Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
degec
senior tag
válasz
Gorbesz
üzenetére
Háááááááááát én saját magam nyomoztam mindent ki
kivitelező tervezők..stb.stb..radio100jozs: hehe hát igen...ezt az upc, csak kábelen szolgáltatunk baromságot se kéne erőltetni..ott ahol optikát húznak de ők tudják..nem vagyok szakértő de házba behúzott optikai szálra már mehetett volna más eszköz lanon rfogh tv..stb. nem tóm lehet-e..stbstb.

-
asdf_
veterán
válasz
Gorbesz
üzenetére
Egyreszt a korabban irtak, masreszt a dsl-en hasznalt kedvenc router (kb. barmilyen szar jo oda, elmegy gond nelkul) az esetek donto tobbsegeben ugy hasal el 60 meg 120 megabit sebssegen (magasabbrol mar nem is beszelve), hogy orom nezni.
@Intruder2k5: A kiguro pinggel meg esetleg egyutt lehet elni, a mellekhataskent jelentkezo, akar 5% feletti packetloss-t azert dugja fel az intel maganak.
-
válasz
Gorbesz
üzenetére
Sajnos nem ilyen egyszerű a dolog. A probléma oka, hogy a HGW alapszoftvere - nem a UPC-s firmware, hanem az alapszintű Intel chipset driver - hibás, és emiatt bizonyos időközönként kiugró ping értékeket produkál. És ez a hiba sajnos bridge módban sem oldódik meg. Bár az is igaz, hogy némileg nagyobb körülötte a hype, mint amennyire valójában zavaró ez a hiba.
-
Thauxeeb
tag
válasz
Gorbesz
üzenetére
Ezt írtam, meg nyilván még nincs vége a koaxos dolognak sem, csak nem értem a UPC logikáját, főleg ha már Monor optika néven harangozták be annó, erre DOCSIS.. Ennyi erővel Örkényen is volt optika, a DSLAM-ig

Jó, gondolom azért, hogy egységes legyen a hálózat, de nem tartom jövőbelátó lépésnek. Csak nem most lesz a vége.(Lásd DOCSIS 1/1 gigánál jár most, míg az XG-PON sokkal többnél.)
Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Adventi kalendáriumok
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Nyomtatók A-Z-ig,Mini lézer,MFP,nagy teljesítményű és hordozható nyomtatók,számla,garancia,WI-FI,stb
- Samsung Galaxy S25 8/128GB, Akku: 100%,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kivitelező tervezők..stb.stb..