Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
kabelmania27
félisten
Várni kell a bekötésre, és fúrni kell, nincs videotéka, 200Megabites csomagnál jan 1-el 250Gb feletti forgalom extrém használatnak minősül, lehet a kisebb csomagban is lesz (vagy alkalmazzák a korlátozást vagy nem) ha a hgw-vel gond van tévézni sem tudsz, Telekomnál netprobléma esetén tudod nézni az analógot. Ha leakarod mondani hiéna csomagban Telekom biztos fog ajánlani a mostaninál kedvezőbbet, ha Telekomtól kérheted a gázt és villanyt ha a mobiltelefont is a T-től kéred egy számlán is kitudod fizetni és kapsz kedvezményt és nem kell fúrni. Milyen Telekomos csomagban vagy most?
-
fPApi
őstag
Sziasztok! Eddig T-home szolgáltatásunk volt, de a hűségidő lejártával gondolkodom a digire váltásra. Összehasonlítva a kettőt, van esetleg hátránya a diginek a t-home-al szemben (Gyömrő)?
-
seimon
tag
válasz
Atargatisz
üzenetére
Telekom!
-
wmati
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Én Digire tippelek

-
kabelmania27
félisten
válasz
Atargatisz
üzenetére
Lehet Telekom optika lesz.
-
poli27
veterán
válasz
Atargatisz
üzenetére
van ráírva valami a dobozra?
-
Atargatisz
csendes tag
Sziasztok! Esetleg tudja valaki ki és milyen kábelt szerel Bényén a villanyoszlopokra? Nagy fehér színű bekötődobozok vannak felrakva.
-
Anonymus X
tag
A 8 Mbit még nem is olyan vészes, fél nap alatt megvan a 40 GB (közben lehet játszani, filmezni, mással foglalkozni). Én az 1 Mbites netemmel csinálom ezt. Bár laptoppal olykor megfordulok egy digis és most már 50/30-as kapcsolatnál is, ami nem kicsit lendít a dolgon.
Viszont digis (és ráadásul gigabites) net mellett, amiről beszéltünk, már szükségtelen ezt csinálni, hisz pikk-pakk lejön bármi csak legyen meg szerver oldalon is a kapacitás.
-
Rent
senior tag
válasz
Anonymus X
üzenetére
Jelen pillanatban azért van "szükségem" minden játékra, mert nincs időm kivárni amíg 8mbit-es nettel leszed egy 40 gigás játékot. Persze lehet megváltozna az igényem gigabites nettel.
-
wmati
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Lakossági csomagokban sima felhasználásra szerintem a fel töltést emelése sokkal égetőbb gond mint a letöltés emelése.
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
hdd egyáltalán képes írni 200 mbps-nél nagyobb sávszél esetében?
(még lehet sokat is mondtam)SSD-t meg tönkre vágnánk egy folyamatos torrentezéssel, vagy bármilyen fájlletöltéssel.
-
Rent
senior tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Tudom, de ha ezt betartatják akkor az gáz. Persze ritkán szedi le az ember a teljes origin és steam tartalmát. Viszont ha mégis szükséges lenne, akkor elég ciki, hogy osszam be 4-5 hónapra.
Gigabites sávszélességgel 3-4 óra alatt meglépem a 3 havi kvótát. Van értelme akkor a sávnak.. 
-
Rent
senior tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Diginél van korlát? 1,6TB (jelenleg) a steam+origin+blizzard mappám. 8 megás upc adsl-nél nincs semmilyen korlát, bár igaz, hogy 3-4 hétig szedte vinyó csere után.

-
poli27
veterán
válasz
kabelmania27
üzenetére
isanetről volt szó....
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
kisebbeknél nincs? vagy hogy?
-
poli27
veterán
csak nem náluk jelezném 50gb van az ászfben szval....
ÁSZF Változás-kivonat
2013.09.13
Lakossági ügyfeleinket érintő változások:
ÁSZF 5.-12.-kivonatának táblázata Havi adatforgalmi limit 50Gb
Hibajavítási időintervallum 30 nap
ÁSZF 39-40. oldal
A szolgáltatás szüneteltetését követően a szolgáltatásra
ismételt visszakapcsolás díja amennyiben meghaladja a
72-órát: 5000(ötezer)FT
E-mailben telefonon vagy posta levélben történő
felszólítás költsége 1000 (ezer)FT
Szolgáltatási pont megváltozása áttelepítése 6000 (hatezer)Ft
Az előfizető kérésére történő kiszállás nem szolgáltatói
hiba miatt:2500 (kettőezer-ötszáz)Ft
Készpénz átutalási megbízás illetve számla papír alapon
való nyomtatása 1000Ft
Ügyfél részére végzett installációs költség amely nem a
technikusaink feladatát képezik 3000 (háromezer) Ft
/óra (minden megkezdett óra) -
Burrit
tag
Engem nem különösebben érdekel a sávszélesség duplázás, beérem annyival, hogy most majd 1000Ft-tal többért 15x gyorsabb netem lesz. A T már kiküldte a szerződést, de hívni még nem hívtak, hogy mikor jönnek kötni!
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Oké, rendben, én elhiszem Neked! Most nincs kedvem ÁSZF-et bújni, meg aztán annyira nem is érdekel, csak megláttam az Isanet nevet, és beugrott, hogy arról olvastam rosszakat, ezért írtam a fentebbieket! De mondom, nekem mindegy, ha ide nem vonatkozik ez a rész, én csak örülök neki, legyen valami jó a 29-esben is végre!
-
seimon
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Díjnemfizetés esetén a szolgáltató az előfizetés 90%-ával korlátozhatja a sebességet, és letilthatja a TCP 80.as portot.
Nincs semmiféle korlát.
De mivel nem a szolgáltatórol akarok diskufikázni, ezért itt folytatom a csevelyt mivel Ócsa jobban érdekli az ott élőket, és ugyis itt keresné az ember

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Lehet akkor erre nem vonatkozik, én sem ismerem, csak ezt láttam!
http://itcafe.hu/tema/isanet_isaszegi_vezeteknelkuli_szolgaltato/hsz_159-159.htmlMondjuk a mikró is korlátlannak indult, aztán lejjebb vették a csomagok sebességét, jött a korlát, stb...
-
seimon
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
nem vagyok ócsai, csak gondoltam beírom ide ha már 29-es körzet.
ÁSZF-ben nem írnak forgalomkorlátról, csak 2 év hűségről.
Ezek az optikai árak alig pár naposak, most húztak optikát ócsán.De ez optika nem mikró.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Hi!
Ezeknek van már régen topikjuk itt!
http://itcafe.hu/tema/isanet_isaszegi_vezeteknelkuli_szolgaltato/friss.htmlÉn nem ismerem személyesen, de állítólag nagyon jól indult, aztán később már szidták mint a bokrot! Állítólag forgalomkorlátos is (50GB), hibajavítási idő 30 nap az ÁSZF-ben, szóval nézz körül rendesen!
-
seimon
tag
Ócsaiaknak:
http://isanet.hu/index.php/lakossagi-internet/ocsa/optiknet

880ft 25/25 internet?

-
kabelmania27
félisten
Értem, igazad van, ettől független ha nem a 29-es körzetet veszed alapul akkor Telekomhoz (egységesítést én sem értem FTTx-en/koaxon nyugodtan adhatnának S és M csomagnál nagyobb feltöltéstképes)t a UPC olcsóbb pl Telekomnál 10/0,5áréért UPc 30/3ad Telekom 120as árért UPC 240-est ad, Digivel nem is hasonlítom mert egyrészt nem minden utcában és nem minden házszámnál lehet rendelni másrészt Telekomnak kevés helyen van FTTx hálózata, legtöbb a rézérpár második helyen van a koax, UPC pedig szintén koaxon szolgáltat és ezen a technológián jelenleg még nem lehet akkora feltöltést adni mint FTTH/FTTB rendszeren, de a docis3.1képes új eszközök megjelenésével ez változni fog és nem lesz már akkora különbség a két rendszer között.
-
asdf_
veterán
Igen, de a T elkovette azt a hulyeseget, hogy egysegesitette a savszelessegeket, technologiatol fuggetlenul ugyanazt kinalja, van 10/0.5 meg 20/1 meg mittudomen, es nem tudja azt megcsinalni, hogy a 10/0.5-ot megemeli, mert azt optikas netnel meg kabelnel meg tudja, de dsl-nel nem, a 20/1-rol mar nem is beszelve.
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Nem a 29-es körzetet vettem alapul.
Egy duplázás se lenne elég a Telekomnak hogy "megfizethető" netként tekintsek a csomagjaikra. (így hogy már a Digi és a UPC is gyorsabb).
4090 Ft-ért már majdnem 1 gigás Digi netet kapnék. nem 10/0,5-öt.
Ha 25 / 10 lenne a legkisebb csomag, és arányosan nőne felfelé, ugyanezen árakon akkor azt mondanám jó előfizetések. De így...
25 / 10
50 / 20
75 / 30
100 / 50
stb.Ezek így már tényleg csomagok lennének.
-
kabelmania27
félisten
"UPC is viszonylag" Ez 29-es körzetre nem vonatkozik, ami az ADSL-ből kihozható azt kihozták ennél többet nem lehet kihozni. Telekom hiénaárral próbálja megtartani az ügyfeleket(Ecser,Gyál,Vecsés,Gyömrő.Üllő), akinek T-nél van a mobil áram és gázszolgáltatás azokat könnyen megtudja tartani, talán még új előfizetőket is tud szerezni. ADSL-ről többen váltanak Digire mint Telekom kábelnetről.
Ettől független 240/20-as UPC kábelnet nagy dolog főleg ahol csak ADSL érhető el, ilyen kábelnetet ha jól tudom csak a Parisat ad. -
seimon
tag
Szerintetek meddig bírja a T sebesség növelés nélkül?
Digi ugye megnövelte magát, UPC is viszonylag. Telekom viszont csak ilyen förtelmes neteket árul, főleg az első 3 csomagban azt hiszem.Mobilnál is utolsó volt, aki bevezette a korlátlan előfizetést.
Mondjuk nekik hihetetlenül nagy az ügyfélkörük, lehet hogy nekik ténylegesen ez sokba kerülne.
-
wmati
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Annyival egészítenélek ki hogy meglévő Telekomos digitális ktv előfizetők használhatnak médiakártyát ha vesznek.
-
izur
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
A T-nek nincs médiakártyája és nincs náluk Mezzo. Úgyhogy ha nem jön össze a Digi kénytelen leszek maradni a UPC-nél.
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27
üzenetére

-
kabelmania27
félisten
Csoportelhagyással kapcsolatban igazad van, 29-ből Digis témában PPPoE-s topicban szoktak írni, Telekomos ügyekben ide, UPC tévé ügyben másik topicba rálehet kérdezni pl dtv problémára, viszont ADSL-es témát inkább itt érdemes feltenni mert a másikban 99%kábelnetes, ezért a topic fő témája előbb-utóbb újra UPC 29-es körzet ADSL lesz.
-
izur
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
A miénkbe még nem, de az utcába bent vannak. Tőlem kb 35 méterre van a dobozkájuk. Az alap szolgáltató a UPC, de most az egyik lakónak állított a T -Home oszlopot is.
-
izur
csendes tag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy Üllőn van e a Digi-nek képviselője? Szeretnék szerződni velük, de az online felületen nem adja be a házszámot - társasházban lakom - és az ügyfélszolgálatuk csak a szokásos infókat nyomja, szóban és írásban egyaránt. Személyes ügyfélszolgálati idejükben pedig meg én is dolgozom.........
S.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
bigdady
üzenetére
Ez nem feltétlenül akadály, amikor én Invitel-es voltam, akkor nézegettem a honlapjukon az árakat, és Telekom területen bizony olcsóbban adták a DSL-t, mint maga a T! Arról már nem is beszélve, hogy nálunk, vagyis az Invitel saját területén, ahol tudvalevőleg nem volt konkurenciája, mintegy kétszer annyiért adta ugyanazt a sebességet, mint Telekom területen! Tehát, például Telekom adta a saját 5M ADSL-ét 5500Ft-ért, ugyanott Invitel 5M ADSL volt 4500Ft-ért, és közben Invitel saját területen az 5M ADSL volt 7000Ft!
-
poli27
veterán
válasz
üzenetére
http://www.dabasnet.hu/ Jó drága és cserébe nem olcsó

-
törölt tag
Sziasztok,
Dabasról vagyok. Az upc-n kívül van más (internet) szolgáltató? Mármint Dabason.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Elviekben nem lenne rossz az IPTV, ha például a fentebb említett FullHD kompromisszumot meg tudod kötni magaddal! Baj akkor van, ha nem tökéletes a hálózat, vagy kapacitás tekintetében túlértékesíti az adott területet a szolgáltató, a nagyobb haszon reményében, mert akkor bizony több lesz a kimaradás, lefagyás, kockásodás, stb... Analóg, de még DVB TV esetén is, az RF jelek messze nem olyan érzékenyek a hálózati problémákra, mint az IPTV! Olyan meg nincs is, hogy kevés lenne a sávszélesség, mert megy mind a három TV!
Ha azon kettő (SatTV vagy IPTV) közül kellene választani, én még mindig a SatTV-t választanám! Olyanom volt megjelenés óta, és azon kívül, hogy a T nagyon elszaladt az árakkal, semmi bajom nem volt vele! Én nagyobb tükörrel használtam mint amit adnak hozzá, sosem volt időjárás problémám se vele!
-
kabelmania27
félisten
Iptv előnye hogy viharban is tudod nézni (ha van áram) hátránya hogy ha gond van a hálózattal vagy hgw-vel neten kívül tv sem lesz, sattévé előnye hogy független hátránya hogy időjárásfüggő.
Intruder2k5: Egyetértek, dvb-c könyen osztható előbb utóbb UPC-nél lesznek kódolatlan dtv adások. -
Burrit
tag
Egy ismerősöm T-s, ott dolgozik, kérdeztem tőle mi legyen iptv vagy sat tv, azt mondta csak is iptv!
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Nem sok értelmét látom a HD-nek egyébként! A másik dolog, hogy én egyáltalán nem nézek tv-t, csak az asszony, a többieknek, meg ha lesz HD tv, ha nem teljesen mindegy nekik. Nekem megér 380Ft-ot, ha van valami jó meccs, azt tudom HD-ban nézni, vagy az ismeretterjesztő csatornákat.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
kabelmania27
üzenetére
Ezzel tisztában van, akkor ebből nem lesz probléma! Nyilván, ha jövő héten szeretne másik FullHD TV-t, akkor arról csak tudna! Később meg lehet a T is engedélyezni fog legalább 2 stream-et!
Mindettől eltekintve nekem soha nem kellene IPTV, és amíg el lehet kerülni azt, addig én el is fogom kerülni! Nem a HD miatt, az engem nem érdekel most sem, csak úgy általában a technológia miatt, és a relatíve sok hiba miatt, amikről itt a fórumon is lehet olvasni, és a környezetemben is hallok azoktól, akiknek IPTV-jük van! Igaz Ők többnyire Invitel előfizetők, de a problémák hasonlók itt is, ott is! Amíg van, nekem jó az analóg is, amennyit én TV-zek, ha meg muszáj lesz, akkor veszek a jelenlegi egy mellé több DVB-C boxot, "oszt ámen"!
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Majd később lesz probléma, legrosszabb esetben visszaviszi a tévét a UPC-hez és kér 3 médiacardot.
-
Burrit
tag
Mivel 1db HD képes készülékünk van, igen tudtam róla!

Családi csomagnál 400Ft különbség van a HD pack és a sima között 14.000-es havidíjnál ez nem számít már!
-
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ha azonosat néznél akkor is kiírja hogy kapcsolja ki a másik beltérit ahhoz hogy nézhesse.

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
De ugye azt tudod, hogy HD csatornát egy időben csak egy boxon nézhetsz! Ha jól tudom egy előfizetéshez legfeljebb 1 HD és 2 SD stream jár legfeljebb! Illetőleg talán úgy mehet több boxon, ha azonos HD csatornáról van szó...
Csak mert ezen már többször fennakadtak bekötés után emberek!
-
Burrit
tag
válasz
grkalimari
üzenetére
Netmánia XXL + IPTV Családi + HD,79 csatorna 3 tv-re 14.000Ft + apró! Már bedobálták a szórólapokat, tegnap felhívtam a T-t, simán megrendeltem telefonon!
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
grkalimari
üzenetére
A T weboldala is egy rakás szar ilyen téren! Én anno amikor Inviteles voltam, természetesen Invitel területen, át akartam vinni hozzájuk az ADSL-t, ha már mobil és SatTV is tőlük volt, és annak ellenére, hogy a honlapon szerepel a településünk neve mint szolgáltatási terület, rendesen feltüntetve, hogy Invitel terület, mégsem adtak nekem DSL-t, sőt azt mondták, hogy Invitel területre egyáltalán nem adnak el netet! Ez volt vagy 5-6 évvel ezelőtt, akkor végigtelefonálgattam a központi ügyfélszolgálatot, bementem vagy 3-4 T-pontba, sehol nem tudtak segíteni, hiába mondtam, hogy de ott van a honlapon a listában! Akkor mondtam, hogy vegyék le a francba listából! Na azóta is veszik le, szerintem még mindig ott van...
Pedig fordítva mindig is ment a dolog, Invitel bármikor elad bármit T területen!
-
Burrit
tag
Remélem t-vel nem lesznek ilyen gondok, mint ma reggel a UPC-vel!
Volt egy röpke áramszünet, ilyenkor fél óra alatt lehet netet csiholni, állandóan " dns szerver nem válaszol " google dns van beállítva, win7-ben és a routerben is!
-
regener
veterán
válasz
Sutty66
üzenetére
Megduplázták a csomagok sebeségeit elvileg teljesen ingyen.
-
Sutty66
tag
A diginél valami megváltozott ! Speedtest
-
kabelmania27
félisten
UPC-nél szeptember 1-én kikerül az analógból az MTV és a DoQ. Bekerül az analóg kínálatba a Cool TV az 567,25 Mhz-re (DoQ helyére). Aug 1-től analóg start tévécsomagra már nem lehet előfizetni.
-
Burrit
tag
Sajnos el kell hagynom a csoportot, rendelhetővé vált Szentmártonkátán a T! 120 megás net, iptv családi + hd 79 csatornával, 3 tv-re megrendelve, jönnek is kötni! Búcsúzóul teszek majd fel képet a bekötésről!
köszönöm a tanácsokat!
-
-
regener
veterán
Valaki innen próbált már bejelentkezni az UPC Online ügyfélszolgálatra?
Mivel oda 10 karakteres azonosító kell, de nekünk csak 6-os van.
Nullák sem segítettek eléírva. -
fsdb
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Ez a magától megjavult mindig furcsán hangzik.

(Hacsak nem, a melegre való tisztelettel, valaki hajnalban dolgozott.) -
kabelmania27
félisten
válasz
kabelmania27
üzenetére
Hajnalban megjavult

-
fsdb
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
TV2 SD nézik az itthoniak, most nem, és elmondás szerint korábban sem, 20:11 óta biztos nézik. (Nagykáta.)
-
kabelmania27
félisten
UPC-n nálatok is akad az m1 m2 tv2 rtlklub duna 1,2 sd?
-
st4rving
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
activcom
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

El nem tudok képzelni ilyen szituációt.
Gigabites sávszélességgel 3-4 óra alatt meglépem a 3 havi kvótát. Van értelme akkor a sávnak..