- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
dr.bubo
őstag
Mindenki figyelmébe ajánlom a ÁSZF 30-31. oldalán található 10.1 és 10.2 fejezetét.
[link]
[Szerkesztve] -
-
Dictator^
veterán
zhone és paradyne modemeket szor szet az mtt.
en elhoztam egyik ismerostol egy zhonet, csak nem jutottam vele semmire mert nem tudtam belepni.
amugy asszem port scannerrel neztem vegig a nyitott portokat. ha jol emlexem 10.0.x.x-ben talalt is valamit. bar erre mar nem eskudnek meg. meg igazan nem is vagtam mar mit csinalok. egyik ismerosom adta a parancsokat telefonon at.
fláza: amugy, hogy szart be? sajnos enyem meg eletbe van [link]
azon kivül, hogy igy néz ki semmi nem tudtam kideriteni róla, még ph-n se vágták mi ez a kannás modem
[Szerkesztve] -
A régi modemem tönkr ment, most ilyet kaptam: [link]
De az admin felületen ti mit akartok ügyeskedni? -
MTbc
senior tag
Hi! Sikerült már valakinek a paradyne modem admin részére bejutni?
-
-
Dictator^
veterán
-
-
Üdv
Én is ezt a ''csodálatos'' szolgáltatót használom.
Sajna (Vecsés) ez van. Az ügyfélszolgálat 0 szinvonal ,az áraik ugye ''kissé emeltek''
Most felhívtam őket ,hogy változik e valami náluk is. Válasz: talán... Március.. Április.... -
dr.bubo
őstag
Szerintem a leendö emelés miatt vannak ezek a gondok. Állitgatják a rendszert.
Meg a upc chello-soknak most kezdödött a sávszél emelés, elégrendesen leterhelik most a netet. Valószinüleg a helyzet július-1-ig igy lesz, amig az emelések tartanak. -
st_ati
csendes tag
válasz
Dictator^ #87 üzenetére
Enyém is szar két napja. Tegnap belföld/külföld egyaránt ötödére csökkent. Ma este már belföld jó de az összes külföldi oldal tetű lassú, tizedére-huszadára csökkent a sebesség
Persze hívogatom az ügyfélszolgálatot, nem találnak hibát de ''mindenképpen utánanéznek''
Egyébként nem panaszkodom, mert másfél éve most van gond először.
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
www.index.hu [217.20.131.2] pingelése 32 bájt méretű adatokkal:
A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül.
Válasz 217.20.131.2: bájt=32 idő=86 ms TTL=58
A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül.
Válasz 217.20.131.2: bájt=32 idő=86 ms TTL=58
217.20.131.2 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 4, fogadott = 2, elveszett = 2 (50% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 86ms, maximum = 86ms, átlag = 86ms
megint szuper..mindeki másnak jó? vagy csak ilyen kevés a monornetes ph tábor^^
-
Dictator^
veterán
visszatérve egy kis lemaradással: még nem probáltam..
hát sajnos én nem szólhatok ezügyben, ezt nem fejtem ki bővebben, hogy miért..
de a lényeg, hogy nálam néha még mindig szarakodik.
legalábbis maglód>győmrő>ecser>monor>péteri környékén..
amugy április 1 után jön az emelés..juhééé -
Dictator^
veterán
megint szarakszik a net vázéé..30kval töltök :\ minden helyről kb..
-
Dictator^
veterán
mekkora neted van 512-es? mert nálam most se igazán akar 100k fölé menni a letöltés és ez már 3 napja van.
ja emelni fognak április után, de már most szenvednek vele?
amikor teszteltek akkor 2mbitre ment fel mindekinek a nete, nekem akkor 2mbites volt szóval nem volt nagy az öröm nálam -
orkester
őstag
válasz
Dictator^ #78 üzenetére
Mintha anno is lett volna ilyen mikor emelni készültek a sávszélességet. Sőt egyszer volt egy nap, hogy többszörös sebességgel ment. Gondolom teszteltek valamit.
Ahogy olvastam most a hírekben, tényleg elég jelentősen növelik majd. Már alig várom.
Egyébként már visszaállt a sebesség nálunk.
[Szerkesztve] -
orkester
őstag
Sziasztok!
Vecsésen is haldoklik most a net.A betárcsázós időkre emlékeztet...
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
na most 5k a letöltés zsir..
-
Dictator^
veterán
A UPC csoport átalakítja internet szolgáltatásait
Na kint van már a főoldalon, Április után emelés lesz itt is. [link] -
Dictator^
veterán
na most ledobott a net 1 percre, adatforgalom megint nuku...lehet ezt se tudom elküldeni amit most irok..
-
Dictator^
veterán
nagy up!
mellesleg nálatok minden okés most a monornet környékén?
nálam a letöltés most vmi pocsék, (3mbit/512kbit).
a feltöltés alig éri el a 40k-t.
tegnap reggel jó volt, délutánra megint szar lett.
reggel jöttek a cuccok 130k környékén, mostmeg alig megy a letöltés 45kval...
és ha azt nézzük csak áprilistól van emelés....vagy már most dolgoznak rajta? -
-
Tsendes
csendes tag
fel...
-
mynames
senior tag
Hát jozsiur wireless netje lehet, hogy tényleg nem volt olyan jó
. Részemről uccsó up.
-
mynames
senior tag
hátha...
-
mynames
senior tag
uppocska...
-
mynames
senior tag
upp!
(hűha, jozsiur-nak eddig ez az egy hsz-e volt...)
[Szerkesztve] -
Jozsiur
csendes tag
Minden monorteles érdeklődőnek.
Vecsés-Gyál-Maglód-Gyömrő, amikről tudok. Talán Monor?
Szolgáltató: eurocomnet.hu
Nekem kb fél éve van meg. Ha látsz egy víztornyot, vagy valami más magas házat akkor jó.
Wirles net.
Az előfizetésem max??512-vel megy, havi 6,5ért.
( egy kicsit rugalmas, mert a szerver korlátoz. egy letöltés mindig 2-300kbs/s nél indul aztán csökken 68 köré. ez az 512-nek megfelelő sebesség)
98%, természetesen akkor sántikál ha nagyon kell, de egyébbként remek.
Nincs külömbség a magán és cég között.
Ügyfélszolgálat nehezen elérhető, udvarias, az eddigi esetek többségében nálam volt a hiba.
Én max három gépet tettem egy routerre.
Aki el tudja érni annak javaslom!
[Szerkesztve] -
mynames
senior tag
Ahhh...Csak jó lenne ha monori lenne...
-
ArcHoNMaN
csendes tag
Hi!!
Nekem is a Monortel-nél van ADSL-Light elöfizetésem.
Eddig modem volt, de amikor rgymás után 2-3 hónapban jöttek ki a 10eFt-os számlák, elegem lett a dologból, hogy ennyit kell fizetni a ''semmiért''.
A bekötés mondjuk érdekes volt: a kersztanyám baratnője ADSL 1-es csomagot rendelt meg, utánnam majdnem egy héttel, és 2 nap múlva már ment a net.
Nekem tobb mint 2 hetet kellet várnom, mire kijöttek!
Mondjuk szerintem egész f@szam, 60-70k a letoltes és 18-20k a feltöltés, ha jó programot használok.
Az ''I love Monor'' kép egész jó, főlleg azért, mert oda jártam középsuliba!
(Egyébbként egy rakás sz@r hely!).
Üdvözletem Mindenkinek! -
jerry311
nagyúr
Na mit találtam a ziza.ru-n
-
twollah
nagyúr
Montanaban neha kegyetlenul belassul a net.
Masoknal is ez a tapasztalat? -
steveetm
őstag
igen, és modemet ne akard resetelni mert addig nem lesz dsled amig újra be nem konfigolod(és ez magadtól nem fog menni, mttsektől meg vagy kifogsz vkit aki elmagyarázza hogy micsinálj vagy vársz amíg kijönnek).
Egyébként van egy kis gomb amit egy fogpiszkálóval, tűvel, toll elejével, stb, be tudsz nyomni és kész a reset. De mint említettem...
Üdv.: steveetm -
-
Latyakos
aktív tag
Hm? Már emelték a sávszélességet? Nálam éppenhogy zötyög a szokásosan.
Ellenben nekem mákom van, mert nagyon sok haver panaszkodik hogy nem megy rendesen a net, van akinek orákig nem lép fel, nekem eddig szinte mindig elsőre ment mostanában.
Havernak volt két hete hogy nem mnet a net, csinált szegény mindent, de továbbra sem, két nap bajlodás után betelefonált mtt-hez, letesztelték onnan a modemet, aztmondták szuperál. Majd másnap beugrott egy szerelő és kicserélte a modemet.
Mindez Ócsán történt, sajnos összesítve itt is átlagon aluli a szolgáltatásuk. -
cikasz
őstag
bár nem illik más konkurens oldal topicját reklámozni , de látogassatok el ide :
Bővebben: link -
-
-
Lemértem 2x mert nem hittem el! A letöltési sebességem 632kbit/sec! Good. Így már egy kicsit más megvilágításba kerül a dolog 13K-ért 521K/128K-s ami jelenleg gyorsabb a papírformánál... De sajnos még mindíg sehol sincs a 1,5Mbit-es chellotól...
-
twollah
nagyúr
Egesz korrektul emeltek a savszelesseget.
Le a kalappal elottuk.
A feltoltesi sebesseg is majdnem meghaladja a 128kbitet. -
-
acehawk
tag
Hi All!
Mielőtt bármit írnátok az árakról szét kellene picit nézni!
A Hungarotel nevű cégnél a legdrágább Mo-n az adsl.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
GoMEE
csendes tag
Na hali mindenkinek, én sülysápi vagyok, és február ota üzöm a dsl-es netezést, nekem eddig semmi bajom nemvolt a monorral, azonkívül, hoyg kib*szott drága a net, a sebességem stabilan 380-390kbit/sec körül mozgott, és mivel a monornál nincs 24 órás bontás, ezért volt, hoyg 9 napot ment egyfolytában a net.
Egy hónappal ezelőtt kezdődtek a gondok, hogy minden második nap este 6 és 10 között nem lehetett netezni, mert 15 másodpercenként ledobott.
Be is telefonáltam párszor, hogy most mi a f*sz van, és mondták, hogy elnézését kérjük, de a fejlesztések miatt előfordulhat. Szal várjak, mig befejezik, hát mondom qrvajo.
Most már kb 5 napja müxik rendesen a net, és tegnap emelték a sávszélemet is 512-re, már csak azt a kibaszott árakat nyomhatnák lejjebb, mert reménykedtem benne, hoyg ilyen árak mellett 768-ra fognak emelni, de valahoyg most jöttem rá, hoyg ilyennek nemis szabadott volna megfordulni a fejemben.
Amin nagyott röhögtem hogy a 768-at is csak 1mbitre emelték, és havi 23ért
Havernak a TVNETnél 9900+áfa a 1,5mbit ami a monornál igencsak 40ezer felé van, szal csak annyit akartam mondani, hoyg ultra sux helyzetben vagyunk, de nemlehet mit tenni, ha netezni akarsz, fizetheted a gatyádat. -
lakatosi563
csendes tag
Sziasztok
Én Gombáról veszem igénybe az alapszolgáltatást, és vegyesek a tapasztalataim.
A bekötésről annyit, hogy fél évig nyüstöltük a monortelt, hogy legyen már ADSL majd ez év május másodikán felhívtak, hogy kértünk-e adsl-t és mit csinálunk vasárnap, mert jönnének. Ezzel nem volt gond (bár a kiérkező szakembereknél nem volt csavarhúzó, tőlem kértek).
Ellenben zavaró, hogy smtp szerverük leszakadozik, (ha folyamatosan pingelem kb 25%-a a csomagoknak elveszik), a spamekre hivatkoznak, és hogy próbljak meg ezzel együttélni.
A sebesség szerintem lefelé eléggé ingadozik, a feltöltés stabbilan 64k (icq filecserével tesztelve).
Nem hallottam sávszélességbővítésről egyelőre nekem nincs is szükségem, ellenben rettenetesen zavar, hogy még máshol a 384 már 8k körül ivan,itt még mindig 13k-t kell fizetnem.
Amennyiben szabad lesz a hálózat és más szolgáltatók is jönnek, én szeretnék váltani, ha nem esik az ár. Azon gondolkodom, hogy megmutatom, hogy a hálózatkorlátozás a bekötés idején törvénytelen volt, és szerintem ez után a 2 éves hűségnyilatkozatot a hajukra kenhetik. -
RexMaximus
senior tag
Meg + ezt is:
RexMaximus
senior tag
Ajánlom az alábbi linket
:
szabee
csendes tag
Szevasztok!
Amint lehetett beköttettem magamnak az ADSL-t. Több mint 2 éve megvan az előfizetésem. Én is tudnék sokat mesélni a Monortel ügyfélkezelésével kapcsolatban. Egy dolgot kell elfogadni velük kapcsolatban. Ők is emberek mint bárki más. Hibázhatnak egyszer - kétszer és ezzel semmi gond. Az eddig felmerült problémáimat eddig mindíg megoldották, igaz többször előfordult, hogy nógatni kellett őket.
Az igazi probléma azzal van, hogy az adott területen monopolhelyzetben vannak, így semmi nem kényszeríti arra őket, hogy mérsékeljék az áraikat. Egyébként ez a kábeltv szolgáltatásukra is dettó igaz. Ha van valakinek infoja arról, hogy mikor szűnik meg a monopolhelyzetük, akkor azt szívesen venném.
Egyébként én is tapasztaltam, hogy néhány napja megemelték a sávszélességet (64/13K). Érdekesnek tartom, hogy erről egy nyamvadt emailt sem kaptam tőlük. - Biztos nincs címlistájuk az előfizetőik email címéről-
Üdv,
Szabolcs -
steveetm
őstag
Épp elöbb vettem észre, hogy 20ms a pingem, 64k val töltök le, és 13k val fel, mindezek mellett még nem is szakadok a netről. szóval heppi vagyok
Divi
aktív tag
Fizikailag buTapesti, lélekben maglódi vagyok.
Merre laktok? Én annó a Bercsényiben laktam.
Mikor húzták a DSLt akkor költöztünk. Bár egy ismerősömnek aki még maglódi állítólag stabil és gyors.
info: ha jól tudom a postán van a DSLAM. Nem lehet, hogy aki távol lakik onnan annak egyszerűen zajos ? -
twollah
nagyúr
Kicsit UP.
-
válasz
RexMaximus #16 üzenetére
Ez itt helyileg lesz elvileg.. Akkor most 2 különálló lessz? pfff...
-
válasz
RexMaximus #14 üzenetére
De ő az egyik jó spanom még MSN.enemen is fönt van! Dec lesz LAN! Jösz?
-
válasz
RexMaximus #11 üzenetére
Zsír! Én Úriból vagyok. Dictatort ismeritek Maglódon?
-
Hát nekem Stabil, nem bont kapcsolatot, a pingem 8-12, napi 6MB bejöző e-mail, semmi gondom nincs vele. Csak annyi hogy 13K...
-
twollah
nagyúr
válasz
RexMaximus #7 üzenetére
A savszelesseg emelest decembertol igerik, de en meg vagyok elegedve a 384kbittel is.
Nekem inkabb az a fontos, hogy stabil legyen a sebesseg, es megszabadultam a telefonszamla remetol. -
steveetm
őstag
válasz
RexMaximus #7 üzenetére
Nyissunk egy maglódiak a ph-n? topicot?
RexMaximus
senior tag
Én is MTT-s vagyok (Maglód). Nekem kb máju óta van DSL-em tőlük. Eddig semmi gondom nem volt, de a haverom aki kb 1 hónapja kötette be /500méterre lakhat tölem/ ő is szenved vele. Főleg a sávszéleségel van baja ami 250Kbit/s körül mozog (384-es). De nekem eddig semmi gondom se volt pedig szinte non stop fönt vagyok
. Röviden ennyi.
A sávszélemelésről nemhivatalossan úgy tudom, hogy tavasszal lesz, de ne vegyétek kézpénznek.
-
steveetm
őstag
ok, akkor elmondom 1,5 év tapasztalatál ezekról a kis sutyerákokról.
Fél év után sikerült elintézniük a betkötést. Magyarországon ugye a legdrágábbak, ehhez bekötésnél még jött a 20k-s egyszeri díj, amit 2 év fejében elengedtek(ezt szopom még most is...).
Persze ennyiért minőségi szolgáltatás ugye. Hát persze nem, kezdjük szépen az elején.
Sztem a világ egyetlen forgalomkorlátos dslje volt, ami mostanában szünt meg(Persze a korlát azért elég nagy volt(30G) de hát lol? az.). Nincs ezzel gond na, csak menjen mindig a net. Persze nem megy mindig a net, az utóbbi pár hónap kivételével napi 2-3 szakadás, volt mikor 15 ig számoltam...Tegyük hozzá napi bontás nincs, szal volt hogy egy hétig neten lógtam...eccer...
384 et írnak papíron, néha tényleg eléri. 64k up, hát persze, tényleg teljesíti, úgy 1 percig, ami után bont a kapcsolat. Legjobb mikor küldenék 1 megás csatolt filet, és nem jut el csak kb a feléig, utána lebont. Persze mostanában leveleket már lehet küldeni, szal azért fejlődnek...1-2k val, node ne legyünk telhetetlenek.
Minden szolgáltatónál vannak gondok, arra van az ügyfélszolgálat hogy szóljunk. Normáliséknál, mert mtték nem tudják mit jelent. Lehet hogy 10 percet vársz egy üfszosra, de lehet rögtön felveszi, aki a 2. szónál kapcsolja a teknikus kollégát, akire vársz 10 percet, vagy a 2. szónál felveszi a panaszod és ennyi. Hiba persze megmarad. Persze néha megígérik hogy visszahívnak, azokat a hívásokat most is várom(najó legyünk korrektek, eccer visszahívtak...).
De ha már internet, feltalálták az email intézményét is, ami a küldés és egy automata válaszon túl tovább nem jut. Most pl 5én küldtem nekik pár kérdést, 3 nap múlva jött az automata üzi hogy köszönik szépen megkapták, továbbították a tekikusnak, kérik szíves türelmem. Ami mostanában kezd elfogyni...
Volt egy oldal (dyndns.org) csak tőlük nem működött, 3 hónapig. Picit már untam a dolgot, hiba persze nem náluk van. Az se nagyon zavarta őket hogy upctől ment, és ők a ''UPC csoport tagja'', de nem, a hiba biztos nem náluk van. Ment egy levélt hifnek, erre egy hétre küldtek egy levelet, hogy a hiba NEM náluk volt(persze érdekes, most 1 hét alatt megjavult...), de elnézésemet kérik a problémért, utaltak kis pénzt. Talán egy hónapot...köszi.
Én abban a pillanatban mondom le a picsba, ahogy erre lehetőség lesz, mert más szolgálató NINCS. Persze nincsenek monopol helyzetben, áááá.
Egyébként meg az állítólagos decemberi sávszélemelésükkel meg mehetnek a fenébe, igértek már egyet fél éve, most is emelnek. De qrva jó lesz ám a 768 as net ugyanúgy 13k ért... Ebből is csak annyi lesz hogy papíron 768, gyakorlatban 2. nap összeszarja magát a rendszerük, és persze ez nem az ő hibájuk lesz.
Ennyit az mttről.
twollah
nagyúr
A HWSWn olvastam, hogy decembertol emeli a Monornet is a savszelesseget.
Errol valaki bennfentes tud vmit?
Jo lenne ha igaz lenne a dolog. -
-
twollah
nagyúr
Szoval ebben a topicban a Monortelrol kene felsotetiteni az embereket.
Az en tapasztalatom kb 24 ora hasznalat utan, hogy egyenlore nem rossz az ADSLjuk.
Mondjuk az furcsa, hogy a letoltes sebessege allandoan ingadozik a max (384kbit), es kb 256kbit kozott.
Masoknak is ez a tapasztalata?
[ Módosította: radi8tor ]
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Autóhifi
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Házimozi haladó szinten
- Automata kávégépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- További aktív témák...
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest