- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
válasz
zsolesz7503 #10399 üzenetére
Félreértés ne essék, én nem a UPC-t védem, egyik szolgáltatót sem akarom védeni, nem gondolom, hogy erre rá lennének szorulva. Bár én nem vagyok érintett ebben a témában, mivel nem a 29-es körzetben lakom, de az indulatokat megértem, vitathatatlan, hogy a UPC hosszú éveken át visszaélt a monopól helyzetével, és zéró fejlesztéssel szolgáltatott elavult ADSL-t drága pénzért a körzetben. Azonban most pozitívumként lehet tekintetni rá, hogy még más ADSL területeken a Telekom vagy épp az invitel egy központ cserével letudta a fejlesztést, minek következtében az 5-10Mbps ADSL helyett ezentúl 20-50Mbps VDSL-t szolgáltat, addig itt koaxra váltanak ADSL-ről, ami azért kicsit nagyobb előrelépés mind sebességben, mind pedig ár/érték tekintetben. Ha így nézzük, lehet megért még +1 év várakozást, mint, hogy kaptatok volna ott is VDSL-t, aztán 15 évig megint nulla fejlesztés.
Most már legalább lesz választék, Telekom, UPC, néhol DIGI, meg egy-két helyi szolgáltató, talán lesz árverseny, és jobban lehet majd alkudni is.
-
zsolesz7503
tag
válasz
Intruder2k5 #10398 üzenetére
Ugyan ne áltassuk magunkat igazad van erős kifejezést használtam talán túl erőset is de könyörgöm ha én te meg sok más 29-es körzetben élő tudta 6-9 hónapja hogy jön a T akkor pont ők nem? Mennyivel egyszerűbb lett volna ha 6 hónapja vagy még előbb bejelentik ezt? Először is akkor nem váltanék szolgáltatót mert ha 9 évig ők voltak akkor ezután is legyenek ők. De megvárni míg a másik kiépíti a rendszert ez aljas húzás volt. Egyszerűen az utolsó bőrt is lehúzták rólunk előfizetőkről. Igazad van oda viszem a pénzem ahova akarom sajnos muszáj megtennem. Ki tudja még mennyi idő mire elérne Pilis-re hisz környező települést ír hát Pilis nem az. Lehet 1 év is mire ideér. Egy haszna van talán mikor letelik a 2 év hűség a T-nél meg tudok velük alkudni egy kedvezőbb árban.
-
válasz
zsolesz7503 #10396 üzenetére
Szerintem nem célszerű ilyen bosszú vezérelte meggondolásból szolgáltatót választani, ott kell előfizetni, ahol az igényeidnek és a pénztárcádnak legmegfelelőbb csomagot tudnak ajánlani. Én legalábbis úgy gondolom, hogy a UPC-nek sokkal kevésbé fájna egy-egy ilyen bosszúálló ügyfél miatt kiesett bevétel, mint adott esetben ezeknek az ügyfeleknek a plusz kiadás, csak mert már csak azért se lesznek UPC előfizetők.
De persze Te tudod, nyilván oda viszed a pénzed, ahova akarod.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolesz7503 #10396 üzenetére
1997-óta használok netet a 29-es körzetben és erős túlzásnak tartom, hogy mocskosnak nevezed a UPC-t. Ha a tulajdonos helyében lennél, nem a saját üzleti érdekeid lennének elsődlegesek?
-
zsolesz7503
tag
Elszomorít a helyzet ha 1 éve lépi meg a UPC eszem ágában se lett volna szolgáltatót váltani. Így ahogy alakult most a helyzet nem hiszem hogy valaha is UPC-s leszek. Egy ilyen mocskos cég nem érdemli meg hogy visszajöjjön hozzá. 9 év telt el mióta használom a netet amit adnak és annyi becsületük nincs hogy fejlesszenek megvárták a konkurenciát és hirtelen lett pénz fejleszteni ugyan. És mindezek tetejébe a Telekom meg hallgat mint aki beszart. Azért valami tájékoztatást adhatna mert addig szenved míg megelőzi a UPC.
-
Attaca
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #10392 üzenetére
bocsi az offért, most tényleg nem jártam itt egy ideje, csak megörültem
-
BBéci
legenda
válasz
Intruder2k5 #10392 üzenetére
Valami technikai trükkel kötelezővé kellene tenni 50 hozzászólás elolvasását, mielőtt valaki beírhat, mert baromi unalmas a folytonos ismétlés!
Ráadásul ott a cikk elején, hogy 21-én került fel. -
Attaca
csendes tag
-
BBéci
legenda
válasz
Samott #10389 üzenetére
A meglévő kábelcsatornát idő és pénz megtakarítás miatt is erősen ajánlott tovább használni. Iszonyatos ostobaság lenne olyan területre oszlopokat állítani. A környékünkön a lakosság sem engedné, hogy ocsmány póznákkal csúfítsák el a szép környezetet. Hely sem lenne hozzá, rengeteg fát kellene csonkolni, más növényeket kiirtani.
-
Samott
addikt
válasz
Janó 44 #10387 üzenetére
Mar lezartuk a vitat, felreertette a bejegyzest, semmifele uj legkabelrol nem volt szo a hivatkozott bejegyzesben, nem veletlenul nem akarta elarulni a konkret helyet. Ahol oszlop van, ott esetleg cserelik a kabelt es az oszlopot, ahol a foldben megy a kabelcsatorna ott a kabelcsatornaban fogjak cserelni a madzagot ha kell. Sokszorosan tultargyaltuk ezt a temat.
-
fsdb
aktív tag
Nálunk is csinál a környéken a konkurencia bekötéseket, de ügyesen tudnak oszlopra is mászni.
Esetleg nem alumíniumból van a doboz? -
Janó 44
tag
válasz
Samott #10327 üzenetére
Na jó. Csakhogy lezárjam kettőtök vitáját: valószínűleg első sorban azért váltja ki a UPC a földkábelt légkábellel, mert feltépik a noob barbárok a földön levő zöldeskék "kütyüt".. -Nálunk Pilisen is láttam feltépve a földkábelhez tartozó zöldeskék dobozos masinát (Monoron a Kossuth Lajos úton láttam földkábelt, nálunk meg a Rákóczi úton és a Kávai úton van olyan. Annak a kérdésednek meg szerintem egyáltalán nincs jelentősége, hogy melyik utcában fognak oszlopokat letenni, vagy épp kicserélni a túl régi faoszlopokat, mert a lényeg, hogy működni fog az új hálózat (egyébként szerintem a válasz rá: ahol szükséges).
És nem hiszem magam se, hogy ne kéne lecserélniük a régi telefonkábeleket az oszlopon, mert különben már rég fejlesztették volna a hálózatot, az ugyanis biztos nem lett volna több milliárdos kiadás nekik (ellenben azzal a kiadással, amit a hírben leírtak). .-És ebben az esetben a T -nek most nem lenne már sok keresni valója a körzetben, csak a Diginek.
És tessék 1 kép Monorról (itt tutira fognak új oszlopokat letenni, mert itt nincs nekik /a Google Föld mindenhová elvisz pár pillanat alatt/):
1 szó mint 100: feleslegesen kérded, hogy ki hol látta és hol nem. -
zsolesz7503
tag
-
Nooeca
senior tag
válasz
enginev3.0 #10379 üzenetére
Így igaz 2017 végéig nem lesz csak maximum monoron es környéken szóval 1 évet megéri aláírni a t-nel
-
Samott
addikt
válasz
Nooeca #10365 üzenetére
Atturtam az utobbi ket honap bejegyzeseit, Monor, Czuczor utcaban kerult ki uj oszlop (hirkozles szalaggal), valaki ertetlenkedve meg is jegyezte hogy minek uj oszlop mikor ott a regi. Hetek ota szivatsz a hulyesegeddel, aztan kiderul hogy nem is foldkabeles kornyeken raktak ki, hanem csak cserelik a regi oszlopot ujra. Nem veletlenul maszatoltal, amikor konkretumokat kertem.
-
Milan86
tag
válasz
enginev3.0 #10377 üzenetére
igen.
-
Milan86
tag
válasz
enginev3.0 #10375 üzenetére
Jelenleg UPC bekötve de elég siralmas a tempó és elég sűrűn szakad is.
-
Milan86
tag
Üdvözlet 29es körzet > Ócsa
Szerintetek UPC Monor vagy inkább T-Home?
-
poli27
veterán
válasz
radio100jozs #10366 üzenetére
Jha csak sztem aki megirta nem tudta mit ir... de legyen optika.... itthon meg ugysincs a upcnek ilyen...
-
Hunreal
tag
válasz
enginev3.0 #10352 üzenetére
Akkor valamit szarul csinálsz. Nulla telekomos kapcsolattal (tehát nincs ismerős, haver stb. aki okosba megoldja) a 120 megás netért és az alap telefonért 4720 Ft-ot fizetek Monoron...
Még mielőtt megkérdeznéd, hogy csináltam: Felhívtam a telekomot és elbeszélgettem az árakról és telefonon keresztül megkaptam ezt. -
Samott
addikt
válasz
Nooeca #10365 üzenetére
En nem talaltam ilyesmit abban a csoportban, nem hasznalok facebookot igy csak szeptember 5-ig tudok visszagorgetni. Tenyleg belehalnal, ha belinkelned, ami bizonyitja a szavadat? Te allitottal valamit, neked kellene bizonyitani, nem? En csak kerdezek, meg az is elofordulhat hogy igazat mondtal.
-
radio100jozs
őstag
válasz
radio100jozs #10368 üzenetére
Én szerintem akkor Monor-Monorierdő-Vasad-Csévharaszt-Káva jöhet szóba, ahol most a T-t megelőzve (Monort kivéve) akarja az UPC az optikát behúzni szerintem.
-
radio100jozs
őstag
válasz
radio100jozs #10367 üzenetére
Még egy fontos dolog, hogy nem a 29-es körzetben fejleszt, hanem csak "Monor és környékén", illetve a "Monoron és a környező településeken" , vagy a "Monori régióban", vagy "városban és a környező településeken". Sehol egy szóval nem említik a 29-es körzetet.
A Monori régió települései:
Bénye-Csévharaszt-Ecser-Gomba-Gyömrő-Káva-Maglód-Monor-Monorierdő-Nyáregyháza-Péteri-Pilis-Üllő-Vasad-Vecsés
-
radio100jozs
őstag
válasz
radio100jozs #10366 üzenetére
Még egy, az írja, hogy év végéig közel 10 ezer háztartás, na most Monoron nem egészen 7000 háztartás van, így kérdés, hogy mi lesz még benne. Ha eszük van (magamhoz beszélek), akkor Csévharaszt-Vasad lesz még, mert itt még nincs Telekom.
-
radio100jozs
őstag
És tessék, itt a hivatalos OPTIKA lesz az UPC-nek a 29-esben!!!
https://www.upc.hu/pdf/UPC-Monor-halozatfejlesztes.pdf
-
Nooeca
senior tag
válasz
zsolesz7503 #10363 üzenetére
Biztos lekéste szerintem is késő fejleszteni.
Simott neked már minden információt kezedbe adtam, kb augusztus elején írtam az oszlopokat sok szerencset.
Talan nem szeptemberi datumon kéne akkor keresned... De te bajod, ha tudnám se linkelnem be neked pedig ott van az....
Csoda, mert 3hete írtam ugyanúgy mondtam hogy hol a kép, akkor erdekesmod nem kerestél rá
-------
Bar a tv miatt sokaknak allternativa lesz akik nem szeretik az iptv-t, mert ugye csomagban olcsóbb...
Meg aki upc előfizető marad ott meg automatán lesz váltás, szóval azok fix ügyfelek.
-
Samott
addikt
válasz
Nooeca #10360 üzenetére
Milyen telefon? Van ismerosom monoron, legkabeles utcaban lakik. Es itt konkretan Monorrol volt szo, te magad irtad: "Megengedte az Önkormányzat, méghozzá a Monori, már lent is vannak az oszlopok egy része. Hányszor kell ezt még leírni." - szoval hol is vannak ezek az oszlopok?
Facebookot megneztem, szeptember 5-ig lehet visszagorgetni, addig nem lattam ilyesmit. Kicsit konkretabban ha lehet, egy linkbe nem halsz bele gondolom.
-
zsolesz7503
tag
válasz
Intruder2k5 #10355 üzenetére
Nem jól írtam de 2 évig biztos átveszi a T lévén a UPC csak most kezd kapkodni így már lekéste a bulit kicsit.
Egy dolog miatt jó lesz a UPC fejlesztés ha lejár a T 2 évem tudok jobb árat kiharcolni gondolom ha már odacsábítanak akkor csak nem engednek el olyan könnyen. De azt még most se értem miért ilyen drága Pilisen a T ahány üzletkötővel beszéltem mind 10k feletti árat mondott a 2 box családi alap telefon 120-as netre. Mindegy 10 perce beszéltem egy léhűtővel (értsd üzletkötővel) azt mondta 28-án lesz aktív a szolgáltatás tehát szerdán 6 nap múlva az után jönnek kötögetni be. Mondjuk nálam már bent van a kábel talán így egyszerűbb lesz.
-
Nooeca
senior tag
válasz
enginev3.0 #10361 üzenetére
Igaz..
De am. Ha lejár a hűséged es ajánlatot kérsz kapsz par száz forint fix kedvezményt új hűségért. -
Nooeca
senior tag
válasz
Samott #10359 üzenetére
Telefon? Nem is monorrol volt kifejezetten szó. De ne zavarjon hogy már 3hete leírtam az oszlopokat meg hogy upc fejleszt.
Léteznek ám ismerősök, neked úgy látszik nincs egy sem.
Linkelni meg nem fogok telefonról ha akarsz képet ott a 29-es körzet facebook csoport. Tudod csak rá kell nézni en se vagyok ott tag mégis latom a képeket.
-
Gabesz984
tag
válasz
zsolesz7503 #10351 üzenetére
Mondjuk én is pilisi vagyok. A honlapon feltüntetett árakat nézve (ebben ugye nincs speciális kedvezmény)
120 mbit net + HBO GO 2 év hűség :UPC: (5990+1490)7480 HUF
Telekom: (8000+2490) 10490 HUFSzóval ha csak az árat nézem, én UPC-s maradnék. Tudom az optikán jobb a feltöltés, de nekem az ezen a szinten már nem számít, tv és telefon meg akkor sem kell ha a csomag olcsöbb (na ugye elveim is vannak
)
Szóval nem biztos, hogy elkéstek (jobb későn, mint soha) szerintem, fejlesszen csak, mert így talán lesz árverseny, amivel csak az előfizetők, azaz mi járunk jól.
Gabesz
-
válasz
Azért nem egészen így van, egyrészt nincs olyan, hogy a T átveszi a hatalmat, a hűségszerződések majd folyamatosan lejárnak, és aki szeretne, tud váltani. Másrészt az árak sem feltétlenül azok amiről Te beszélsz, mert ha rendelsz TV-t és telefont is a net mellé, akkor lehet akár 3-3,5 ezer a 120-as net, én is ekörül fizetek érte jelenleg. Pontos árat most nem tudok mondani, lévén melóban nincs kezem ügyében a számla, de 120Mbps net, Digital Gold TV 2db box-al, amiből az egyik felvevős, illetve alap telefoncsomag, 8900-9000HUF körül van havonta.
-
Nooeca
senior tag
válasz
enginev3.0 #10352 üzenetére
T nel pont 6000 most lement az ara ott van a webshopban ha nem hiszed...
Telefonnal elvileg még olcsóbb
-
enginev3.0
félisten
válasz
T-nel nincs 6ezerert 120mbit
En 50mbit+alap telefonert fizetek 8ezret, és telefon csak azért van benne, mert így olcsóbb -
zsolesz7503
tag
Egyébként halkan jegyzem meg elnézve a UPC árakat a Fiber Power ha elérhető lesz Monoron meg Pilisen no meg az egész 29-es körzetben halálra lesz ítélve 2 ok miatt. Az egyik az hogy mire kiépül addigra a T átveszi a hatalmat. A másik ok pedig a brutálisan magas árak.Elnézve a 120-as Fibert 6000 pénz pont mint a T-nél a 120-as. Jó igaz az 500-as meg 9500 de ki fizet annyit a plusz sebességért? Szerintem a 120 Mbit már mindenre elég. A televízió megint csak drága. Szóval összefoglalva ha 2-3 éve lépték volna meg akkor most a T lenne szar helyzetben de így ez most öngólnak tűnik. Annak lesz jó aki nem váltott a T-re. Már csak azt lenne jó tudni a T mit szarakodik ennyit. Semmi hír látom sok helyen minden kész csak épp nincs élesítve a rendszer. A végén hamarabb lesz UPC Fiber mint a T elindítja a szolgáltatást.
-
Nem tudom pontosan megmondani, de szerintem felénk sem sokkal újabb a kábel (ex RubiCom terület), és azért megy rajta a szolgáltatás. Persze biztosan van jobb és stabilabb területe is a UPC-nek, de azért ez is működik. Anno még a TvNet kezdte a netszolgáltatást felénk, az akkori Satimex, vagy Optosat, (vagy nem is tudom már, hogy hívták a TV szolgáltatót) hálózatán.
-
asdf_
veterán
válasz
poli27 #10345 üzenetére
En arra vagyok -valtozatlanul- kivancsi, hogy a jelenlegi ezereves kabelhalozat, az csak aktiv eszkozileg 650 MHz-es, vagy kabelileg is? En nagy osszegeket mernek tenni ra, hogy 95 kornyeken meg nem olyan kabelt huztak sem az oszlopok kozt, sem oszlop-efi viszonylatban, ami nem konyul le a sav vegen a fenebe, ergo a kabeleket, vagy azoknak egy reszet is ujra kell majd huzniuk. Ha csak annyi lett volna a tortenet, hogy kicserelik a radios cuccot alatta, szerintem mar reg megleptek volna.
-
BBéci
legenda
válasz
Samott #10341 üzenetére
Nem csak logikátlan, hanem egy halom plusz pénzbe is kerül. Az oszlopok állításán kívül még a házakba is a korábbihoz képest másképp kellene bejutnia a vezetéknek.
A házam eleve úgy épült, hogy a telken volt a UPC kábel kiállása, ami számára cső került a földbe és a homlokzati falba. -
poli27
veterán
válasz
Gubek-Einste #10343 üzenetére
kint a hálózaton nincs ilyen hogy 2x vagy 3x árnyékolt.....
így néz ki egy 540 es kábel.... egy fém cső van a meleg ér körül ...
-
Nooeca
senior tag
válasz
Samott #10341 üzenetére
Mar megint mindent úgy kell magyarázni hogyha nem mondom el pontról pontra akkor nem érted meg. De akkor a gyengébbek kedvéért:
A fotót en is ott láttam.
Aztán rajta van az oszlopon hogy hírközlés.
Azt irtak hogy UPC fejleszt
Megkeresett a szerelő hogy fejlesztik a korzetet.De mivel előtte láttam az oszlopot igy rakerdeztem
Mert szerinted ha nem ott élek és nem is láttam az oszlopot előtte akkor hogy a fenébe - vagy mi alapján - kérdeztem volna ra az oszlopokra a fentebb leirt módon?
Ajj hova lett a logika...
-
Ha eddig csak kétszeresen árnyékolt koax volt akkor azt cserélhetik háromszorosan árnyékoltra.
-
-
-
-
Nooeca
senior tag
válasz
poli27 #10333 üzenetére
Ismeteljem magam?
Lön szerelő: Képzeld a UPC is fejelszt a körzetben.
Lön én: Hm... Talan akkor az oszlopomat is ti helyezitek le?
Lön szerelő: Igen, ahol eddig föld alatt ment ott kiváltjuk.
Ha ő hazudik én is. Én csak azt mondom amit már hetek óta itt regélek, mert nekem is ezt mondták.
-
zsloti
senior tag
Ez a koaxos dolog jelentheti azt is hogy nem csak iptv lesz hanem sima kábel tv is?
Akkor nem megyek a T hez.. Bár mire azok erdőre érnek.......
Zs -
Nooeca
senior tag
válasz
radio100jozs #10316 üzenetére
De van különbség az pedig a feltöltés nem hiába nevetséges a upc 500-as csomagja.
Koax lesz amúgy optikai alapra építve.
-
BBéci
legenda
válasz
poli27 #10312 üzenetére
Olvastad az alcímet is? Ami szürke hátterű.
"2016 októberétől a több milliárd forintból megvalósuló beruházás keretében 500 Mbit/s átviteli sebességre képes optikai hálózatot építenek ki."Végre, erre várok több éve!
(#10318) TCr
Azok kis lélekszámú települések, ráadásul viszonylag kisebb százalékban igénylik a mostaninál nagyobb adatsebességet. Magától értetődő, hogy Monor az első és onnan haladnak egyre távolabb és a lakosság száma is szempont. -
enginev3.0
félisten
válasz
radio100jozs #10316 üzenetére
Kíváncsi leszek mikor lesz elérhető
-
wizzgeri
tag
Gondolom mert mar az orrukra lett koppintva amiatt
-
TCr
veterán
Miért nem ott kezdik a fejlesztéseket, ahová még nem ért el a T és a Digi?
Még "szorult helyzetben" is balfaszok az ügyfél megtartáshoz? -
Samott
addikt
válasz
enginev3.0 #10314 üzenetére
Az optika biztos idoallobb, de azert lenne hirerteku ha optikat huzna a upc mert itthon meg nem csinalt ilyet (ha jol tudom). Egyebkent Ullon (meg gondolom a "korai" T telepitesu telepuleseken) a telekom is koax-ot huzott nem optikat. Felenk csak a digi huzott FTTH-t.
-
radio100jozs
őstag
válasz
enginev3.0 #10314 üzenetére
Szerintem nincs érdemi különbözőség, mert a DOCSIS3.1 már bőven 1 Gbps sebesség felett van. Esetleg majd évek múlva, lehet majd hátrány, de az is igaz, hogy a szolgáltatók már a gerinchálózaton optikát használnak, így csak az a kérdés, hogy a házig menyjen az optika, ahogy a T is most csinálja, vagy mondjuk egy-egy csomópontig (mondjuk az utca elejéig).
Jelen esetben az UPC ezzel a koaxkábeles megoldással tud a leggyorsabban és a legolcsóbban átállni az ADSL megoldásról. Mert lényegében csak az elosztók, erősítők, modemek cseréje szükséges, de nem kell új kábelt kihúznia sehol, mert az adott, és az előfizetőknél is be van kötve.
-
wizzgeri
tag
Sziasztok ezt láttátok már?
http://index.hu/tech/2016/09/21/a_hirhedt_29-es_korzetben_fejleszt_a_upc/ -
Janó 44
tag
válasz
Mano66 #10311 üzenetére
Még ha van is benne valami, talán minket még akkor se érint szerintem a következő 2 évben. Ha ez meg is fog valósulni, akkor a monoriak járnak a legrosszabbul, ha ők már leszerződtek hűségvállalással a T -hez. -De hát e nélkül meg nem is fejlesztett volna a UPC. Elég komoly baj, hogy megvárják, míg lesz konkurencia. Mindenki itt a fórumon anno még szídta a Monortelt, mielőtt a UPC része lett, pedig az legalább még időről időre emelgette a sávszélt, és tette mindezt úgy, hogy nem volt igazi konkurenciája. És ha jobban belegondolunk, akkor rájövünk, hogy ezzel a UPC nemcsak az ügyfeleivel tolt ki, hanem saját magával is, hiszen akik most 1 vagy 2 évet aláírtak a T -nél, azok biztos, hogy nem a UPC -nek fogják fizetni a havidíjat erre az 1-2 évre.
-
Mano66
senior tag
Ez most mi akar lenni?
[Monoron és környékén 500 megás hálózatot épít a UPC]
Igaz vagy csak parasztvakítás?
-
peter1998
tag
Újlengyelben mi is kaptunk fixtelekomos szórólapot.
-
Nooeca
senior tag
válasz
voodoo98 #10306 üzenetére
ha jól tudom zord hidegben nem tudnak dolgozni (leginkább február, de január március egy része is beleszámolódhat), szóval ott marad a szünet... tudtommal legalábbis, de majd ebben kijavít max egy hozzá értőbb személy.
Ha jól tudom a körzetben 2 várost visznek már egyszerre legalább (akár 3-at is, ha olyan kicsik mint a mostaniak), szóval most kicsit úgy fog tűnni majd jövőre mintha begyorsulnának a dolgok, mivel egyszerre több helyen is gyorsabban lesznek kész a települések mint pl. Pilis.
Ezek főleg gyorsan kész lesznek:
Csévharaszt - 1.957
Káva - 618
Pánd - 2.103
Pusztavacs - 1.342
Tápióság - 2.705
Tatárszentgyörgy - 1.883
Vasad - 1.822Persze ez nem jelenti azt hogy a 3-4 ezres települések oly sokáig tartanának
De értelemszerűen minél kevesebb a lakos, annál kevesebb az utca / ház, ami alapján kisebb a lefedésre váró rész.
-
zsloti
senior tag
Facebookon ez a hír terjed:
http://www.fixtelekom.hu/
Csak picit olcsóbb mint az upc amíg nem jön a T egy lehetőség
Zs -
zsolesz7503
tag
Sziasztok legújabb hír szerint amit 1 órája sincs hogy egy üzletkötőtől hallottam hogy szeptember végén már a 26-i héten kezdik a bekötéseket addigra éles lesz a rendszer. Tehát még 1.5 hét és lesz T net tv telefon is azt mondta az üzletkötő 26-28-a között jönnek szerelni mondtam neki hogy a kábel már bent van a válasza az volt hogy az csak az egyik fele attól még tv és internet szolgáltatást nem tudom igénybe venni. Arról is magyarázott hogy nem lesz olcsóbb csomag Pilisen mert településenként eltér a kedvezmény mértéke Inárcson pl. nincs a 6 hónapig 50%-os kedvezmény. No hizsem ha látom a netet és éppen szabin leszek remélem nem ver át az illető.
-
voodoo98
addikt
Sziasztok, Hernádról van bármi információ? Nagyon köszi!
Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Projektor topic
- Autós topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Ford topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Windows 10
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Z Fold4 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest