- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
fsdb
aktív tag
válasz
berbatov2 #8099 üzenetére
Nem sok értelme lenne, felosztanák, felosztották, egymás közt a területeket, és kartellezés lenne, van.
Elég sűrűn buktak ilyesmivel mostanában.
Erről szólna a rezsicsökkentés, de úgy is leverik rajtunk valahol, ha nincs meg a tisztességes hasznuk, még úgy is ha szánalmas a szolgáltatás amit adnak. -
Nooeca
senior tag
válasz
kabelmania27 #8096 üzenetére
Máshol is építkezik csak itt a HFC az alvállalkozó. Máshol meg más. Sőt, ADSL-t is fejleszt egy időben. Egyedül a Telekomon nem látszik meg, hogy meghúzták az adót, a Digi és a UPC is visszavett a tempóból és mérlegeli merre fejlesszen az adóterhek miatt.
Más kérdés ez az egész. Úgy tudom csak a mobilárak változtak, vezetékes net ára nem. Vagy tévedek?
UPC-ről nem tudom mi a helyzet.Azt tudom hogy a közműadó az egy nagy teher. Főleg a terjeszkedéshez.
-
Na igen, csak ugyebár úgy a UPC, mind a Telekom, az elmúlt hetekben vannak túl egy-egy nem kicsi áremelésen, ami kettőnk közt legyen szólva, pont azért lett megcsinálva, hogy majd ha a kormány elrendeli az internet árának csökkentését, akkor legyen miből engedni. Mert az ÁFA csökkentése egy dolog, de szerintem tuti még készülnek valamivel, amit a szolgáltatók nyakába akarnak varrni esetleg, azok meg nyilván nem fogják lenyelni a békát! Vagyis, mivel az elmúlt hetekben köztudott lett, hogy az internet árának leszorítására készül a kormány, kellett egy gyors emelés előtte, amit amolyan pufferként lehet majd használni.
-
Nooeca
senior tag
Januártól csökken az internet ÁFÁ-ja, 2017-től a közműadó is.
Itt egy hír, ami új távlatokat jelenthet a szolgáltatóknak akár kiépítés szempontjából is!
Egyelőre -9%-os ÁFA aztán majd még csökkenő közműadó. Az első is jó a cégekre nézve, hiszen olcsóbb net, több előfizető, vagy magasabb internetcsomag! -
koháry
tag
válasz
Intruder2k5 #8091 üzenetére
Nagyon jó ötlet. Amíg az oszlopon dolgoznak kell beléjük lőni a nyomkövetőt, akkor nem tudnak elfutni. 😄
-
-
koháry
tag
válasz
radio100jozs #8075 üzenetére
Ez remek. Ma merre haladtak, van valami infó?
-
válasz
istvans #8088 üzenetére
Szia!
Ha visszakeresel, az utolsó pár hsz-ben meg van említve Újhartyán is.
-
Sziasztok!
Újhartyánról van valami friss infó?
Köszi
-
válasz
kabelmania27 #8082 üzenetére
Hát persze, de jött a UPC, és megváltotta a világot. Nagyon át tudod ám érezni az ottaniak problémáit, látom... Ennek az ADSL-nek igazából már tételnek kellene lennie a mai érettségin, nem még arra toborozni előfizetőket.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #8077 üzenetére
Monortel előtti időben sok településen még telefonhálózat sem volt kiépítve...
-
Nooeca
senior tag
válasz
radio100jozs #8076 üzenetére
Külön csávó pakolja fel a dobozokat, mint ahogy külön brigád dolgozik alsónémedin is, csak ott nem egész műszakban, mégis gyors befejezték 1 hónap se lett volna ha normális műszakban tolják ott.
Majd megdobálom modemmel és TV-boxal a UPC-s ügyfélszolgálatost, ha eljön az ideje
Dugja fel magának mindkettőt
-
válasz
radio100jozs #8076 üzenetére
Rohamosan fejlődik a 29... Mondjuk volt honnan!
-
radio100jozs
őstag
Akkor már Monor ma délután T-optika:
A Kistói úton már a Kossuth Lajosig mentek.
A Kistóiról nyíló Esze Tamás, Damjanich is már bekábelezett.
A Móricz már nem csak az állomás, hanem a Pilisi út felé is megvan.A vasút 4-es felöli oldalán én még a Kistói környékén nem láttam dobozokat, de lehet ettől még, hogy több részletben üzemelik be a hálózatot, és nem az egészet egyben.
-
Nooeca
senior tag
Jövőhónaptól biztosan rendelhető Alsónémedin az internet. (Telekom.)
És valószínűleg Monor egy része is át lesz addigra adva, vagyis a vasúton túli rész feltételezhetően (be van már rég kábelezve, és az elosztókat is már egy ideje szerelgetik felfelé), így ott is rendelhető lesz a Telekomos internet.
-
válasz
radio100jozs #8072 üzenetére
OK, lehet, UPC-t eddig még nem mondtam fel.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Intruder2k5 #8071 üzenetére
Van ilyen,de, ha személyesen beviszed az eszközt, akkor rögtön zárják a szolgáltatást, és a számlázásnál is addig a napig terhelik csak a díjakat.
-
-
-
trapedli
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg upécé-nél vagyok internettel, aminek hűsége kb 3-4 éve lejárt, de mivel nem kértem a megszüntetést gondolom tovább megy amíg le nem mondom, vagy nem hosszabbítok... a kérdésem:
Ma megrendeltem a telekomos Xl csomagot és miután bekötötték szeretném lemondani a korábbi upécé netem!
Ezt ugyebár gond nélkül megtehetem?! Várható, hogy valamivel megpróbálnak beforgatni lemondáskor?Köszönöm!
-
Nooeca
senior tag
válasz
Intruder2k5 #8064 üzenetére
Ha bekapcsolod a Bridge-t (én már próbáltam T-s szakik si ezt mondják), akkor egyszerűen elhal a TV és a Telefon. Nem tudom milyen a megvalósítás, de tényleg.
Ezért adnak csak H-s hauweit (azaz olyat ahol beállíthatod a Bridge-t) olyan előfizetéshez, ahol csak net van.
Kérheted csomagnál is, adni fognak, de ha átállítod amire ők eleve figyelmeztetnek is, a TV és a telefon elhal. -
-
A telefon simán működik bridge-ben, ez upc-nél is így van ED3-mon, konkrétan nálam is!
A tv már egy másik téma, bár iptv-ben nem vagyok otthon, de szerintem az is működne, ez leginkább csak forgalomszabályozási meggondolásból van így, ahogy jelenleg van, mert csak így tudják biztosítani az iptv-nek a megfelelő sávszélt és prioritást.
Az meg mondjuk már egy külön kérdés, de önmagában meg nem nagyon éri meg netet sem venni a T-től, mert akkor az árak nem túl kedvezőek, például NetMánia XL szólóban 7900Ft/hó, még ugyanez telefon mellé 6320Ft/hó, ha pedig hármas csomagban veszed, akkor csak 5925Ft/hó, tehát még ha csak telefont is kérsz mellé, már olcsóbb a kettes csomag is, mint a szóló net, ergo elenyésző lehet azok száma, akik saját pénztárcájuk ellenségeként csak netbe fognak beruházni.
-
Nooeca
senior tag
válasz
Intruder2k5 #8062 üzenetére
Ez így nem igaz, hiszen ha csomagot rendelsz, akkor a Bridge lelövi az IPTV-t és a Telefont is.
Ezért csomagajánlatoknál 8245-es számú Hauwei-t adnak, ebben le van tiltva a bridge.Na de ha csak netet igényelsz, akkor általában 8245H számú Hauweit adnak, vagy ha nem, kérhetsz tőlük (fognak adni), így be tudod állítani Bridgére.
-
-
Istv@n
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #8047 üzenetére
Hello!
A T-home-os nethez is lehet használni úgy a saját routert, hogy a router publikus ip-t kap. Nekem így működik. (Huawei HGW, Dabas)
-
Nooeca
senior tag
Hát, az ő szokása a UPC fényezése
Egyébként írtam én is a HFC-nek ők azt mondták, lakosság alapján terjeszkednek tovább, sőt, azt is, hogy Hernádról és Örkényről már van kész terv.
Rákerestem egy részletes lakossági infóra, ami szintén azt mutatja, hogy Alsónémedi ezekkel a fentiekkel egy nagyságrendű város. Monor egy Dabasi méretű város.
Ami reális az Bugyi (jókérdés, hogy vele mi a helyzet.). Pilis is indokolt lenne mert elvileg 11-000 laknak ott.
De ha Pilist leszámítjuk, akkor ~5000 fős városok maradnak, és így reális is Örkény és Hernád, de még Ecser, és a 3 Tápió város is ~5000 fős.
Felsőpakony már kész van, az nehezen következhetne...
-
Attaca
csendes tag
Ez jó. Az oldal alján UPC reklám ment. A vicces, hogy természetesen nem a 29-es körzetes árral
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #8054 üzenetére
Annyival egészíteném ki, hogy van aki megtartja ADSL-t tartaléknak vagy fontos a publikus ip cím, vagy festés után nem akar újabb bekötést van riasztó
29-ben váltanak Telekomra, más területeken pedig Telekomról váltanak UPC-re. -
válasz
radio100jozs #8052 üzenetére
Igen, az elég valószínű, hogy komoly veszteségeket könyvelhetnek el mostanában, előfizetői létszámot tekintve. Ugyebár ahol már ott van a DIGI, a Telekom, és egyéb új szolgáltatók, többnyire optikával, ott szerintem induláskor lehet vagy ~30% körüli lemorzsolódás UPC-től, aztán ezt a hűségek lejártával párhuzamosan újabb veszteségek követik, és ez tart vagy 1-2 éven keresztül, amíg kifutnak a hűségidők. A végére tényleg azok fognak itt maradni, akiknek fontosabb az igen alacsony ár, mint a sebesség, és persze azok, akikhez nem jut el az optika.
-
kabelmania27
félisten
válasz
radio100jozs #8050 üzenetére
Ha nem töltesz le nagy mennyiséget és megfelel a 8Mbit és elfogadod ezt az ajánlatot akkor az az előny, hogy nem kell fúrni a házban, kapsz külső ip-t, mostaninál jobb lesz a havidíj tehát két év alatt tudsz spórolni.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Intruder2k5 #8051 üzenetére
Nem gondolkoznék sokat, ha a T-Mobilnál nem volnék hűségbe, és van Tablet is, így második sim is van megosztásra, az ADSL meg otthon fixen van, s a nap nagy részében meg nem is vagyok otthon.
Na majd kitalálom. De nekem is az egészből a döbbenet jön le, hogy mi történt, hogy ilyen árakat adnak az UPC-nél, ennyire súlyos a helyzet az ügyfélvesztésben már most?
-
válasz
radio100jozs #8050 üzenetére
Hát, ezt csak neked kell kitalálni, hogy melyik a jobb számodra...
-
radio100jozs
őstag
válasz
kabelmania27 #8042 üzenetére
Normál 1530 Ft/hó díjcsomag van a telefonra hűség nélkül. Más vezetékes szolgáltató nincs a faluban, sőt WLAN sincs, mert a Netkontakt nem jött le szolgáltatni. Valszeg tényleg nagyon be vannak ijedve, mert ha azt vesszük, hogy lesz majd a T optika, akkor a vezetékes telefon is megy a levesbe az UPC-nél, így meg azért havi 3000-ért ott maradnál 2 évre. Most az a kérdés, mikor jön a T hozzánk, és a mai infók alapján, amit adtak a T-sek, leghamarabb is csak év vége felé lesz ebből valami. Filmeket meg nem töltök le, így nagy adatforgalmam nincs, havi 20-30 Gigával elvagyok.
-
Én is így voltam az Invitel-el, kértem tőlük sokáig egy bizonyos összeállítást, de nem adták, aztán amikor beírtam ide a fórumra, hogy felmondtam, azonnal kerestek privátban és mindjárt tudták volna adni a korábban kért csomagot, ami mellesleg nem volt publikus, olcsóbb volt a honlapon lévő, új előfizetőknek kínált összeállításnál, de ekkor már késő volt, eldöntöttem, hogy váltok. Mondjuk ennyire olcsó ajánlatot nem adtak, -1000Ft lett volna az eltérés a publikus áraktól, internet+telefon csomag esetén.
-
koháry
tag
válasz
Intruder2k5 #8047 üzenetére
Az kétségtelenül igaz. Nagyon be lehet ijedve az upc ha ilyeneket ajánl fel. Nekem pár hónapja kb havi 200 forintos kedvezményt adtak volna, de nem tudtak meggyőzni.
-
Viszont a 3-4 ezer az pont 2x-3x annyi, mint az 1500, és ha valakinek fontos az anyagi része...
Ezen kívül a T-s netnek is megvannak a hátrányai, mint például, hogy HGW-t kapsz, és ha van saját routered, az nem fog külső, publikus IP címet kapni. Nálam ez pl. elég zavaró lenne...
Én senkit sem akarok lebeszélni a T-ről, nem vagyok UPC ügynök, és T ügynök sem, nekem pont mindegy mit ír alá, csak beszélgetünk, és jeleztem, hogy ennek is megvannak a maga előnyei, még ha itt érthető okokból is, sokan már elvből utálják a UPC ADSL-t!
Azért azt el kell ismerd, hogy <1500Ft nagyon nem rossz ár, én az Invitel-től 6-7000Ft körül kaptam 8M/512K ADSL-t úgy 4 évvel ezelőtt.
-
koháry
tag
válasz
Intruder2k5 #8041 üzenetére
Én biztosan nem írnák alá. Lehet, hogy jó ár, de eleget élősködtek már rajtunk. Ha nem kell a nagy sebesség a telekomnál is van 3-4 ezer körül kis csomag, ami még így is gyorsabb mint a 8 megás upc.
-
kabelmania27
félisten
válasz
radio100jozs #8036 üzenetére
Nem rossz ajánlat.
Melyik telefon csomag van előfizetve? -
válasz
radio100jozs #8040 üzenetére
Mondjuk ~1500Ft nagyon jó ár 8Mbps ADSL-ért, ha nem vagy torrenthuszár, és nem kell egyéb dolgokra sem a nagy sebesség, akkor jó lehet.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Intruder2k5 #8038 üzenetére
Igen, van egy vezetékes vonalunk már 20 éve, csak most pont nincs ADSL rajta, mobilnet van. Este visszahívom, hogy mit gondoltam ki :-)
-
koháry
tag
válasz
Tuti egyből rácsapnék erre a lehetőségre, kinek ne kéne még 2 év upc?
-
válasz
Mármint, hogy a meglévő vezetékes előfizetés mellé? Az ADSL csakis vezetékes lehet! Jelenleg nincsen UPC-től neted?
-
radio100jozs
őstag
Hívtak a UPC-től, hogy van egy ajánlatuk, mégpedig 8 Mbps ADSL internet 24 hónap hűséggel, a hűség időszak teljes hosszában 1490 Ft/hó, a meglévő vezetékes előfizetés mellé.
-
PAUBEN
tag
válasz
radio100jozs #8034 üzenetére
fasza Pilis megint sehol
Pilisre rátudnál kérdezni? -
radio100jozs
őstag
Most beszéltem a Telekomosokkal, az optikai hálózat kiépítés miatt Csévharaszt ügyében, és a következőket mondták el:
Most épül Monor, Alsónémedi, Dabas kész, és kezdik Monorierdő, Felsőpakony a következő, és ezek után várható csak Csévharaszt, Vasad, Nyáregyháza.
-
koháry
tag
válasz
radio100jozs #8032 üzenetére
Végre, már hetek óta erre vártam. 😊
-
-
koháry
tag
(nem saját kép) Szerelőbácsi Monoron az Ipar utca és a Kazinczy utca sarkán az elosztó dobozt helyezi el az oszlopon. Ha nem vigyázunk még tényleg vége lesz a upc rémuralmának. 😊
-
Nooeca
senior tag
válasz
Constantin79 #8014 üzenetére
Alsónémedin és Monoron majdnem egy időben kezdődtek a munkálatok a HFC kezéből a Telekom megbízásából.
Inárcs, Kakucs, Újhartyán egy külön történet, ott a Telekom nem kapta meg a szükséges engedélyeket, Berotel lesz ott a szolgáltató.
Más fontos hírek a többieknek:
Megerősítést kapott a drága DSL hálózatok kivezetésének terve, ezzel egyidejűleg:
- > olcsóbb szolgáltatást
- > gyorsabb sebességgel
- > szintén IPTV minőségjavulással (magasabb bitráta), ami már az elmúlt években is jelentősen javult.lehet majd igénybe venni.
Nem csak a 100%-os lefedettség a cél (beleértve a jól lefedett jó minőségű konkurencia), hanem a DSL hálózatok kivezetése is.
Érthető hogy az egységesítés is ennek tükrében készült, hiszen már az első 10mbites csomag elég borsos áron van, hogy ADSL-en is megérje szolgáltatni.
-
-
bigdady
nagyúr
Inarcson már állítólag kábeleznek is a pár hónapja kirakott kampókon.
-
kabelmania27
félisten
válasz
radio100jozs #8026 üzenetére
Lehet hogy neked van igazad, Nagykátán hálózatépítés időszakában sem volt szó a Telekomról mégis Telekom szolgáltat, nemsokára kiderül mi lesz.
Azért tippelek a Telekomra mert az iptv rendszer kialakítása kis szolgáltatónak nem gazdaságok, ezért sok kis ktv cégnek egy másik szolgáltatótól veszi át az adásokat mert úgy gazdaságosabb. -
radio100jozs
őstag
válasz
kabelmania27 #8018 üzenetére
A bemásolt tájékoztató alapján nekem nem az jön le, hogy itt a Berotel csak hálózat építő lenne, hanem konkrét szolgáltatóként ajánlja magát, és jelentkezik majd a csomagjaival, ha kész a hálózat. Nincs is szükség reklámozásra, hogy ki építi ki a hálózatot, mert a fogyasztó a szolgáltatóval lép kapcsolatba, nem a hálózat kiépítőjével.
-
radio100jozs
őstag
Szerintem itt inkább arról lehet szó, hogy az analógot fogják kivezetni, és ezt a rendszerhasználatot lemásolni. Azaz az analógnál csak bedugom a kábelt a TV-be, és egyszerre 3 készüléken is nézhetem az adást. Most ez a digitálisnál csak Média Box, vagy Card segítségével működik, így adódik a lehetőség, hogy azon fogyasztóknak, akik több készüléken akarják nézni a digitális tartalmat, de nem akarnak külön eszközt vásárolni ( a TV már adott mondjuk) akkor megtehessék. Így ezzel is olcsóbbá téve az átállás analógról digitálisra (nincs 2., vagy 3. eszköz havidíj). Gondolom lesz egy csomag összeállítva erre.
-
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #8023 üzenetére
Számomra nem előrelépés, nem érint, mert ugyanúgy használnom kell a mediacardot. Ez vonatkozik az összes Gold csomagosra.
-
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #8021 üzenetére
Eljön az idő, amikor kidobhatjuk a mediacardot?
Akkor nem lehet többféle csomag? -
kabelmania27
félisten
Mai naptól UPC-n bizonyos (közszolgálató HD+egyéb) csatornák kódolatlanok.
-
trapedli
csendes tag
Sziasztok!
2 hete megrendeltem az "L" csomagot, jött is postán a "szerződés", de azóta semmi... Ma felhívtam őket, hogy mégis mi a helyzet, mire közölték, hogy a gép azt írja, nálam kivitelezhetetlen a bekötés...
Na most a kábelt természetesen behúzták az utcában kb 1 hónapja ( Gyón, Tél utca (vasút állomás fele)) és tudom, hogy kivitelezhetőA kérdésem, hogy találkozott már ilyen problémával valaki?? Meddig húzódik?
Most várom, hogy 72 órán belül kijöjjenek és megnézzék a dolgot... nem igazán értem ezt most
Köszönöm!
-
kabelmania27
félisten
válasz
radio100jozs #8016 üzenetére
Nagykátán sem volt szó a Telekomról HFC építkezett mégis Telekom szolgáltat...
HalfLife22: Üdv! 29-es körzetben a koax hálózat nem tudja a visszirányt ezért nincs kábelnet szolgáltatás.
Olvasd el az összefoglalót. -
Anonymus X
tag
válasz
-
válasz
Szia!
A jövőbeli fejlesztésekről egyik szolgáltató sem szokott közzétenni információkat, ezek mindenütt üzleti titkot képeznek, az csak akkor "nyilvános", amikor már húzzák a kábelt, de hivatalosan még ettől is később, csak a beüzemelés előtt van a lakosság tudomására hozva. Lásd két hsz-el előtted...
-
Constantin79
csendes tag
válasz
BPéter1984 #7952 üzenetére
Üdvözlet mindenkinek!
Kérem szépen Alsónémedin lakom, és nagyon örültem amikor múlt héten kb. 04.20.-a körül egyik nap hazaértem benyomtam a pc-t egyből e-mailek csekkolása és tesóm írt hogy valami új karbonszálas speciális kábelt építettek ki ilyen fényes bilincsekkel a meglévő lámpa és Elmű oszlopokra!
Azt nem lehet tudni melyik szolgáltató semmi további nfóm nincsen róla, de hogy valami gyorsabb internet - elvileg, nagyon bízom benne ez kb. már 90-95%-os!!
Az viszont nagyon furi, hogy sem interneten sem sehol semmi bővítéssel kapcsolatos infót nem lehet találni ebben a 29-es körzetben.
Az a röhely hogy Budapesttől sokkal távolabb lévő nagyvárosokban meg tudják oldani itt meg nem. nem is értem mindenkinek érdeke lenne a gyorsabb internet kapcsolat manapság.
Oylan nincsis hogy 1-2-5-8Mbites csomag. Az alap a 30-as!!
-
puma72
tag
válasz
Intruder2k5 #8007 üzenetére
Elnézést kérek mindazoktól akit sértett a hozzászóláshoz a válaszom!
És igen nem ide tartozik, csak nem tudtam szó nélkül hagyni. -
Mano66
senior tag
Na talán valami megmozdul hernádon is a fejlesztés terén.Tegnap egy UPC kocsi járta a falut hangosbemondóval,hogy mindenki kössön telefont,tv-t és internetet.Remélem ez azt jelenti,hogy hamarosan ideér a Telekom!!!!Probál az UPC itt is hűségidővel egyfeleket megtartani.Aki akar maradni most alkudhat az árból!!!!Én biztos váltok.
-
válasz
-
BBéci
legenda
válasz
Ez korrekt volt, fogadd elismerésemet!
-
Tisztelettel megkérek mindenkit, hogy ebbe itt már ne menjünk bele jobban, még offba téve se, mert sem a fideszes propaganda, sem pedig a budaörsi pályavilágítás kérdése nem tartozik szorosan a topik témájához, sőt, ezeket még csak ráerőltetni sem lehet, és egyben kérem puma72-t is, hogy ilyen vitákat ne itt indítson, mert ennek jó vége nem lehet. Megértem a problémát egyébként, és nem is vagyok ellene, hogy ennek hangot adjon, de ez a topik (lévén nem a politika, hanem a Hálózatok, szolgáltatók témakörben van) műszaki, informatikai, technikai, szolgáltatási, stb... oldalakról kellene foglalkozzon a 29-es körzettel, nem pedig az egykori privatizációval, annak jogi hátterével, vagy aktuálpolitikai részével. Egész biztosan van erre megfelelő fórumrész is a PH-n, de én azt linkelni nem tudom, mert azokat a topikokat nem követem, nem ismerem, de ezt ne vigyük el politikai irányba, itt ne kezdjük szidni sem a mostani, sem a 4-8, vagy épp 12-16-20 évvel ezelőtti pártvezetést.
Köszi!
-
Zsocy155
őstag
válasz
radio100jozs #8002 üzenetére
Nem tudom. Magdolnatelep kb. annyira lakott mint Sülysáp. Szerintem akinek nincs hűsége a UPC-nél azoknak min. a 80%-a váltana, ha tudna. Szerintem inkább olyan gond lehet, hogy közig. más településhez tartozunk.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Zsocy155 #8001 üzenetére
Ott már az lehet, amit itt is lehetett olvasni egy-egy utca kimaradása esetében, hogy a Diginek nem éri meg oda behúzni az optikát, mert nem volna annyi felhasználó. Ne felejtsük el, hogy 2013.01.01-től létezik egy közművezeték adó is, melynél 125 Ft/m évente. Azért ez is számít már.
-
Zsocy155
őstag
válasz
radio100jozs #8000 üzenetére
Én Tápiószecső Magdolnatalepen lakom. Egy utca választ el minket Sülysáptól, nálunk ÉMÁSZ van és mégsem jönnek tovább.
Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos fejegységek
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest