- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
laci1117
tag
válasz
aszamóca #11591 üzenetére
Nekünk az üzlet megkötésétől számítva kb 1 hét után jelentkeztek hogy akkor jönnének bekötni ha itthon vagyunk
Mondta az üzletkötő, hogy össze-vissza adják át a faluban a hálózatot, mindenhol fent van már az optika az oszlopokon viszont nem egyben adják át mert nincs annyi szakember amennyi kéne, hogy győzzék szusszal az 5000 lakost.
Szerződés aláírásakor mondta hogy a hálózat mindenhol áll, bármikor hívhat hogy jönnek bekötni, akár 2 nap múlva, de lehet hogy csak 1 hónap múlva kerül ránk a sor, nekünk szerencsénk volt mert 1 hét után csörgött a telefon -
BBéci
legenda
Segítsetek!
UPC kábelen pár hete eltűnt az RTL Spike, a honlapon nem találom a frekvenciáját. Szeretném behangolni, ehhez kellene a pontos MHz. -
imibogyo
veterán
válasz
imibogyo #11588 üzenetére
Na közben jelezték privátban és nekem is eszembe jutott reggel (csak nem igazán voltam gépközelben), hogy butaságot írtam, szóval az első 3 hónap nem lesz ingyenes, mert a TV opciót választottam, de a többi stimmel... Elnézést, ha valakit félrevezettem, nem volt szándékos...
-
aszamóca
aktív tag
válasz
laci1117 #11590 üzenetére
Köszi!
Én a közepén vagyok, elvileg már itt is lenne. Mennyi időbe telt nálad, míg a bejelentésből működés lett?
Most egy 10MB-osért, meg egy Komjáty féle 60TV-CH-ért fizetek 8790-et. Mondjuk telóra nincs szükségem, de kötelező a trio-ban, mert így olcsóbb. TV-t sem nézek 2011 óta, de a család igen. :-) -
laci1117
tag
válasz
aszamóca #11585 üzenetére
Fiber Power 240 + Nonstop M telefon + Digital Gold TV
ezek alapdíja : 7699 Ft
erre rájön pluszban a 3 db set top box
1, HD Pack + felvevő 1500 Ft
2, felvevős 1550 Ft
3, sima box 445 Ft
(mind a 3 tudja a Horizon fukciót,
Online fizetés esetén elengednek 500 Ft-ot így jött ki nekünk a 10300 Ft -
Nooeca
senior tag
Azért nem tudom milyen szerződéseket köttök, de én 8-nál többet nem adnék egy konkrét (nagy TV-s 50 Mbit + telós) csomagért. Akárhogy nézzük korábban is harcoltak ki spec árakat, sőt már a UPC is fog fejleszteni, szóval ez konkrétan jelenleg egy csapda drágábban.
Csak mert látom hogy itt üzletkötőt keresgéltek, meg ajánlgattok, de kérdés hogy megéri-e, vagy csak a "szokásos"?
-
imibogyo
veterán
válasz
lajosdani2 #11576 üzenetére
Na túl vagyunk a nagy megbeszélésen. Hernádra azt mondta a srác, hogy a következő lépcsőfok lesz... Augusztus - december közé, de maximum az év végére várható ott is, hogy teljesen kiépül a hálózat, de az biztos hogy még 2017-ben a bekötéseket is elvégzik, tehát nem csak a kiépítéssel lesznek kész...
Örkényre július - augusztus környékét mondták a bekötésekre, de én mindenesetre gyorsan előszerződtem egy fullos csomagra (130 tv csatorna, 1000/300-as internet, korlátlan vezetékes telefon még mobilos irányba is és mivel már más T-s szolgáltatásaim is vannak, amiket összevontam így egy nagy Magentás csomagba, így egy 32-es LED TV is "jár" ajándékba, az első 3 hónap ingyenessége mellett)...
Megmondtam itt a múltkor, hogy ahhoz megyek, aki gyorsabban jön ide hozzám házhoz, így most nem UPC lesz a következő szolgáltatóm, hanem T. Remélem nem fürdök be velük...
-
zsloti
senior tag
"Sziasztok
Aki szeretne az UPC új optikai hálózatához csatlakozni keresse tv-telefon-internet szerződéskötés ügyében Kiss András Zoltánt 06306580028.
Korrekt,gyors,segítőkész
Zs" -
zojjektum
senior tag
Valaki ajánlott egy upc-s értékesítőt aki jó a 29-es körzetben, de sehogy sem találom a nevet és a telefonszámát. Ha valaki meg tudná ismét osztani azt megköszönném!
Itt Nagykátán bementem a helyi kirendeltségükbe, hogy valami infót vagy előzetes kalkulációt mondjanak, de ott csak azért van a munkaerő, hogy meglegyen a létszám. Kérdeztem tőlük kettőt, de csak néztek "okosan" úgyhogy hagytam a fenébe.
-
laci1117
tag
Végre nálunk is bekötötték!
Monorierdő Rózsa utca vége, 240-es csomagEz már döfi
-
imibogyo
veterán
válasz
lajosdani2 #11576 üzenetére
Ha nem felejtem el, ígérem megkérdezem...
-
imibogyo
veterán
Na beszéltem én is egy T-s üzletkötővel Örkényen. Július - augusztus környékére ígérik a bekötéseket. Csütörtökön jön is hozzánk egyeztetni az "előrendelést".
-
BBéci
legenda
válasz
radio100jozs #11571 üzenetére
Ja, szóval konverter, magyarul átalakító. Konvertel-ről még nem hallottam.
-
BBéci
legenda
válasz
radio100jozs #11568 üzenetére
"optika-koax konvertel"
Az meg milyen állatfajta?
-
zojjektum
senior tag
válasz
radio100jozs #11568 üzenetére
Köszi. Persze csomagban. Egyértelmű a váltás, de a upct még nem élesítették és akárkivel beszélek mindig más-más időpontot mondanak. Csak az érdekelt volna, hogy nálunk nennyire stabil a t.
-
radio100jozs
őstag
válasz
zojjektum #11567 üzenetére
Érdemes-e váltani ADSL-ről optikára? Te tudod, hogy ha ugyan annyiért kapsz egy VW-nt, akkor kérdés, miért ülsz még Trabantban?
Elcsodálkozom néha azon, hogy megy a gittrágás az ADSL miatt, és ott van az optika, akkor miért nem lépnek az emberek, miközben évekig megy a szapulás az elavult ADSL miatt.
Sőt Nagykátán már nem csak Telekom optika van, hanem UPC optika is, így az ADSL amúgy is megszűnik.
A telekom mellett az szól, hogy nem pakolják tele dobozokkal a házadat, mert végig optikai hálózat van, és az megy bele közvetlen a routerbe, ami utána osztja a netet, meg adja tovább az Iptv-nek a jelet, de az Iptv-nek külön boxok kellenek a TV-khez. Továbbá, a Telekom kombinált csomagban éri meg jobban, önmagban csak a net drágább azért. Valamint a Telekomnál van 1 Gbps net, persze ehhez megfelelő hardver körneyezet is kell mind kábelekben, mint PC/laptopban.
Az UPC-nél viszont a router előtt van még egy optika-koax konvertel is, amihez kell 220 V, mert az UPC koaxos net a végén, csak előtte van optika. Viszont emiatt a TV az továbbra is koaxos, így ha tudja a készüléked a DVB-C szabványt, amit a lapostv-k mind tudják, akkor nem kell külön box, persze ha van benne CI+ kártyaolvasó is, amit szintén az 5 évnél fiatalabb készülékek kezelnek. Ha csak internetet rendelsz akkor az UPC olcsóbb.
-
zojjektum
senior tag
Sziasztok! Nagykátán lakom és felkeresett egy telekomos üzletkötő. Egész szép dolgokat mondott a szolgáltatásaikról. Az szeretném kérdezni, hogy aki Nagykátán vagy hasonló kiépítésű t-s körzetben lakik, érdemes-e váltani az adsl upc-ről (vagyis arról biztos😁)? Mennyire stabil a 120-as net illetve a tv szolgáltatásuk? Esetleg jobb szolgáltatást tud e majd nyújtani a upc, ha esetleg valamikor beindulnak? Kicsit jobban hajlok a t felé, mert a upcnél 6 éve vagyok előfizető, de érdemben semmilyen kedvezményt nem kaptam tőlük. Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #11557 üzenetére
Találtam egy Networx nevű progit, tegnap óta azzal mérem. Azért érdekes, a chrome is 1 gigát elhasznált ma, pedig szinte hozzá se nyúltam, FB-n néztem ezt-azt. Kíváncsi leszek mi jön össze egy hónap alatt, jelenleg 25 gigánál tartok.
-
poli27
veterán
válasz
World-Soft #11563 üzenetére
Felejtsd el iptv ről nem megoldható az időzített felvétel dvd felvevővel... azok már a kukába valók lassan, ahogy az analóg elhasal....
-
radio100jozs
őstag
válasz
World-Soft #11563 üzenetére
Ez ebbe a topikba való, ott biztos jobban értik: [link]
-
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.
Igaz nem 29-es körzet, hanem délalföld, de édesanyámnál ugyanazt az üvegszálát építik most ki mint ami itt nálunk a 29-esben van.IP TV lesz.
A kérdésem, hogy ha van 1 TV-je és egy HDD-s DVD fellevője, akkor valahogy a felvevőt tudná -e tovább használni időzített felvételre.
Jó lenne nem havi díjat fizetni mikor ott egy teljesen jó céleszköz.Nem kell hogy külön lehessen használni a TV-t és a felvevőt, mert most sem lehet.
A kérdés, hogy a settopboxból kapott jelet át tudom -e vezetni a felvevőn (tehát nem közvetlenül a TV-be menne)?
Jelenleg a TV kábel el van ágaztatva. Az egyik fele megy a TV-be, a másik az íróba, majd onnan a SCART a TV-be.
Valami hasonló kellhet (csak gondolom nem TV kábellel), mert gondolom a kikapcsolt DVD író nem adja a SCART-on jelet a TV felé.Tételezzük:
- A DVD író nem csak analóg csatornákról, hanem bemenetről is tud rögzíteni (még ellenőriznem kell)
- A DVD író tud valami jelet adni a box felé, hogy be kéne kapcsolni és az adott csatornára váltani. (nem tudom van -e ilyen, mert nem volt rá szükség. Ha van ilyen, akkor nem tudom, hogy anyámé tud -e ilyet. Annyit tudok, hogy az én régi DVD írómon volt valami olyan, hogy a csatornáknál be lehetett azt állítani, hogy az normál módon jön, vagy SETTOPBOX-on keresztül. Ebből gondolom hogy talán lehet valami olyan szabványos vezérlő utasítás ami az összekötésen kívül parancsokat adhat egy BOX-nak)A Telekomot kérdeztem, és teljesen 0 információt kaptam, hogy az ő IP TV boxai tudnának -e ilyen valami jelet kezelni, ha létezik tényleg ilyen.
Vagy esetleg milyen más módon oldható ez meg.Mivel gondolom valaki futott már ilyenbe bele, ezért remélem itt kaphatok némi támpontot.
Segítségeteket előre is köszönöm,
Zoltán
-
Nooeca
senior tag
válasz
radio100jozs #11561 üzenetére
Nem azert de a sorozataimat weben nézve rossz minisegben is minimum 2 gb forgalom / nap es ez a minimum. Van amikor lesz ez 10 is.
-
BBéci
legenda
válasz
radio100jozs #11554 üzenetére
Nem azt írtam, hogy nálam jelentkezik akkora adatforgalom. Csak a kedvenceimet szerzem be 25-35 GB-os remuxban, ez a filmek 15 %-a, nagyfelbontású zenéket haveroktól kapom. Így csak 300 GB az átlagom.
De aki csak remuxot, BD50-et néz, vannak olyanok bőséggel, azoknál simán összejöhet a havi 5-600 GB. -
-
choco01
addikt
Hali.
Lehet tudni hogy Nagykátán mikor kezdik el a házakba behúzni az optikát/koaxot?
És hogy utána analógon/ digitálisan lehet néhány csatornát fogni kártya/doboz nélkül?
-
-
törölt tag
válasz
radio100jozs #11549 üzenetére
Alig megy a gép mostanában, már nem is játszok. Gyorsan csak a torrent forgalmát néztem meg.
Van valami program amivel le tudok mérni egy hónapot? Vagy routeren kell valamit beállítani?
Filmeket meg sorozatokat nézek, azt is csak hétvégén és akkor sincs időm nonstop. 2-3 lecsúszik és ennyi. A 12 megás netemmel sokkal többet töltöttem. -
poli27
veterán
Nekem a 4-5tb is megszokott lenni.... igaz mostanában már nem
-
imibogyo
veterán
Ezt a témát olvasgatva és rajta felbuzdulva, el is indítottam egy havi forgalomfigyelést a router-en. Kíváncsi vagyok, hogy nekem kb. mennyi lesz egy havi forgalmam. De mivel se komolyabb mennyiségű letöltést se semmi komolyabb adatzabáló dolgot nem művelek az online streamelt dolgok bambulásán kívül (YT és társai) így olyan 80-120 GB közé saccolom a végeredményt.
-
BBéci
legenda
válasz
radio100jozs #11551 üzenetére
8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás.
Ritkán nézek egy nap két filmet, sorozatot annál inkább, de nem erről volt szó. Szerintem mindennel, feltöltéssel együtt, könnyen összejön havi 5-600 GB adatforgalom. -
BBéci
legenda
válasz
radio100jozs #11549 üzenetére
A legjobb kép- és hangminőségű filmek mérete 25-35 GB, olyanokból hamar összejön az említett adatforgalom. Pláne nagyfelbontású zenék beszerzése és tisztességes visszaosztás mellett.
-
radio100jozs
őstag
válasz
#78687232 #11548 üzenetére
5-600 GB, atya ég, akkor te a napi 24 órában 48 órányi fimet töltesz le?
Mi itthon 2 gép+mobilok+adatmegosztó sim-mel megy a net, netrádió, nézek filmeket, és van, hogy 2 óra videó Skype, és még a VOIP is, és 15 GB jön ki 1 hónapra. Felhőben vannak a képek, videók, weboldalakat üzemeltetek.
Így az emberek többségének bőven sok is ez a havi 200 GB, amit te csinálsz, az nem az átlagos nethasználó, de gondolom nem is ADSL-ed van, mert ott képtelenség 1 hónapban ekkorát leforgalmazni.
Így igazán elárulhatnád, mire forgalmazol el ennyit, mert ez biztos, hogy nem filmnézés, meg böngészés ekkora adatforgalom, így sandít a te példád, mert nem átlagos, nagyon nem.
-
törölt tag
válasz
radio100jozs #11544 üzenetére
5-600 giga nálam simán átfolyik pár hét alatt, ez csak annak éri meg aki megnéz pár oldalt, videót. Meg még egy kis letöltés is beleférhet.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
radio100jozs #11546 üzenetére
Köszi!
-
radio100jozs
őstag
válasz
pinnacle #11545 üzenetére
Én az ephone.ch szolgáltatóval szerződtem, és hordoztam át gond nélkül a 29-es számomat. Havidíj 99 Ft, és mobilba 19,90, vezetékesbe 4,90 a percdíj, és mp. alapú, és feltöltős csomagként működik, bankkártyával is tudsz feltölteni egyenleget. Van ki/bejövő hívásra részletes híváslista, hívószámkijelzés, és kiváló a hangminősége.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
radio100jozs #11544 üzenetére
Köszi! Ezt jó tudni. Amit én linkeltem az korlátlan, hűség nélküli előfizetés.
Melyik VOIP szolgáltatóhoz lehet számot hordozni?
-
radio100jozs
őstag
válasz
pinnacle #11542 üzenetére
Én már 2 hónapja megszabadultam az UPC-től, és Telenort használok Csévharaszton. 100 GB nappal + 100 GB éjjel, és benne a HBO GO-val, és még van egy adatmegosztó sim is, amivel napközben pl. a vonaton netezek, és az egészért fizetek 6500 Ft-ot havonta 24 hónap hűséggel. A ping 18-20 ms, a letöltés/feltöltés 35-50/25-35 Mbps beltérben Huawei E5186s routerrel. Simán kiváltható egy 30-50 Mbps optikai net erre a mobilra.
A vezetékes szám is át lett hordozva VOIP-ra, és ezen a routeren keresztül megy, mert van 2 analóg telefon port, és hibátlanul működik, kiváló a hangminőség. Így aki még ADSL-el szenved, annak egyértelműen ajánlott ez a Telenor Hipernet Homenet csomag. -
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #11542 üzenetére
Elméletileg 225-300Mbit/s csak nem tudom, hogy mit bír, ha mondjuk 50-en teljes sebességgel töltenek le egyszerre. Beltéren lassabb, de azért hozza a UPC-t.
-
pinnacle
nagyúr
29-es körzetben, ha van ismerős, lehet ez a legjobb ajánlat. Topic tetején az összefoglaló. Nem tudom, hogy a Telenornál mi a maximális sebesség, talán 150Mbit/s. Igaz 4G-s routert is venni kell hozzá.
-
tibi14
tag
-
tibi14
tag
válasz
Nooeca #11536 üzenetére
Hali!
A Rákoczi úton és az Arany János utcán feltették végig a feszítő drótot, minden második oszlopon fent van a kábel, azt hiszem csak a dobozok hiányoznak.Volt az 1 személyes brigád aki rakta a tartót, utána jött 2 csávó ők húzták a feszítő drótot, és a kábelt.Ma szétnézek, merre járhatnak. -
Nooeca
senior tag
Mi a helyzet Táborfalvával? Valaki esetleg lát előrelépést?
-
3shae
aktív tag
Azért az tényleg szánalom hogy megint nincs net b@$$7ák már meg!
Tegnap elkezdtem telepíteni a War Thunder-t oszt még most sem települt fel.. Azért ekkora leállás nem volt még. Mi a p.csa van?
-
Mano66
senior tag
Akinek van az új Zhone ADSL routerje.A tegnapi leállás óta az "Internet" jelző led nem világít.Minden megy rendesen csak nem villog.Másnál is ilyen vagy kiégett a led?
-
zsloti
senior tag
Sziasztok
Tegnap volt nálunk is az üzletkötő..egy kis promo neki xd
Aki szeretne az UPC új optikai hálózatához csatlakozni keresse tv-telefon-internet szerződéskötés ügyében Kiss András Zoltánt 06306580028.
Korrekt,gyors,segítőkész
Zs -
törölt tag
A mai nap jöttek a megbeszéltek szerint és max. másfél óra alatt be is üzemelték. Azt mondták itt Monorierdőn kb. a kétharmadával készen vannak. -
imibogyo
veterán
válasz
Nooeca #11517 üzenetére
Ezzel még mindig nem mondtál ellent az eredeti mondandómnak, legfeljebb a munkaszervezési kérdésekben (ami annyira nem fontos számomra, engem, mint végfelhasználót csak az érdekel, hogy mikor kötik be az adott szolgáltatást).
Te is azt írod, hogy akár párhuzamosan is dolgozhatnak, csak akkor ugye lassabban, vagy simán csak később jönnek ide. Épp ezért adok én az egésznek fejben jó pár hónapot. És itt most nem a kiépítésről beszélek (mert önmagában azzal még nem sokra megyek), hanem mire be is kötik a végfelhasználókhoz/hozzám a szolgáltatást. Mert ahogy írtad is, lenyomhatnak több települést egy fél nyár alatt kiépítés szempontból, ha ettől függetlenül még nem lesz elérhető a szolgáltatás.
De legyen igazad, mert e hónapban letelt a UPC hűségidőm.
-
törölt tag
Mexel, itt ez szerencsére megvan. Ami meg is lepett, mivel az utolsó (Harmat) utcában lakok. A mai nap megkaptam e-mailben a szerződést is. Végül a 30 megabites lesz bekötve és ha esetleg kevésnek találnám emeltethetek rajta. Mivel neten fizetem, így 3090 lesz (500-at elengednek). Éves szinten majdnem 60 ezret spórolok így, nagyon ideje volt a váltásnak.
2,5 mbittel indítottam 2011-ben, amit 2015-ben módosíttattam 12 mbitre és ezt már közel elégnek is éreztem. Valószínűleg a 30 mbit már maximálisan kielégíti majd az igényeimet.Zsloti, köszi! Csak internet, a többi fölösleges. 2015-ben mondtam le a tv-t, elegem lett abból hogy csak fizetem és sosem nézem. Ha jól látom, nem is bukok rajta, mivel a legolcsóbb csomag (Trio S Digital) 4500 forint és szintén 30 mbittel.
-
törölt tag
válasz
zsloti #11520 üzenetére
Tegyük fel, nem sikerül hétfőn. Akkor is jó lenne megtartani az új előfizetést, mert 4 ezerrel olcsóbban jövök ki havonta.
Ugyanakkor előttem fent vannak az új cuccok, nem tudom ez számít-e. Állítólag a UPC szerint itt már minden megvan hozzá, csak ki kell cserélni ezt azt.
-
Nooeca
senior tag
válasz
imibogyo #11516 üzenetére
Akkor sorrendben:
- A körzetben 1 csoport dolgozik a T-nek (több emberrel), így egymásra kihatással vannak a települések lefedései. (ezért írtam, mert ha megoszlanak az emberek... akkor egyszerre több város is elindulhat, lassabban.)
- A kivitelezési dátum több mindentől függ, az első és legfontosabb, hogy hány emberrel dolgoznak. De azzal a tendenciával amivel eddig dolgoztak kb. másfél hónap lenne az általad említett Örkény.
- Tavaly a Telekom egy hasonló sort (Újhartyán, Kakucs, Inárcs) alig fél nyár alatt kiépített, habár várni kellett az indulásra, eszközök hiánya miatt.Vagyis összegezve több dolog elképzelhető. Lehetséges, hogy Táborfalván most úgy dolgoznak a szerelők, hogy majd bedobják teljes erővel, aztán tovább állnak... de a jelenlegi tendencia nem ezt mutatja, így az sokkal valószínűbb, hogy hamarosan (akár Örkényen is) megjelenhethet(nek) a szerelő(k) ember(ek) és párhuzamosan együtt épülnek majd a települések, lassabban, de folyamatosan, mivel megoszlana a humánerőforrás ezen esetben.
Az is lehetséges, hogy a tartókonzolokat feltevő egyszemélyes brigád csak "elődolgozik" egy másik brigádnak s, mihelyst végez Táborfalván megy tovább másik településre.
-
imibogyo
veterán
válasz
Nooeca #11512 üzenetére
Egyrészt szerintem szeptember-október az még idén lesz, másrészt sehol sem írtam, hogy mennyi települést fed majd le a T ezen egy év alatt!!! Szóval nem értem a problémádat... Lehet lefednek még 15 települést ebben az egy évben, de ha pont az nem lenne benne ami engem érint (Örkény), akkor a hajamra kenhetem...
Ennek ellenére írtam azt (mivel abban hiszek/bízok, hogy még idén biztosan meg lesz itt is a hálózat kiépítése), hogy szerintem a 3. negyedévben már biztosan reális lesz a dolog és akkor nem várok a UPC-re, ami viszont a fentebb már elhangzott válaszokra alapozva, idénre már nem várható.
Jelenleg nulla mozgás van a településen (se T, se UPC) és úgy gondolom (direkt legrosszabb eshetőségként), hogy ez pár hónapig még így is marad mivel el vannak foglalva rendesen a környező településeken ahogy olvasom, és egy ekkora város azért mondjuk nagyságrendileg 2-3 hónapnyi melót biztosan ad a szerelőknek (laikusként gondolom így).
Ha ezt mind összeadom akkor úgy 5-8 hónap a tippem mire elérhetőek lesznek itt nálunk a T különböző komolyabb csomagjai. Ez szerintem eléggé reális gondolatmenet... Persze ha tudsz valami szuper titkos belső infót, akkor szívesen veszem...
-
Nooeca
senior tag
-
imibogyo
veterán
válasz
tibi14 #11509 üzenetére
Én úgy számolok, hogy ha ilyen tempóban épít a T, akkor szeptember-októberre már talán Örkény is esélyes lesz. De a UPC az szinte már biztosan csak jövőre foglalkozik Örkénnyel. Nem hogy szerelgetést, de még csak egy nyamvadt szerelőt sem láttam errefelé már hetek óta...
-
tibi14
tag
válasz
Nooeca #11508 üzenetére
Tegnap kezdték, a Rákoczi utat Örkény felőli végéről, a Rákoczi út teljesen kész(kb 3km) ma 11 óra körül fordult rá a Kosuth Lajos utcára arra nem voltam már délután, hogy meddig jutott.de mondom ő csak a tartókat rakja, még se doboz se kábel.Azt mondta kb 2 hónap az építés, de 1 edül csinálja.Azt nem kérdeztem, hogy a kábelezést, dobozolást is ö fogja-e, siettem.
-
tibi14
tag
Táborfalván a telekom vállalakozója pakolja az oszlopokra az optikának a tartókat.Most találkoztam a csávóval a Rákoczi út és a Kosuth utca sarkán.
-
mexel
veterán
Na azt hiszem nem véletlenül utálom már évek óta ezt a mocskos paraszt UPC-t. Mai napra Monorierdőn ígérték a bekötést szüleimnek, a szerződést 1 évre aláíratták velük bent az ügyfélszolgálaton. Tegnap éjjel full betegen ideautóztam hogy itt legyek a bekötésnél mert szüleim nem értenek a dologhoz, én szedtem itt ki a régi modemet, csinálom a helyet a kábelezésnek stb. 4 napja nyomom az ágyat, de hazajöttem, bár nem akarom megfertőzni őket mert nem hiányzik nekik egy tüdőgyuszi, de ha most kötnek be nincs mit csinálni.
Reggel ahogy ígérték meg is érkeztek a szerelők. Örömmel üdvözöltük egymást majd elkezdtük közösen szidni az UPC-t, mert ők is lukra futnak nap mint nap ugyanis simán kiküldik őket, igaz az oszlopon és a környéken még híre sincs az optikának. Nekiálltak telefonálgatni és kiderült hogy szép szavak hogy bekötötték, de több ütemterv és fázis van, az első ütemterv után jelentették hogy van optika, csak azt nem hogy hol. Pár utca kész, a többi később jön, itt pl 3-6 hónap múlva. A szokásos alvállalkozók alvállakozói, a központ semmit sem tud, de ígérni bármit mernek.
Mocskos tetves sz@r bagázs ( nem a szerelők, ők semmiről sem tehettek, nekei is plusz idő és pénz a semmiért), sajnos sem feljelenteni sem mást tenni nem lehet ellenük. Én anno amikor felmondtam a szerződést egy irodájukban, modemet leadtam, egyet felejtettek el: továbbítani a központba és kb egy év múlva egy végrehajtó cégtől jött egy zaklató levél hogyfizessem ki az elmaradást. Igazoltam hogy leadtam mindent, de csak ment a mutagatás, évekbe telt amíg sikerült mindenhol bizonyítanom hogy akkor már nem is volt nálam szolgáltatás. Ez kb 8-10 éve volt pesten, de úgy látszik azóta is ilyen tróger maradt ez a cég ( a 29-ben mindig is az volt). Autózok feleslegesen több mint száz kilométert, a mai napom úszik, újból belázasodtam mert pörögtem itt hogy minden menjen rendesen, csak mert hülyék ülnek az ügyfélszolgálatukon is. Örülnék ha megbüntetnék őket úgy hogy lehúzzák a redőnyt hogy normális cégek vehessék át a helyüket
Kíváncsi vagyok másnak akinek ígérték monorierdőn sikerült-e bekötni. -
asdf_
veterán
Vótmá
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest