- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #12598 üzenetére
1. Beazonosítani nem kéne?
2. Azt mondtam nem kérem a hosszabbítást szóval ki kéne kapcsolniuk?
3. Vagy marad ez az ár? -
bigdady
nagyúr
Ma hívtak upc-től hogy lejár a gold tv hűségidőm és ezen az áron nem tudják meghosszabbítani csak plusz 2000 Ft. Ezek el akarnak veszíteni mindenkit? Telefon net már telekomnál...
Ilyenkor mi van 30 nap múlva? Azt mondtam nem kérem ezt a hosszabbítást. Áttesznek standard árra? Be sem azonosított csak annyit mondott rögzített vonal meg nevem kérdezte az vagyok-e aki semmi anyja neve stb... -
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #12587 üzenetére
Kiépítették a bekötést!
Nagyon lelkiismeretes csapat volt. 2 helyen is ástak, hogy ne kelljen felszedni a dísztéglákat. Elég kemény meló volt. Ház előtt kitörték a csövet, abból húzták be. Ha valaki még nem látott UPC aknát, így néz ki. Az üres cső a mienk. Azt mondták, hogy az a vékony sárga kábel, az optikai szál, és azt is egy vékonyabb fekete védőcsőben húzzák be. Jó nagy ráhagyással dolgoznak, szomszédnál a bekötésnél is van majdnem még egy, ekkora tekercs.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
Tápiószecsőn tud valaki segíteni vezetékes telefon kábelének átkötésében? A mostani kábel elrendezése nem a legjobb helyen van.
Aki tud segíteni, kérem írjon üzenetet!
Köszönöm.
-
válasz
Constantin79 #12593 üzenetére
Szia!
Fontos megjegyezni, hogy a UPC nem optikai netet szolgáltat, hanem mint minden más területen, EuroDOCSIS 3 rendszerük van, legalábbis az előfizetői átadási ponton. A 29-es körzetben a különbség csupán annyi, hogy az optikai szálat behúzzák az előfizető ingatlanába, majd ott szerelnek fel egy micro node-ot, ami koax kábelre rakja át a jelet, és erre már rá tudják kötni a másutt is használt connect és horizon box-okat. Nekik ez annyiból jó, hogy a rezes hálózatrész üzemeltetéséhez szükséges áramot az előfizető állja, a külső optikai rész meg elvan külön tápellátás nélkül is. Sajnos ezen a területen a más részekkel egységes szolgáltatás jegyében beáldoztak és visszabutítottak egy jóval korszerűbb optikai rendszert ED3-ra, holott egy végponti ONT-al nyújthattak volna optikai szolgáltatást is, jóval nagyobb sebességgel, több (akár HD) csatornával, gazdaságosabban, mint a DIGI vagy a Telekom. De legalább annyi jó maradt benne, hogy megtartották a DVB-C TV-t.
-
Constantin79
csendes tag
Sziasztok! Meglepődve, de örömmel tapasztalom itt Alsónémedin, hogy nagyon sokan itt az utcába is UPC Optika lett bekötve. Akinek lenne kedve megosztani egy olyan infót csupán a kíváncsiság kedvéért hogy hova megy az Optikai szál, stb stb. Csak az érdekelne hasonlóan van megoldva mint a Telekomnál és a tapasztalatok az UPC Connect box-al. Wi-fi, letöltés/feltöltés, port mapping stb. Van egy "barátom" de elég szerencsétlen állítása szerint a szomszéd levágta a kábelt mert az ő udvarán megy keresztül. Ez idáig semmi nem történt (kb 5 hónapja) és állítólag nincsen Internet, telefon a régi analóg KBTV sem. . .. Előre is köszi minden infót bárkinek!
-
radio100jozs
őstag
válasz
radio100jozs #12580 üzenetére
Ma megjött az sms, hogy Csévharasztra nem tudják a műszaki akadály miatt az igényt teljesíteni.
Persze, hogy nem tudják, mert tudott, hogy nincs is vezetékes hálózata a Telekomnak a faluban. Az meg egy másik kérdés, hogy egy ilyen cégnél, a megrendelést még településre sem tudják szinkronizálni, hogy hol lehet, hol nem, erre még az UPC és a Digi is képes.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi!
Persze, 2 helyen is jó árat kaptam.
Remélem nem állnak neki most ásni. Ráér, nem várom el, hogy fagyban dolgozzanak, meg szerintem a járdának sem tenne jót. Persze lehet, hogy légkábelen hozzák be. Igaz korábban azért utasították el, mert mondtam, hogy a járdát ne szedjék fel. Most is láttam, ilyen viacolorral dolgozni embereket, azt mondták simán fel lehet szedni csavarhúzóval, visszarakás után viszont döngölni kell. Arra viszont vigyáznni kell, hogy ne legyen megfagyva a homok a tégla alatt. -
degec
senior tag
válasz
pinnacle #12587 üzenetére
upcnél aranyszabály. mindent csak utólag hiszünk el a történés után..
de drukkolunk hogy legyen neted !
remélem ügyfélmegtartó árat kértél.. 5500 a fuullos tv 1 telefon 120 as net, 6500 a fullos tv 1 telefon 500 as net. ezek nem hókamokázható csomagok vagy vagy ez vagy az.. és csak így csak ennyiért.. 1évre. -
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #12569 üzenetére
Nem akarom elkiabálni, de talán lesz internetünk.
Köszönet a Facebookos kollégáknak! Ti is próbáljátok ki, ha nem megy valami a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül.
2018.02.15-én érkezett megkeresése alapján tájékoztatjuk, az optikai hálózat beüzemelése érdekében indított műszaki felmérés elkészült és a hálózatfejlesztéshez szükséges kivitelezést megrendeltük, melynek eredményéről tájékoztatni fogjuk.
-
degec
senior tag
-
bigdady
nagyúr
Mennyi idő amíg a telekom bekötés után küld szerződést stb-t?
-
rosszcsont88
tag
válasz
radio100jozs #12580 üzenetére
réz telefon tuti van VDSL .országosan már fejlesztik
max 50-100mb/stud csak a vonal -
radio100jozs
őstag
Érdekes, de pl. Csévharasztra is le tudtam adni rendelést a Telekom netre, pedig itt egy méter kábel sincs. Mindent végig lehetett vinni a megrendelésnél. Hát kíváncsi vagyok mit válaszolnak vissza.
-
tibi14
tag
válasz
Mano66 #12577 üzenetére
Semmit nem jelent, mit látsz aveboldalno. Nállam Táborfalván, miután bekötötte a Telekom a csomagot, utánna még hónapok teltek el, mire a weboldalukon elérhető lett a rendelés menüpont. Havernál, kiépült a hálózat július vagy augusztusban, de nem kötötték be csak decemberben. Mert hiába volt kész a hálózat(én ekkor már 3 hónapja nálluk voltam) valami adminisztrációs hiba miatt, azt látták Pesten a központba, hogy a kábel bent sincs az ő utcájukban. Szerintem ne vedd kézpénznek, akármit látsz a weboldalon.
-
Mano66
senior tag
Hernádiak.
A szomszédom szolt,hogy a Telekom oldalán a Hernádi címeken már nem szürkülnek be ha nem már választhatók az internet csomagok.Az ügyintézőktől kérdezte mikor köthető.A válasz - "Hamarosan.Fejlesztés alatt van a hálózat."Most már csak az oszlopokat kell figyelni mikor kezdik a kábelezést.
Azokon a településeken ahol így csinált a Telekom,mikor indult meg a kábelezés? -
pinnacle
nagyúr
Neked most milyen neted van? Lehet iQpro vagy EuroQuattro jó választás. Utóbbinál társkártya is van, amivel tudod mással felezni a költséget.
-
degec
senior tag
fantasztikus ami az upcnél megy. 8-9 e-DIKKKKKKKKKKK (direkt írom így) dátumtologatás után, feltettem azt az igen türelmetlen kérdést részemről ( a fészes jupici helpdesknek privátba), ám annál nagyobb tisztelettel, hogy augusztus óta történő időhúzást követően 8-9-ik időpontot mondogatva mondja már meg valaki mégis mikor lesz itt rendes net. Jött a válasz hogy hát sajnos falu városra lebontva ők nem tudják, csak ha konkrét igény van és annak az igényszámnak az alapján tudják megmondani..de mondom barmok leírtam hogy mely település mely része, igényt le sem adhatunk mivel erre várunk augusztus óta..
sírok a kínlódástól komolyan
ezek...pffff kész vannak teljesen..
most már ott járunk hogy semelyik vonalam sem mond semmit, sem a tervezők, sem a kivitelezők..
feladom..esélytelen.. ECCŐ tuti lesz
Többi település is ilyen magas szintű infóhalmazra számíthat !! -
radio100jozs
őstag
Egy kis ÁSZF változás, egyben jelenleg a felsorolt településeken van UPC optika is kiépítve:
"az FTTH-RFoG optikai kábelhálózatra
vonatkozó számlázási ciklus besorolásával, ezen belül Alsónémedi, Bugyi, Dabas, Monor,
Monorierdő, Nagykáta, Nyáregyháza, Szentmártonkáta településekkel, mely szerint az új
technológiával ellátott települések Budapest régió besoroláshoz tartoznak és a számlázási időszak
minden hó 6-ától a következő hó 5-éig tart (6-os számlázási ciklus) az új szolgáltatások számlázását
érintően." -
imibogyo
veterán
válasz
choco01 #12570 üzenetére
Van, a UPC javára. Kérdés, hogy ez mennyire számít neked... Én egy 42"-os FHD TV-n nézegettem, számomra a bőven megfelelő kategória a T-s minőség is. Bár az is igaz (már többször írtam), hogy én jó ha heti/havi egy-két órát nézek csak TV-t, akkor is legtöbbször mesét a gyerekekkel, szóval lényegében mindegy is.
-
choco01
addikt
Van itt olyan aki Nagykátán UPC digitális tv-t váltott Telekom IPTV-re?
Minőség tekintetében van különbség?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #12568 üzenetére
Most írták a UPC Facebookos kollégák, hogy
A felmérés jelenleg folyamatban van, türelmed kérjük ezzel kapcsolatban. (új igényt nem kell leadnod) Üdvözlettel, UPC Online csapatTalán csak lesz egyszer internetünk.
Legjobb az lenne, ha UPC-s fórum tag tudna segíteni. Már sok szerelővel beszéltem, de senki sincs fent a Prohardveren.
-
pinnacle
nagyúr
Most derült ki, hogy 12.28-án
kolléga sajnos nem megfelelően rögzítette a kérelmet, így a felmérés el sem indult. Ezt felé és vezetője is jeleztük.
Ez tényleg szörnyű, ha nem kérdezem meg a Facebookon, akkor ez soha nem derül ki.
Csak az a furcsa, hogy a másik kettő kolléganő sem látta, amikor érdeklődtem.
Tegnap is jeleztem az internet bekötési kérelmet. Nem tudom, hogy jó helyre, ide írtam.Persze valószínűleg ez router beállítás lesz, de internet bekötési almenü nincs.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Mano66 #12563 üzenetére
Lehet azért jobb lesz szakemberre bízni. Azt már korábban mondták, hogy a házunk előtt valami központi gerinchálózat fut, vigyázni kell a kiépítésnél. Illetve lehet az akna ami előttünk van, nem is a UPC-jé, hanem az övék 10 méterrel arrébb van.
Ezért írtam korábban, lehet az alvállalkozók döntik el, hogy kinél kötik be, ha nehezebb, azt mondják nem lehet megcsinálni. Pedig a UPC-nél úgy vagyunk nyilvántartva, hogy ki van építve. Mondjuk erre meg azt mondták, hogy nem számít semmit. -
Mano66
senior tag
-
pinnacle
nagyúr
Kiderült, hogy azért mégsem olyan inkorrektek. Az első megkeresésem lett lezárva, amikor azt kértem, hogy lehetőleg ne szedjék fel a téglát. A december 28-i még él, csak senki nem tudja mi van vele.
Talán majd a Facebookosok tudnak segíteni.
Egyébként földkábelt csak a tégla felszedéssel lehet behozni? Nekünk a vízcsövet valami vízsugárral mosták ki, és úgy hozták be. Itt is jobb lenne a járda alatt. -
pinnacle
nagyúr
Ide is beírom, hátha több a tapasztalat UPC-s földkábel bekötésre.
Tényleg a Facebookon érdemes érdeklődni a UPC-nál, ott hamarabb válaszolnak. December 28-án volt internet igénylésem, idáig 2x nem tudták, hogy mi a helyezet, másodszorra azt mondták, hogy a beruházási csoportot az ügyfélszolgálat is csak emailben éri el, ezek a levelek néha elkeverednek.
UPC online-tól egyből jött a válasz.
Házunk előtt dísztégla van, azért nem tudják bekötni, mert
Ennek eredeti állapotba helyezését a felmérés keretében nem tudtuk vállalni, így a beüzemelés nem történt meg.Ez mit jelent? UPC-nél, hogy kötik be a földkábelt dísztégla esetén? Betonnal öntik ki a helyét? Utcán ilyen Viacolor téglával dolgozó munkások azt mondták, ezt simán fel lehet szedni, mert nincs rögzítve, legfeljebb az első téglát kell összetörni. Illetve a házunk előtt UPC akna is van, nem lehet a járda alatt behúzni a védőcsövet? Az a gond, hogy nekünk még régen simán csak beásták a földbe a koax+telefon kábelt, nem védőcsőben vezették be.
Szomszéd családi házba be van kötve az optika. Nekünk senki sem szólt. UPC alvállalkozói saját hatáskörben döntik el, hogy kinek kötik be és kinek nem?Rákérdeztem, hogy idáig miért nem válaszoltak a megkeresésemre. Azért ez tényleg durva.
Rendszereinkben úgy látjuk, hogy a december végén tett megkeresésedben kollégáink nem kaptak választ ebben illetékes munkatársaiktól, ezért az ügy lezárásra került, miután nem tudtak érdemben tájékoztatni. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk!
Ezt nem is értem, ha a beruházási csoport nem válaszol, akkor lezárják úgy az ügyet, hogy nekem nem is szólnak, miközben már 2x is kerestem őket?
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #12556 üzenetére
Kösz.
Miért jó ha ott írom át? Van jelentősége? -
kabelmania27
félisten
válasz
bigdady #12555 üzenetére
Hgw-ből ha kitörlöd a felhasználónevet akkor saját routereddel tudsz pppoe kapcsolatot léterhozni, speciális kérdésekre Telekom topikba választ fogsz kapni.
-
bigdady
nagyúr
Telekom milyen optikai netet ad? Pppoe? Kell hozzá ddns?
-
bigdady
nagyúr
Kösz. Az jó is.
Fura kaptam ma egy Telekom már hogy belépve meg tudom nézni a dokumentumaim de nincs ott csak tavalyiak...
4100ért adják a 250es netet telefon alapcsomaggal, 3 hónapig féláron ráadásul, ennyiért baráti, váltom is berotelt mert ott pl nem is ingyenes már az alapcsomag a telefonhoz a net mellé, no meg jóval drágább is a havi díj, meg natolt is volt -
bigdady
nagyúr
Hali
Telekom online internet és vez telefon megrendelés pontosabban igenybejelentéstől kb mennyi idő amíg kijonnek szerződni bekötni? -
joydrv
aktív tag
válasz
AnonymusX #12541 üzenetére
Köszönöm!
Ezek szerint nincs itt semmilyen határidő kitűzve. Valamikor lesz, de bizonytalan a vége.
Addig viszont használható Tv és internet kellene. Telefon nem számottevő, mindenkinek van mobilja.Eredetileg a Telekom Start csomagját néztük internetnek, 30 Mbit, 5731 Ft/hó.
A Tv-hez meg a Digi Műhold 80+14 HD csatorna, 3300 Ft/hó. -
AnonymusX
őstag
válasz
joydrv #12540 üzenetére
Nemrég befejeződött egy GVH-s vizsgálat (pár hozzászólással feljebb volt is téma), aminek eredményeképp a UPC nem tett semmiféle vállalást Tápióságra szemben más településekkel [link]. Így ha lesz is UPC-s optika, valószínű, hogy legutoljára jut el oda.
A Digi pedig megállt Tápiószecsőnél és nem úgy tűnik, hogy aktív lenne a 29-es körzetben.
A linkelt dokumentum azt is tartalmazza, hogy a HFC Network nyert támogatást Tápióságon optika kiépítésére. Így megvalósulás tekintetében ez lehet a legkorábbi. Az viszont kérdés, hogy mikor és ki fog szolgáltatni ezen a hálózaton, mert ha jól tudom, Nagykátán is a HFC Network építkezett, de a Telekom szolgáltat.
Jelenleg kizárólag rézdrótos UPC jöhet szóba Tápióságon. Ahol még ez a technológia van, ott igen jó árakat lehet elérni a UPC-nél (legutóbb 3700 Ft-ot mondtak erre: analóg tv, 12 Mb/s ADSL, normál telefon).
-
joydrv
aktív tag
Sziasztok!
Fejlesztésekkel kapcsolatba érdeklődöm. Ismerőseim költöznek hamarosan Tápióságra, a 29-es körzetbe.
Próbáljuk kitalálni, hogy jelenleg milyen netet és TV-t lenne célszerű beköttetni nekik.UPC vagy Digi várható, hogy odaér optikával belátható időn belűl? Mert akkor nem érdemes hosszabb távra hűségidőt vállalni egyebekre.
Nekünk egyébként itt Bp-en most kezdett a Digi átállni 100/50-ről 1 gigás netre. A mi lépcsőházunkban is már behúztak pár kábelt a héten. A szerelőket kérdeztem mi ez a nagy növekedés, annyit mondtak, ez lesz az alap, hamarosan kérés nélkül bekapcsolják az előfizetőknek. Kb. 1 - 1,5 éve ugyanígy kaptuk a 50/20 helyett a 100/50-et (tarifa nem változott). Szóval nekem nagyon bejön a Digi. Net is, TV-is.
-
-
-Philip-
tag
Annyiban azért vitatkoznék ezzel, hogy az IPTV minősége leginkább a transzkódoláson múlik. Ha a szolgáltató szeretne spórolni a sávszél igényével és agyon transzkódolja a csatornákat akkor tényleg lehet borzalmas a képminőség.
Ez nem a technológia sajátossága, inkább csak a technológia adta spórolási lehetőségnek a következménye ha valaki erre használja.
-
AnonymusX
őstag
válasz
Losicica #12535 üzenetére
Én inkább fizetnék 1 évig 4500 Ft-ot, mint ki tudja mennyi ideig a 10+ ezret. Rézre nagyon jó árakat lehet elérni a UPC-től, bár próbáltak újabb hűségidőre rávenni áremeléssel, amibe nem mentem bele. Olyannyira jó a mostani előfizetési díj, hogy azt se bánnám, hogyha az optika nem érne oda
-
Losicica
csendes tag
Igen, egyedül a TV számát viszem tovább, azt mondták is.
Akkor abban, hogy jó árakat tudjak kiharcolni - esetleges ügyfélmegtartó csomaggal- nem befolyásoló tényező, hogy most aláírok vagy sem?
Most 4500-at mondtak a 10+ helyett, viszont az optikás megint 10 körül lesz ahogy kiszámolták, szóval ott csapkodhatom az asztalt hogy huuudesokA nagy kérdés, hogy a UPC még mindig nem tud semmit a mikorról, a Digi meg már ténykedik, de az ő ügyfélszolijuk se tudja, mikorra készülnek el.
-
Losicica
csendes tag
Sziasztok,
mivel már lejárt a hűségem, felhívtam a UPC-t, és nagyon baráti árakat mondtak - felét a mostaninak
Továbbra is filózok viszont amiatt, hogy legyek-e hűségben, amikor jön az optika, vagy jobb, ha nem.Másrészt ma azt mondta valaki, hogy kötik már a digi-t itt, Vasadon
én nem láttam, nem figyeltem. Tud erről valaki valamit?
Mert akkor viszont lehet megéri kicsit várni, hiszen gondolom ha már szolgáltatnak is, lesz verseny. Sehol nem találok viszont erről semmit neten
Köszi!
-
MeroM
senior tag
válasz
Constantin79 #12529 üzenetére
29 es körzetben a upc nek csak a nete szar a tv vel semmi baj nincs bejön az összes hd adás tökéletes minőségben.
-
v!ct0y
veterán
Nem mindegy milyen minőségben nézitek a maónika sót?
-
BBéci
legenda
válasz
Constantin79 #12529 üzenetére
Senki nem pártolja az ADSL-t, ezt honnan vetted? Másfél éve arról szól ez a topik, hogy a UPC optikai hálózatot épít.
LED TV nincs, az okosságnak semmi köze a képminőséghez. A UPC kábeltévé képminősége pazar, ez tény, soha senki nem kételkedett benne. Sokan megtartották az előfizetésüket, csak a netet veszik a T-től. -
Constantin79
csendes tag
Üdv. Kérlek ha az elavult ADSL-ből indulok ki ami volt akkor nem értem mi a bajod a Telekom IP-TV minőségével?? Szerintem felér egy DVD minőséggel simán. Miért baj az hogy a jót ajánlom? Bárkinek a saját döntése. . .
"Nem erőszak a disznótor" . . . - van a mondás.. . . . Tök jó a Telekom szolgáltatása és kész. Ez tény. Nem fizet semmit? Miért fizetne? (Panasonic Viera Okos TV-m van. Led. ) Akinek nem tetszik az maradjon és használja a 10 éve elavult ADSL-t és sznvedjen ahogy akar mit bánom én. . .
-
Constantin79
csendes tag
válasz
Nagy Zsolt 2 #12436 üzenetére
Üdv. D Háát én szarrá nevetem magam rajtatok, már bocs.
Amikor kimentek (nappal persze) az utcára, jóó én is nézem a csajok seggét, stb, meg a mellét, persze jó időbe; (öö még szerencse hogy nem törtem magam össze a robogóval/autóval. . . .
) szóval nem tűnt felnektek az a sok Optikai kábel az oszlopokon? Vagy az teljesen természetes???? Annyi van az elmúlt 1 évbe mint egy óriási kusza pókháló.. . . . Mi megy azokon a kábeleken? Nem is értem hogy vannak emberek akiknek ez fel sem tűnik . ..
-
BBéci
legenda
válasz
Constantin79 #12524 üzenetére
Az IPTV adás minősége a létező legvacakabb. Ha neked az a csúcs, ideje lenne összehasonlítanod Digivel, UPC kábellel egy valóban jó, kalibrált plazmán, vagy OLED-en.
Mennyit fizet a T ezért az ömlengő reklámért, amit itt nyomatsz? -
Constantin79
csendes tag
válasz
maxiking9 #12488 üzenetére
Hi, Kérlek: erre az UPC-s ajánlatra egyet tudok mondani: Itt va na telekom akár 2 000-es Internete (nem tudom mennyire szertsz netezni, letölteni, feltölteni és mennyire fontos ez neked és a családnak) de legyél te is Telekomos!
Én a Zrínyi Miklós utcába lakom, és márt 2 éve hogy telekomos vagyok most 03. hóba. Számoltam a napokat hogy mennyit kell még aludni hogy az UPC-nél lejárjon a hűségem
Még mindeig nem térek észhez annyira jó az Optikai kábel hálózat!
-
Constantin79
csendes tag
Hali. 1 kérdésem lenne az általad leírtakkal kapcoslatban, mindenképp regaszkodsz (vagy a család dönt gondolom) az UPC-hez? Nem lennél inkább telekomos. Havi 10k körül korlátlen 1000/200-as Internet, full TV és Full telefon 20-3070-es irányba havi 5000 perc beszélgetés (ez kb napi 165 perc) a havidíjba foglalt.
-
Constantin79
csendes tag
válasz
imibogyo #12518 üzenetére
Üdv. Pontosan, sose bánkódj, gondolj arra a nyamvadt elavult ADSL internet sebességre. Meg kárpótol eleve a IP-TV adás minősége, a full internet, feltöltésről, telefonrónl nem is beszélve. . ..
Én is Magenta 1-be vagyok és 13200-at fizetek. Imádom a Telekomot. Először a 120/50-es net volt de ahogy elérhetővévált az 1GBps, nem tétováztam megrendeltem, mert nekem azt kell, igénylem -
Constantin79
csendes tag
válasz
rosszcsont88 #12474 üzenetére
Üdv. Azt hogy nem bírja a meleget, "áramzabáló" stb a ZTE-re érted? Akkor nekem mázlim van, mert ez egyik jó haveromé, Gyálon.
Ha ott laknák akkor is sztem mindeképp a Telekommal szerződtem volna. Nálam itt Alsónémedin már elérhető a Telekom 2Gbps sebességű Internet csomagja is. Szeretnék neki segíteni mindenképp.
Nem érdekel; ezért élek: nincsen káros szenvedélyem, van egy kisfiam, dolgozok mind állat, rosszul átszámolt lakáshitel, egyedül fizetem, mert a "naccságosasszony" beremegett és itt hagyott. Ahogy kissé rendeződök anyagilag lehet meg is rendelem azt az internet csomagot. Imádom az üveget és a Telekomot. A letöltést és az internetet, a GTA-t és minden nagyon jó játékot!!Ezt nem gondoltam volna 3 évvel ezelőtt amikor még itt szenvedtem egy 8Mbps UPC ADSL-el, a végén összejön hogy itt a 29-es körzetbe elsz a legjobb az internetszolgáltatás . .
-
imibogyo
veterán
Na megjött nekem is idő közben az első teljes havi számlám a T-nél.... Hát volt egy kis "anyázás", de sajnos így marad a dolog. Nem tudnak mit tenni, az üzletkötő elb@cta....
Felajánlották, hogy felmondhatom büntetés nélkül a szerződést, ha úgy döntök, mert lényegében félre lettem tájékoztatva, de végül nem éltem vele, mert igazából ez még így sem egy rossz ajánlat (csak persze jobb lett volna az eredeti), valamint miután kipróbáltuk (ha már van alapon) az "extra" szolgáltatást, úgy döntöttünk nem is annyira rossz ez, maradhat...
Ugye az eredeti felállás ez volt (elvileg ~8.600 Ft-ért):
- 1000 / 200 - as internet
- 106 + 24 HD TV (1 box, TV GO, Videotéka)
- Hoppá plusz telefon (havi 5000 perc ingyen bármely mobil és vezetékes irányba)
- 0 Ft havidíj az első 3 hónapban
- Ajándék 32-es HD LED TV (ez sajna nem FHD)
- Ajándék D-Link AC1200-as router
- Ajándék kütyük (táska, nyakpánt kulcstartó, vezetékes headset, toll)Maga a csomag nem változott, csak azt felejtette elmondani az üzletkötő, hogy a MoziKlub szolgáltatás (amit mi nem kértünk) kötelező eleme bizonyos nagyságú csomagoknak és nekünk ez majd további 1500 Ft-ba fog kerülni.
Persze lehet ezt olyan szemszögből is nézni, hogy mivel az eredetileg havi 1499 Ft-os akciós TV törlesztőjét elengedték, kvázi ingyen kaptuk meg, így lényegében kiegyenlítik a tételek egymást, tehát vagy az extra szolgáltatás volt ingyen, vagy a TV továbbra is.
Összességében így ezért a csomagért tehát 10.100 Ft-ot kell fizetnem havonta. Ami nem rossz persze, tudom (főleg mivel eddig 6500 Ft-ot fizettem egyetlen nyamvadt 8/1-es internet előfizetésért), csak szeretem ha minden úgy van, ahogy megbeszélem valakivel és ami jelen esetben nem teljesült. Szóval azért csalódott vagyok egy kicsit...
-
degec
senior tag
jó de itt most húzták ki az igen jó minőségű optikai hálózatot..+központ stb..az igen jó minőségű nem cinizmus ezt a helyi telekomos szerelőktől szedtem, akik elismerően nyilatkoztak a hálózatukról..ez is ritka.. időben megy a kínlódás 4 éve + meg most tavaly nyár óta..
-
degec
senior tag
Dabason dabas városrészen továbbra is megy az ultra tökölés, kábelek fent és semmi sem történik a háttérben sem szeptember óta.. irtó komoly.. holnap asszem anyázni fogok már..tényleg nevetséges..
-
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #12511 üzenetére
Kiegészítve azzal, hogy a többi DVB-C tuneres készüléken tud majd nézni valamit!
-
sa79
csendes tag
Jelenleg melyik településeknél tart a fejlesztés a 29-es körzetben?
Idei tavaszi ütemterv van már? -
-
TCr
veterán
válasz
Intruder2k5 #12507 üzenetére
Akkor mit szüntettek meg pár éve?
A földfelszíni analógot? -
Indian74
senior tag
Valaki tudna nekem ebben segíteni,információt adni??
[link] -
Van, KábelTV Bronze néven. Azt mondjuk nem tudom, hogy ez a 29-es körzetben az új optikai rendszeren is igénybe vehető-e.
-
sa79
csendes tag
Szintén 29-es körzetből vagyok.
Jelenlegi előfizetésem (kb 6000 Ft+ némi telefon forgalmi díj: kb 1000 Ft):
Internet: ADSL 8Mbit
Telefon: Este6 díjcsomag
TV: Digital Gold+HD (2 db TV, egyik mediacard, másik mediabox)Nemsokára hozzánk is elér az optika.
Az alábbi csomagra gondoltam:
Internet: 120 Mbit
Telefon: Nonstop M díjcsomag
TV: Digital Gold+HD (2 db TV, egyik mediacard, másik mediabox)Mit gondoltok milyen összegre számíthatok, esetleg mennyit lehet alkudni?
A Happy Home csomagok között ilyen összeállítást konkrétan nem találtam.
Mi a tapasztalat bele szoktak egyezni az ilyen egyedi összeállításokba?Analóg TV továbbra is elérhető lesz?
Lesznek-e digitális kódolatlan csatornák továbbra is:Előre is köszönöm a válaszokat.
-
válasz
maxiking9 #12497 üzenetére
Szerintem a ~16000Ft-os havidíj után nem csináltál rossz boltot a 8600Ft-os szerződéssel, végülis megfelezted az eredeti havidíjat. Sajnos azért a UPC-nél sem hülyék, tisztában vannak a konkurencia árképzésével is. Én is sokáig voltam UPC-s, eleinte amikor csak ADSL konkurencia volt, fizettem 12-13e Ft-ot 50Mbps netért, GoldTV 2 TV készülékre, és alap telefonért. Aztán amikor az Invitel fejlesztett VDSL-re, akkor már megkaptam ugyanezt 120-as nettel 9500Ft-ért, és amikor jött a DIGI, akkor adták volna 500-as nettel 6500Ft-ért ugyanezt, de akkor váltottam DIGI-re.
Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.