem teljes HD csomagos, csak pár csatorna M1, M2 ... Van ilyen Gold Light is?
Net: Fiber Power 120
Telefon: Nonstop M ez Díjmentes beszélgetés hálózaton belül és kívül Bármelyik időszakban6700Ft-ért. Nonstop S-el 5200Ft.
Az a gond, a digitálisra átállított telefonnál, hogy sokszor a hívott fél nem elérhető szöveg hallatszik amikor hívják a számot. Tudtok ilyen hibáról? Mi a fene lehet ez? Ezért nem akar az ismerősöm váltani.
-
Shingen
addikt
Ma megbeszéltem az upc a dolgot.
Nem én kötöttem a szerződést hanem a szüleim.
Ügyintéző átvágta őket gold csomagról beszélt és mediumot tett a szerződésbe.
Mint azt a upc megtudtam nálunk lévő vezetéke ezt a sebességet bírja csak.
Gold 12 Mbit/s nem bírja.
Ez milyen már, 2017 mi az a 12 mbit erre ez a vezeték ezt sem bírja..................
Panaszt tettünk az ügyintéző félretájékoztatta a szüleimet.Medium meg 8 Mbit/s a legmagasabb sebessége a garantált meg 1Mbit/s tiszta vicc..........
-
kefearman
tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
De a kertben voltam pakolasztam és gondoltam hallgatom de nem mert szakadozott

-
Shingen
addikt
válasz
radio100jozs
üzenetére
Mérted úgy is, hogy a modem kábellel közvetlen összekötve a PC-vel
Nekem alapból úgy van, de lapin is mértem wifin és azon is az a sebesség volt....
-
szonyigyula
csendes tag
válasz
Shingen
üzenetére
Szia!
Nálam Ócsa-n stabilan megvan a 12 Mbit/sec, be van kötve egy NMHH mérőautomata ami jelenleg 1891 db mérésnél tart és az átlag érték 12,21 Mbit/sec. Jelezd feléjük a hibát, a kötbér miatt is érdemes, vagy javítják vagy módosítják a szerződést ha műszaki okok miatt nem tudnak nagyobb sávszélességet biztosítani! -
radio100jozs
őstag
válasz
Shingen
üzenetére
Jelents be, mert az UPC-nél azért nem jellemző, hogy csak a garantáltat adnák ADSL-ben, ott valami hibának kell lennie. Ha meg nem sikerül megoldani, akkor kérjék csomagmódosítást kisebbre. Mérted úgy is, hogy a modem kábellel közvetlen összekötve a PC-vel? Mert a router is bekavarhat, hogy hibás.
-
BBéci
legenda
-
Shingen
addikt
válasz
Indian74
üzenetére
Upc honlapján ez van: 12 Mbit/s letöltési sebesség, garantált 4 Mbit/s
Nekünk éppen, hogy megvan a 4.
Seedtesten lemértem és csak 5.1 Mbit/s jön tartósan.
Ez a 12 még a fele sem.
Mit csinálhatok, tehetek panaszt az upc-nél ér az vmit.
mert azért ez tiszta vicc 12 fizetünk és csak 5 jön.
Arról ne is beszéljünk 29 körztbe jól átcseszi a upc az embereket ezzel a hulladék ADSL-el. -
radio100jozs
őstag
Káván megkapta a Telekom a használatbavételi engedélyt az új mobiltornyára, így az már valszeg be is van üzemelve, így ott is mehet a mobilnet, mert csak UPC ADSL van.
-
wizzgeri
tag
Az optikai kábelre reagálva, nekem "csak" az 1000-es net van digitől, most volt nálunk a szerelő minden szobába kivezette a tvt,említette hogy kb 10% os kihasználtság van most az 1000es nettel. Ergo akár lehet(lesz is) 10000es net XD. Meg mostmár mki alapból ezres netet kap mki itt. Nem semmik
tv+telefon+net = 4700 ft asszem. -
Indian74
senior tag
Sziasztok!!!
Nos én azt az infót hallottam Deltás dolgozótól hogy Káva,Pánd,Gomba,Bénye 2018 évben kezdik el,de Tápióbicske,Tápióság még kiírásban sem szerepel .
Van valakinek valami más,hasznos információja,hogy mi hogyan lesz jövőre?? -
Constantin79
csendes tag
Üdvözlet! És azt lehet tudni esetleg hogy Itt Alsónémedin mikortól szűnik meg a régi rézérpáras hálózata az UPC-nek és mikor kezdik lebontani a régi kábelezést?

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Constantin79
üzenetére
Szia!
Beírod a weboldalukon a címedet, és meglátod, hogy nálad elérhető-e. Lista nincs róla.
-
Constantin79
csendes tag
-
Constantin79
csendes tag
Üdvözlet! Azt hallottátrok hogy magyarországon elsőként a Telekom 2Gbps Internetet is szolgáltat kb 2 hete már, és ezzel kapcsolatosan azt kérdezném hogy ki tudja/lehet tudni melyek azok a területek ahol a Telekomnak elérhető a 2000-es Internete? Áá naggyon komoly - Imádom az Üveget!

-
Constantin79
csendes tag
Üdv. Ezt nem mondod komolyan? Gyálon UPC ADSL-t használsz amikor kb 7 éve van Telekom, és a DIgi Optikán elérhető az 1Gbps Internet bizonyos utcákban . .. ??!%!

-
kissdl
csendes tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Készen van, erőátvitel bekötve, felkapcsolva, sugárzók beállítva...
-
kissdl
csendes tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Helló!
Mikor kapcsolják föl a Telekomos mobiltornyot?
-
radio100jozs
őstag
válasz
sketchifun
üzenetére
Csévharaszt 2018 vége. Addig ott van pl. a Telenor mobilnet, többen is azt használják teljes megelégedéssel a faluban. Én már 10 hónapja azzal nyomom, TV-t is azon nézek, és full HD műsorok is akadás mentesek.
-
sketchifun
senior tag
Kiváló.
Csévharaszt. Se Digi, se Telekom, és a UPC sem meggyőző... Kíváncsi vagyok, mikor érnek ide...
-
degec
senior tag
válasz
tototos
üzenetére
személyesen menj be az ügyfélszolgálatra mert csak ott adnak jó infót..fentebb írtam párral dabasi híreknél miért.. ászf az alkotmányon felüli dolog értem én amit ír a rádió100 józsi. de ez azért nem így működik.. dabason is elindult de még a fele sincs kész..ászf az ászf.. biblia után második doksi a világon !
ehehe -
radio100jozs
őstag
válasz
tototos
üzenetére
Az ÁSZF közleményekből, mert Bugyin péntektől nem rendelhető az analóg KTV, és eddig minden alkalommal, ahogy hétfőn Alsónémedi esetében is történt, aznap indul el az optikai szolgáltatás is azon a településen. Ezért nem kérhető már analóg KTV, mert az nem megy az optikán. Persze ahogy eddig itt leírák a tapasztalatokat, lehet annyit jelent, hogy Bugyi egy-két utcájában indulnak, de még nem biztos, hogy az egész településen, bár ki tudja, hogy hol milyen kiépítettség van. Meglepett engemet, hogy Nyáregyházán, amihez Felsőnyáregyháza is tartozik, minden utcában kiépült szépen az UPC optika.
-
tototos
addikt
válasz
radio100jozs
üzenetére
Bugyi honnan van? Mi még semmi infót nem kaptunk.
-
radio100jozs
őstag
Ahogy az várható is volt, hivatalosan is elindult hétfő óta Alsónémediben az UPC optikai hálózati szolgáltatása. Bugyi településen pénteken indul jelen információk alapján.
-
degec
senior tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Dabasi hírek: 11.23 -tól az ügyfélszolgálatot
SZEMÉLYESENfelkeresve (nem telefon 1221, nem gagyi fészbuk, nem email, nem fax, nem viber, nem snapcsat, nem irc, nem msn ..mivan még..) lehet szerződni Dabas Dabas városrész BIZONYOS utcáira..UPC előfizut optikára.
Nem tudom felsorolni az összes utcát, de kizárólag személyesen az ügyfélszolgon tudnak felvilágosítást adni mivel naponta változik..és ennyike. !
Dabas városrész ezen ütemből kieső utcái csak jövőre, és Gyón városrész továbbra is csak 2018 március ! -
Lacus82
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy esetleg tudja valaki mikor indul Gyálon is a UPC fejlesztése? Mert ami most van az egy nagy .......

-
AnonymusX
őstag
Van itt olyan, akinek nemrég járt le a hűsége olyan területen, ahol csak UPC adsl van?
2990 Ft (illetve az internet áfa csökkentés után valamivel kevesebb) volt 2 éven keresztül a 12 Mbites ADSL, alap telefon és az analóg kábeltévé. Most a UPC ugyanezt a csomagot 3500 Ft környékén ajánlja hűséggel.
Mivel a UPC nem mindig emel árat a hűségidő lejárta után, ezért én nem látom értelmét újabb hűségnek, inkább kivárnám, hogy a jelenlegi hűségidő lejárta után hogyan változik az ár.
Az ügyintéző még olyasmit mondott, hogy aki hűségben van, az előnyt élvez majd az optikára való áttérés során. Itt azért vakartam a fejem, mert ez inkább beetetés, mint valódi előny
Különösen, hogy rögtön meg is ugrana az ár az optikai csomagra váltásnál.Egy szó, mint száz, akinek a közelmúltban járt le a hűsége és nem kötött újat, az megmondaná, változott-e az előfizetési díja?
Köszönöm!
-
berbatov2
senior tag
Szerintem ez majd eldol dec 4-en, addig kar vitatkozni ezen, meg a vegen osszevesztek.
-
degec
senior tag
válasz
radio100jozs
üzenetére

-
radio100jozs
őstag
Ez nem jól informáltság, hanem az ÁSZF-ben van benne, te is elolvashatod, ott van az UPC oldalán. Szolgáltatni meg nem lehet olyant, ami nincs benne az ÁSZF-ben. Ez meg konkrétan nincs benne, hogy Monorierdőn bármilyen szolgáltatást nyújtanak december 4-től rézérpáron, azaz sem telefon, sem TV, sem ADSL.
-
degec
senior tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
rézérpárra nem lehet szerződni, ahol már legalább épül az optika, sőt kapaszkodj meg, áttelepíteni - áthelyezni sem lehet az adsl-t, hálózaton belül.. ezt tapasztaljuk..egyik ismerős emiatt van bajban., várhat 1 hónapot még mire lesz nála optika.addig mobilnet..
Szóval nem fogják lekapcsolni akkor sem bármennyire is jól informált vagy..ezt nekem ketten is megerősítették az upc-n belülről..szal..
-
radio100jozs
őstag
Hát azért Monorierdő esetében az ÁSZF ha kerek perec azt mondja, hogy december 4-től nincs rézépáras hálózaton szolgáltatás, sőt minden nyomát kitörlik az ÁSZF-ből,, azt kötve hinném, hogy mégis lenne utána, mert az NMHH-val nem lehet ilyenekkel viccelni. Mert egy nem létező szolgáltatásra nem lehet előfizetői szerződést kötni, vagy fenntartani, így szerintem az ÁSZF az irányadó ebben a témában.
-
degec
senior tag
Nosss INFÓK.. nem lettünk sokkal okosabbak sajna, mert mindenre nincs idő végigkérdezni.. DE.akik kaptak ilyen lekapcsoljuk az adsl-t ekkor meg akkor levelet, az csupán általános """ijesztéses"" levél , ami mindenkinek kiment aki még analóg (régi ügyfélszám ugye..), hogy ugyan fáradjon már be (mancinéni kategória) vagy legalább ijedjen meg.., és kösse már át magát optikára mert ott van jobb szebb okosabb de legalább drágább
szóval ettől parázni nem kell..hogy lekapcsolják.. az még nagyon messze van..hiszen vannak még akiket át se kötöttek, meg vannak olyan utcák hogy nincs is mire. Ezt tudják jól..kicsit félresikerült kommunikáció.. 
Ez asszem nagykáta meg monorierdőnél volt kérdés..DE ilyen lesz ám más településnél is ahol tervezési vagy egyéb nehézségek miatt kimaradtak kimaradnak utcák..Lásd dabas közepén a mi utcánk
ami szimplán félreterveztük hiba..pufffAztán, minden egyéb falucskát elmormoltam, ami kérdés volt és még semmi mozgás meg semmi nincs pl Örkény.....tőlünk távolabbiakat is.. rövid tömör válasz ennyi volt: fingom nincs mert még tervezőasztalon sincs.
S A J N A !
Lassan halad, aminek az oka a tervezési nehézségek és az engedélyeztetés, bürökrácia, nem a kivitelezők hibája.... több mint kétharmad munka a tervezés engedélyezés csak..Viszont ami megütötte a fülemet még, próbáltam rákérdezni, hogy az az emlegetett 2018 végére mindenhol lesz net, az igazából 2020 lesz...ennek még utána kéne nézni..hogy ezt így hogy ?
mert elég debilen hangzik.. ahol már elkezdték a kiépítést mint pl dabason, ott meg csak csúsznak csúsznak az időpontok egyre távolabb és távolabb..
Gyón 2018 tavasz.. Dabas városrész 2017 december vége..eleje. ez utcától is függ.. hát ennyit tudtam..De ezek ilyen hetente változó dolgok..nem tudom megkérdezni mindig..
Kitartás mindenkinek akiknek még csak adsljük van.. !! Halad csinálják. a háttérben nem csicsikálnak a népek, ezt látom és látni..csak nehezen halad...
Nem koptatom a pofám
Ha lesz valami érdemi írom..

-
imibogyo
veterán
Hát komoly UPC-s nettel nincs összehasonlítási alapom, de néha úgy érzem indokolatlanul belassul (1000/200-as net), de ez lehet akár még a "kezdetleges" hálózat hatása is, vagy tényleg sokan jönnek fel esténként, vagy nem tudom.
Nem gáz annyira, de észrevehető (lehet persze ismét valami eldugott gépi beállítás is, ugye volt már rá példa az én esetemben is, mert a Killer vezérlő beleszólt a sávszél menedzsmentembe (pedig elvileg ki volt kapcsolva)
), de amit tudtam átnéztem és nem találtam ilyet.Nekem pont a TV része az irreleváns. Havi 1-2 órát, ha nézem, a többi időben a gyerekek nézik max. a mesecsatornákat, szóval az nekem megfelelő.
(#12345) AnonymusX: jó persze ezt így végiggondolva igaz...

-
imibogyo
veterán
Hát én Örkényen és Tápióbicskén vagyok érintett, de mind a két településsel az a tapasztalatom, hogy bármiről legyen is szó, mindenben az utolsók vagyunk.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezért is váltottam át T-re. Lehet, hogy nem hibátlan, de addig kihúzom vele, amíg ideér a UPC, aztán majd mehet a verseny, hogy ki ajánl nekem jobbat. Addig meg elvagyok ezzel. Szüleimnek is ezt tanácsoltam, ők is átmentek T-hez (még ha csak átmenetileg is, ez is majd elválik).

-
-
degec
senior tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
van ám olyan is hogy még ők se tudják (upc se metalcom zrt se), és én ezt el is hiszem..még a terv sincs meg ilyen helyekre..beszélve többször is a tervezőkkel..pölö.. ezért is írtam 18 vége..
-
degec
senior tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Holnap 4 után lesz infóm erről az egész mit mikor hol lekapcsolásról és egyéb infókról...fogok írni..Ilyen nagyon nagyon nagy fejtágítás lesz és amint vége van fognak hívni és írok kérdezek mindent mikor hol mi merre mit. upc fronton. Nem fogom tudni végigkérdezni az összes falut ami még nincsbekötve vagy bekötés alatt van de igyekszem mindent..

-
choco01
addikt
+degec
Azért kérdem mert atakarok menni Telekomhoz a TV-vel is, csak husegem van UPC-nel.
És elvileg ha nem szerződok át, és megszüntetik a hálózatot akkor automatikusan felbomlik a szerződés..
Erre mondta az üzletben dolgozó hölgy hogy ha minden jól megy idén teljesen átallnak..
-
radio100jozs
őstag
December 4-től teljesen lekapcsolják Monorierdőn a rézérpáras hálózatot.
"ÁSZF 2. számú melléklet Szolgáltatási terület – 2017. december 4-től Monorierdő településen
rézérpáras hálózatunkat már teljes mértékben az új FTTH –RfoG hálózat váltja fel, ezért minden olyan
internet-, telefonszolgáltatás, amit most rézérpáras hálózaton keresztül nyújtunk, megszűnik." -
degec
senior tag
válasz
choco01
üzenetére
ez nagyon jó hír lenne mert akkor minden kiépítve és mindenki átmigrálva optikára új ügyfélszámmal stb.. ismerve UPC-t ha ez 2018.12.31 nél előbb megtörténik megeszem a kalapomat..Számlán több hónapig fogják nyomni az infót hogy menni kell most már az ügyfélszolgra, vagy telefonálni hogy átmigráljanak, átszerződtessenek..optikára.. nyugi amíg ilyen nem lesz, nem kapcsolnak le semmit.ezek a hírek bár kimehettek számla mögötti infóval, akkor is csak "ijesztegetések". upc semmivel sem kapkod ezzel sem fog

-
choco01
addikt
Hali.
Szerintetek valóban lekapcsolják még idén Nagykátán a régi UPC hálózatot?
-
MeroM
senior tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne h tápióbicske felé van már valami fejlesztés?mert hogy a tv meg a net kulon kabelen jon be, a tv ben mar elerheto az osszes hd adas amit a gold csomag magaban foglal, viszont netbol meg mindig az adsl van. (8mb)
-
degec
senior tag
sokakat nem vígasztal, de a kimaradt utcánkat tegnap behúzták a földben..
gerince a földbe megy bekötésileg légvezetékes lesz..de egyénileg kiáshatod ahogy tettem én is..Van a vízügyeseknek ilyen talaj átlövő pneumatikus cuccuk. én odamentem a vizügyesekhez, és mondtam hogy okosba lehetne eljönni és jöttek..is. nem kell full ásni
2 hete írtam levelet üzleti kommunikációra, hogy kimaradt az utcánk.. már reagáltak is.. egész jó.. 
-
loi
csendes tag
Sziasztok!Elnézést ha volt róla szó, de igazából nem olvastam az elejéről a fórumot

Én gyáli vagyok és csak érdeklődni szeretnék, hogy tud-e valaki valami infót arról, mikor jön az optika felénk.
Az kiderült hogy a szomszéd utcákban van digi, de ami utcánkban a upc meg t kábelek vannak az oszlopokon.....
Ha esetleg valaki...
-
degec
senior tag
válasz
Gorbesz
üzenetére
Háááááááááát én saját magam nyomoztam mindent ki
kivitelező tervezők..stb.stb..radio100jozs: hehe hát igen...ezt az upc, csak kábelen szolgáltatunk baromságot se kéne erőltetni..ott ahol optikát húznak de ők tudják..nem vagyok szakértő de házba behúzott optikai szálra már mehetett volna más eszköz lanon rfogh tv..stb. nem tóm lehet-e..stbstb.

-
radio100jozs
őstag
Miközben még mindig az ADSL-t nyújt egyes területeken az UPC, addig a Telekom bevezeti a 2 Gb-os optikát, a Digi meg az optikásoknál már csak egyetlen 1 Gb-os csomagot fog adni, ja és hűség nélkül 2500 Ft/hó áron.
-
degec
senior tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
26 szor írtam le.. hogy 18 végéig minden meglesz..sajnos ennél részletesebb minőségibb választ nem lehet adni kisebb településekre (se), táborfalva, örkény...stb mert még ők sem tudják még hova mennek....hol folytatják, milyen ütemezésben,aktuális helyeken mennyit csúsznak..időjárás mibe szól bele..stb.önkormányzat mivel szívózik..
-
radio100jozs
őstag
Monoron az UPC irodában ma azt mondták Csévharasztról, hogy 2018 év végéig biztos lesz, mert a pályázatban benne van, hogy addigra meg kell csinálni, de idén nem csinálnak már semmit itt sem.
-
zsloti
senior tag
Mobilinternet.....nem gondolkodtunk benne
Fater nagy sorozat ,film néző néhány száz giga meg se kottyan neki...
Állandóan torrentezik....
Nem tudom van e olyan szolgáltató aki kultivalja az ilyet
Zs -
radio100jozs
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen, ha nincs internet, vagy még csak ADSL van, akkor egyértelmű a mobilnet a megoldás, és több cég is kínál korlátlan netet már. Sőt pl. az ephone.ch a korlátlan net mellett a vezetékes számodat is át tudod hordozni, mi is bevittük már 9 hónapja a 29-es körzet számunkat, és csak havi 99 Ft-ot fizetünk, mp.-es számlázás, olcsóbb percdíjak és semmi minőségbeli eltérés nincs a normál rézérpáras vonalhoz képest. Amúgy is a klasszikus rézérpáras telefonnak vége, az UPC és a Telekom is internet protokollon megy az optikán, így mindegy, hogy előbb, vagy utóbb vált az ember erre az új megoldásra.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
zsloti
üzenetére
ADSL-el összevetve mindenképp. Például ez is mobilinternet, amit a fórumtárs szintén a lassú ADSL kiváltására használ. Ha végül nem jönne itt össze semmilyen vezetékes internetkapcsolat, akkor szerintem flottában érdemes gondolkodni, ehhez itt kaphattok segítséget.
-
radio100jozs
őstag
válasz
zsloti
üzenetére
Igen, tökéletes megoldás az internetezésre, nem tudom egyesek miért képzelik azt, hogy még a 2G-s GPRS korszakban van a mobilnet. Csak a Telenornál simán vetekszik egy 50 Mbit/s-es optikával, de egyes településeken a 120-as optikát is veri. Azt meg gondolom tudod, hogy van korlátlan csomag is, bár nekem a 100-100 GB fele sem szokott havonta elfogyni. Tehát ha nincs más, akkor tökéletes megoldás.
-
degec
senior tag
válasz
zsloti
üzenetére
írjál privátot nekem msgbe a telefonszámoddal, és azt is írd meg mikor lehet hívni.. vasárnap szombat hétfő stb... től ig időben mikor... .felhívlak megpróbálok segíteni nincs kedvem privátba irogatni hetekig.. ledarálom telefonba aztán intézed..HÁTHA !!! ÜDV ! nagy klassszikust hagy idézzek: eszem fas*om megáll !! ez jobb story mint az enyém, hogy egyszerűen kimaradt az utcánk.. névelírás miatt..majd leírom ecccőőr..

-
zsloti
senior tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Mobilnet? Szerinted az megoldás internetezésre?
Zs -
zsloti
senior tag
Monorierdőn fater kapott egy levelet az UPC től miszerint megszűnik az internete és nagyon sajnálják de nem tudnak optikát szolgáltatni nála.....
Akkor most kötelező a gyors internet vagy csak csókos helyeken.......
Zs
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
5500-ért milyen telefont adnak, az is Nonstop M?

szóval ettől parázni nem kell..hogy lekapcsolják.. az még nagyon messze van..hiszen vannak még akiket át se kötöttek, meg vannak olyan utcák hogy nincs is mire. Ezt tudják jól..kicsit félresikerült kommunikáció..
), de amit tudtam átnéztem és nem találtam ilyet.

(