- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
poli27
veterán
válasz
hardverg13
üzenetére
szerintem ott van Telekom Optika 99% ban... legalábbis a környező településeken mindenhol van, ha még nincs akkor nemsokára lesz...
-
poli27
veterán
válasz
losanszkip86
üzenetére
kókán van Telekom..
-
poli27
veterán
válasz
radio100jozs
üzenetére
Az már 3.1 Vecsésen és tudja az 1000/200 at...
-
poli27
veterán
válasz
kabelmania27
üzenetére
nemsokára nem lesz kötelező a box

-
poli27
veterán
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Tudtommal Telekom Optika van, azt érdemes kötni.
-
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
csak halkan súgom, az egész országban mindenhol megy a csere , sztem jövő év végére elindul az ed 3.1 náluk.

-
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ok rosszul írtam, szval kicserélik a node ot és a hgwt és már megy is a 3.1 rajta...
-
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
ez nem igaz, hogy nem tudnának emelni, bármikor be tudják a 3.1 et kapcsolni rajta.... és máris gyorsabb a gponnál a hálózat.
-
poli27
veterán
válasz
radio100jozs
üzenetére
Automatikusan nem oda veszik fel az igényt sztem ennyi....
-
poli27
veterán
válasz
radio100jozs
üzenetére
sztem lehet rájöttek, hogy nincs értelme annak amit csinálnak

-
poli27
veterán
válasz
zsolesz7503
üzenetére
előbb tájékozódni kell, és nem megvenni egy 6-8 éves vackot

-
poli27
veterán
válasz
World-Soft
üzenetére
ok elfelejtettem, hogy router amit a T ad ont

-
poli27
veterán
válasz
World-Soft
üzenetére
sztem tegyél be elé egy hw natos routert és meglesz a sebesség...
-
poli27
veterán
válasz
World-Soft
üzenetére
Felejtsd el iptv ről nem megoldható az időzített felvétel dvd felvevővel... azok már a kukába valók lassan, ahogy az analóg elhasal....
-
poli27
veterán
Nekem a 4-5tb is megszokott lenni.... igaz mostanában már nem

-
poli27
veterán
válasz
radio100jozs
üzenetére
Minek menne át.... a dvb-c még mindig szebb képet ad sztem az iptvnél... ráadásul optikán helyet se foglal, mint a docsis hálózaton...
-
poli27
veterán
válasz
radio100jozs
üzenetére
Mé a diginek sincs iptv,mégis megoldja.... rf kimenetes ontvel...
-
poli27
veterán
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Körzeten belül!
-
poli27
veterán
válasz
radio100jozs
üzenetére
A rezes halozat meglesz szuntetve ez 100%.... a Telekom is megszunteti 2018 vegen... csak voip telefon marad tehat digitalis...
-
poli27
veterán
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
rövid hosszban simán tudja a cat5 is ezt a sebességet.....
-
poli27
veterán
válasz
radio100jozs
üzenetére
Még megoldhatják, hogy kültéri node ot tesznek ilyen helyekre az aknába, és bentről az előfizetőtől koaxon keresztül megtáplálják, mint ahogy a koaxos hálózatok is vannak táplálva...
-
-
poli27
veterán
válasz
nokia2005
üzenetére
Nem használhatja a upc oszlopot a Telekom, nem feszíthet rá, mivel ők az elmű oszlopon vannak, ha kicsövezitek az elmű oszlophoz, egy behúzó szállal a csőbe (32 es kpe cső). A Telekom nem fog ilyet kiépíteni léges hálózat esetén, mivel ez már extra előfizetői igény.... szval ha megoldod magadnak akkor behúzzák, ha nem akkor marad a légkábel!
-
poli27
veterán
válasz
Nooeca
üzenetére
nah a T nél arra az 500mbitre kíváncsi leszek, mert nem adott a hálózatuk hozzá..... a jelenlegivel is nagyon sok helyen koppol a docsis, mert nincs szegmentálva rendesen... ha sávot emelnek összedől mint a kártyavár ez tuti. Nem véletlenül vannak erről ennyire kussban...
-
poli27
veterán
válasz
radio100jozs
üzenetére
Jha csak sztem aki megirta nem tudta mit ir... de legyen optika.... itthon meg ugysincs a upcnek ilyen...
-
poli27
veterán
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
kint a hálózaton nincs ilyen hogy 2x vagy 3x árnyékolt.....

így néz ki egy 540 es kábel.... egy fém cső van a meleg ér körül ...
-
poli27
veterán
válasz
gipsztigris
üzenetére
Ez azért nem így működik, oké hogy nem te írtad alá, de létezik ráutaló magatartás is... szval...
-
poli27
veterán
válasz
zsolesz7503
üzenetére
jha de 2x kell kimenni a címre 2x időtegyeztetni stb stb, tehát az oda és visszaút alatt megvan a légkábel befeszítése, ergó nincs értelme....
-
-
poli27
veterán
válasz
Samott
üzenetére
Csak jelzem a jelenleg hatályos törvények értelmében, az önkormányzatnak nincs beleszólása a dologba, az más kérdés, hogy a szolgáltatók ha nem engedné az önkormányzat nem csinálják meg..... Ez például nálunk volt, csak én feljelentettem őket a kormányhivatalnál, ugyanis nem akarták engedni a légkábelezést egy helyi rendeletre hivatkozva, földbe meg senki nem csinálja meg!
-
poli27
veterán
Ezt cáfolom, nálunk most épült ki ez a maradék 4 utca ahol eddig csak adsl volt kábelesen Invitel.Koaxot húztak, mert ugye 3 utcával arrébb az van,és ott van UPC is. Előszőr amikor felhívtak, a Facebookon jelzett igény után, amit a neted van ár azt akarta adni, mondtam neki nézzen speciális csomagot, mert ennyiért nem kell, a 7k-s net egyből 4,5k lett... szóval kicsit rámenősebben meg lehet ezt oldani...
-
-
poli27
veterán
válasz
zsolesz7503
üzenetére
Csak jeleztem, hogy nem lehet rendelni... és ez a szarabb technika sajnos....
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Diablo IV
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- LEGO klub
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
van egy rézbevonat az csókolom, ugyanis nem a kábelmagba (melegér) közlekedik a jel, hanem annak a köpenyén, ezért csinálják ezt

hisz egy mini node van lakáson belül..... szval szerintem van kódolatlan Digitális jel a node után, ha elossza a koaxot!