Hirdetés
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
-
LOGOUT
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
-
imibogyo
veterán
Én két területen is érintett vagyok (Tápióbicske és Örkény), szóval már nagyon várom a fejlesztéseket. De még egyik helyen sem látok/láttam szerelői mozgolódást.

(#11295) Nagy Zsolt 2:
Én is vennék másikat.
Anno Pesten a 120-as Fiberhez egy Cisco-t routert kaptam, ami annyira nem is volt rossz, de azért amikor átkapcsoltam sima átjáró üzemmódba és beiktattam egy AC-s gigabites eszközt, akkor rájöttem mennyivel korlátozottabb volt a "gyári" (amivel amúgy otthoni felhasználás mellett nem volt gondom). 
-
Érdemes venni sajátot, a szolgáltatói eszközök nem rendelkeznek annyi szolgáltatással mint amennyivel a külön megvehetőek.
-
BBéci
legenda
válasz
Nagy Zsolt 2
üzenetére
Az előbb linkelt cikkben benne van, hogy a szolgáltató adja a routert.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Nagy Zsolt 2
üzenetére
Kapsz hozzá egy HGW-t (Home Gateway, vagyis modem és WiFi router egyben), de ha az nem felel meg, vehetsz saját routert is.
-
Nagy Zsolt 2
csendes tag
Hello ha Fiber poewer 240 csomagot szeretnék internetet akkor kell új wifi Rotter
is ? -
zsloti
senior tag
Sziasztok
Biztos volt már róla szó de most nem találom...
Milyen routert ad az upc az új internet mellé:
Az itthoni router felett eljárt az idő..le kellene cserélni csak nem tudom érdemes e kiadni 20-30kt egy újra vagy az upc úgyis ad valami használhatót..(márha ideérnek valaha az uj rendszerrel... xd
Köszi
zs -
fsdb
aktív tag
válasz
üzenetére
Rendszertől függően FTTX, ONT (optical network terminal), vagy HGW (home gateway), vagy akármit amit adnak mostanában, elvileg van router.
Ha saját routert akarsz: Milyen routert? topik téma összefoglaló
Valahonnan ismerős a moderátor.És ahogy írtad azért gigabites hálókártya stb. egy újabb géppel.
-
bigdady
nagyúr
Hali
Újhartyánon telekom üzletkötőt tud valaki? Lehet kedvezményt elérni amúgy?

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Nagy Zsolt 2
üzenetére
Ezért nem kell elnézést kérni, te feltettél egy kérdést, én válaszoltam.
-
Nagy Zsolt 2
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Elnézést kérek! nem tudtam

-
törölt tag
Eddig nem is foglalkoztam a telekommal, esetleg az a szolgáltatás is eljut pl. Monorierdőre? 6411-ért az 1000/300-as net marha jó áron van. UPC annyira keveset kínál feltöltésnél.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Nagy Zsolt 2
üzenetére
Igen, ugyanazok mint a többi UPC területen.
-
Nagy Zsolt 2
csendes tag
Hello és akkor fiber power 30 fiber power 50, 120, 240, 500 csomagok lesznek internetben ?

-
Nooeca
senior tag
válasz
Nagy Zsolt 2
üzenetére
Igazából rövidtávon mindenhol lesznek/lehetnek munkálatok, de ez nem függ össze azzal, hogy az lenne a következő. Sok helyen csinálnak ezt-azt, aztán mennek tovább.
-
berbatov2
senior tag
Sziasztok!
Zhone tipusu modemhez raknek wifi routert, de valami nem stimmel, osszekotes es ppoe adatok megadasa utan nem osztja az ip cimet a router. Ugy gondolom jol kotottem ossze ( router wan portjaba megy a zhonebol a kabel, es nyilvan a wifi router lan portjabol megy a kabel az asztaliba).
Mit hagyhattam ki? -
válasz
Nagy Zsolt 2
üzenetére
Nem lehet előre tudni, hogy hol fognak dolgozni, idővel mindenki sorra kerül.
-
Nagy Zsolt 2
csendes tag
Hello Gyálon mikor érkezik az új hálózat mikor fognak ? tudja valaki melyik település a következő?
-
törölt tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Rengeteg ilyet látok Monorierdőn és a munkások is nagyon pörögnek, szerintem itt felgyorsult a folyamat. Talán december végén, január elején lehetett egy kisebb szünet, azóta viszont csinálják rendesen.
-
degec
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
kérdezd már meg pliz milyen kft.. ennyi..
meg Örkényre Dabasra mikor akarnak van e infó.? köszi szépen.. -
Nooeca
senior tag
Lehet, de ettől még több olyan település van ami nincs beharangozva, hogy a közeljövőben átadásra kerülne, mégis dolgoznak ott, és nem karbantartanak, már az új hálózat alapjait teszik le. Elvileg 5 ilyen település fut és még kettő (Erdő, és Nagykáta.)
Annyit lehet tudni, hogy ezeken a településeken, ahol munka van nincs Digi. (elvileg azok nem élveznek prioritást) és előnyt élveznek azok a települések is, ahol nincs Telekom sem, de nagyvárosnak folyamatosan kell futniuk, mert az ugye nagy projekt, ezért van Monor meg Nagykáta pl. és Monorierdő meg Nyáregyháza meg pont azért, mert ott nincs más.
-
Nooeca
senior tag
Elvileg mindenhol dolgozhatnak/dolgozhatnának még akkor is ha elhúzodva teszik azt, hiszen október végéig elvileg mindenhol lekapcsolják a régi és felkapcsolják az új szolgáltatást.
Szóval ha mindenhol elkezdik az építést az engedélyeztetések után - független hogy mondjuk átadni csak hónapok múlva fogják - az már viszonylag jó dolog szerintem.
Ezen elven a körzet bármelyik településén lehetnek szerelők, majd tűnhetnek el, félbehagyott munkával.
-
zsloti
senior tag
Erdőn most szünet van...
Nem látom mostanában a szereloket..
Felkerültek a kampok azóta semmi
Zs -
degec
senior tag
válasz
Nooeca
üzenetére
nem tudod ki húzza az optikát melyik cég? nem lehetne megkérdezni melósoktól? nem tudod megkérdeztetni valakivel ? azt a kft-t felhívva azért i lehetne belőlük szedni mikor merre mennek.. ez Tnél nekem simán sikerült. hiszen ha jönnek innentől kezdve marhára nem nagy titok az egész..elmondják úgy is.

-
Nooeca
senior tag
Nyáregyházán elvileg van fejlesztés folyamatban (azt mondják UPC), Facebookos csoportban láttam.
-
fsdb
aktív tag
Megint 20 évre előre fejleszthetnek. Lehet több szál van benne.
A levelet gondolom mindenki megkapta:
Akciónk 2017. február 8-tól visszavonásig érvényes legalább egy vezetékes szolgáltatással rendelkező ügyfeleink számára. A feltüntetett UPC Internet-szolgáltatási csomag garantált le- és feltöltési sebessége Mbit/s-ban: Fiber Power 500 – 100/5,5 Mbit/s. A csatornaszámok változtatásának jogát fenntartjuk. A UPC ePack kedvezmény 2016. augusztus 9. napjától visszavonásig érvényes, és 500 Ft kedvezményt jelent az internetszolgáltatást tartalmazó csomagok havi díjából. A tájékoztatás nem teljes körű, részletek a 1221-es telefonszámon vagy a www.upc.hu oldalon. A UPC ePack kedvezmény további részletei megtalálhatóak az ÁSZF-ben és a www.upc.hu/epack oldalon.
Szerintem mi még nem erre várunk.
-
-
bigdady
nagyúr
Na jött egy névre szóló mail hogy váltsak upc 500-as netre... Tudtommal még nincs is Újhartyánon csak adsl. Annak kicsit erős

-
choco01
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hogyhogy vagy 2-3x vastagabb kábelt húznak mint a T optika kábele? Tuti hogy optikait húznak mindenhova?
-
sa79
csendes tag
Sziasztok!
Tápióbicskéről lehet esetleg tudni, hogy mikorra érhet oda a fejlesztés?
2017? 2018?Az alábbi csomagra szeretnék majd váltani a régi rendszerről:
Internet: 120 Mbps
Telefon: Nonstop M
TV: Digital Bronze + HD (2 TV-re)Szerintetek milyen árban éri meg ez az összeállítás?
Tudom, hogy vannak egyedi ajánlatok.Előre is köszönöm a válaszokat.
-
BBéci
legenda
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nálunk is van T és Digi, mint konkurencia, de aki akart, már évekkel ezelőtt váltott.
-
BBéci
legenda
Érdekes, hogy Nagykáta előbb került sorra, mint Üllő vagy Vecsés. Bár a kb. 13000 fős lakosság elegendő indok lenne rá, viszont a Monortól való távolság nem. A fene érti ezeket.
Más.
Nálam 3 éve rendszeresen 17,6/1,1 körüli értékeket mutattak a tesztek, azt gondoltam, ez normális. Múlt héten rákérdeztem az üfsz-on, kiküldtek egy szerelőt, mert a letöltés stimmel, de a feltöltésnek jóval magasabbnak kellene lennie. Hibát nem talált a szaki, viszont egy telefonbeszélgetését követően valamit átállítottak, azóta 17,4/1,9 a mérések eredménye. A gyakorlatban ez a korábbi 120-130 kBps feltöltést 220-230-ra emelte, annyi jár nekem. Tetszik és verem a fejemet a falba, amiért nem 3 évvel ezelőtt reklamáltam. -
fsdb
aktív tag
Nagykáta külső része, pár napja tartókonzolokat raktak a UPC -sek az oszlopokra. Most nézem mit mászkálnak a kerítésemen. Az optikai kábelt tolták át a bejövő villany felett, nagy kampós bottal, kötéllel.
-
degec
senior tag
jó lesz az pár évnek is..1 év tuti fog kelleni mire mindenkit átkötnek..párhuzamosan fog menni.
Monoron voltam a központi ügyfélszolgálaton, direkt ezzel a kérdéssel mentem el, és még egyáltalán fogalmuk infójuk sem volt arról hogy a meglévőket mikor fogják felkeresni megkeresni és nekilátni átmigrálni optikára.ezzel a lekapcsolással várjál még.. azért..
indian 74, mint írtam ügyfélmegtartó árakkal rendelkezőknek nagyon valszeg ugyanilyen kedvező árral csábítják magukhoz a népeket..levélben fog menni értesítés és központi telefonon is fognak nyaggatni.. -
-
radio100jozs
őstag
Mármint mi a jobb szolgáltatás annak az előfizető esetében, akinek van egy szem analóg telefon vonala? Most kap a nyakába két dobozt, amit még árammal is el kell látni, és ha még szerencséje sincs, akkor az eddigi földkábeles bekötés helyett majd légkábellel, és újabb furatokkal az épületen.
Szerintem nem csak a Telekom konkurencia miatt lesz itt nagy veszteség az UPC-nek, hanem az ilyen vezetékes telefon előfizetők elvándorlása miatt is, főleg ha figyelembe vesszük, mennyi most már egy feltöltős percdíj itthon (mindhárom mobilszolgáltatónál 19 Ft tegnaptól)
-
-
BBéci
legenda
válasz
Indian74
üzenetére
Te nézted be.

Az a bizonyos levél akkor fog megérkezni, amikor már rendelkezésre áll az optikai szolgáltatás. Felkérnek, rendeld meg az újat x határidőig, amennyiben nem teszed, a szerződés adott időpontban felbomlik.
Igazából ez nem lehet senki számára gond, mert egy jobb szolgáltatásra örömmel vált az ember. Persze az sem mindegy, mennyiért. -
BBéci
legenda
Olvastam felhasználónak küldött levelet, hogy váltson az új, optikai rendszerre, amennyiben nem teszi x határidőig, a jelenlegi megszűnik.
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz
enginev3.0
üzenetére
Amikor átadják az adott területen az új rendszert, akkor kapcsolják le a régit, nyilván pár hetes átfedéssel.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Elavult adatbázisokból dolgozó ügynökök... Én amikor ott hagytam az Invitel-t, rá 1+ évre volt egy hasonló hívásom. Azzal kezdte a hölgy, hogy nekem mint hűséges és kiemelt ügyfelüknek, lenne egy jó ajánlata. Itt mindjárt le is lőttem, mondván nyomja meg az F5-öt párszor, mert lassan másfél éve UPC előfizető vagyok.
-
BBéci
legenda
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem kötelező, köthetnek szerződést más szolgáltatóval. Erről olvashatsz a UPC honlapon. A régit felszámolják, lekapcsolják.
-
BBéci
legenda
válasz
enginev3.0
üzenetére
Két napja felhívott egy fiatal hangú nő, kérdezgetett az elégedettségemről, majd felajánlotta a HBO-t és mostani Extreme helyett a Silver ADSL-t. Megkérdeztem, tudja egyáltalán, milyen csomagom van most és csak viccel? Erre elköszönt és megszakította a beszélgetést.

-
degec
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
csak 9190 !!

a jupiszi gigabit ! mostmé 
Amúgy voltam bent és megkérdeztem hogy mi van azokkal mint én is, hogy ügyfélmegtartó áron kapja jelenleg a mannát, 2 felvevős tv 18 as adsl, 2 telefon jelentős kedvezmény mindenen. Azt mondták hogy aki pampog jelzi hogy lenne itt más is, ott azért a listaárak is alakíthatóak lehetnek-lesznek, vagy kapcsiból azt mondják hogy mivel te ügyfélmegtartós vagy néked ezek az árak játszanak. De majd csak akkor ha ideér a kábel..
legalább egy év tuti
-
enginev3.0
félisten
UPC most húzza a kábelt Nagykátán
Telekom 2 évvel megelőzte őketTelekom gigabit 5000ft
UPC 500mbit 10ezer -
Istv@n
aktív tag
Dabason, ahol én lakom, ott nincs kedvezményes ár... (Zlinszky utca és a Csarnok utca által határolt rész) Ki érti ezt? Hívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták, hogy várjunk, biztosan be fogják vonni a kedvezménybe ezt a területet is, ha már a város 99%-a benne van...
Mióta lehet a kedvezmény érvényben a város többi részén? Nem nézte véletlenül valaki? -
berbatov2
senior tag
Dehogynem hűségbe voltam csak legutóbb 2016 novemberében írtam alá újra 2 évet, mert úgy csökkent 9100-ról 7600-ra. Most pedig a fórumtárs beírása alapján ránéztem és újra 2 év aláírással lett még kedvezőbb.
Szerintem automatikusan nem csökkent volna a havidíjam.
Vagy ez a kedvező ár csak nekem újdonság? -
berbatov2
senior tag
És már át is állították 1000 Mbitre.
-
berbatov2
senior tag
válasz
voodoo98
üzenetére
Ezer hála! Jövök egy sörrel!
120-as net + telefonért fizettem eddig 7600-at, most felváltottam 1000-esre ugyanazzal a telefonnal és így 5200 lesz a havidíj.
Telefonos ügyfélszolgálaton intéztem.
Parádé
A tv-re is rákérdeztem, de az piaci áras továbbra is.
Mégegyszer köszi!
Ja és a település az Dabas!Szerk
Ránéztem, ha maradtam volna 120-as ba akkor a 7600 helyett 4523 Ft lenne a két szolgáltatás.
-
v!ct0y
veterán
Arról tud valaki valamit, hogy amelyik utcákat kihagyták a trékomosok azokat miért hagyták ki?
-
BBéci
legenda
válasz
radio100jozs
üzenetére
Hivatalosan kötelezték magukat a lekapcsolásra. Nagyon sok büntetést kellene fizetniük, ha nem teljesítenék.
-
radio100jozs
őstag
Kíváncsi leszek arra. Monoron ép most csinálják a Móricz Zs. és a Mátyás kir. sarkán az UPC optikát, most állítottak fel 2 új oszlopot, és kötik össze a két utcát. Na meg még Monoron is sok hiány van, így ebből biztos nem lesz a 29-es körzetben idén őszre semmi.
-
voodoo98
addikt
válasz
radio100jozs
üzenetére
Úristen! Akkor a büdös k életbe nem lesz normális net már a teljes 29 körzetben!

2017 van már. Pesten simán 500-as meg 1000-es netek vannak!! 5-10-es pinggel fillérekért! Itt meg...
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 2TB, 1TB, 512GB SSD 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5203
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
előbb utóbb biztos minden településre elfognak menni tudják ők is idén be kell fejezni!

Anno Pesten a 120-as Fiberhez egy Cisco-t routert kaptam, ami annyira nem is volt rossz, de azért amikor átkapcsoltam sima átjáró üzemmódba és beiktattam egy AC-s gigabites eszközt, akkor rájöttem mennyivel korlátozottabb volt a "gyári" (amivel amúgy otthoni felhasználás mellett nem volt gondom).