- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
válasz
pinnacle #13055 üzenetére
Ez esetben viszont könnyen lehet, hogy ebben is változás lesz, mert a DIGI mostanság készül elindítani a saját mobilnet szolgáltatását, és ezzel párhuzamosan tudtommal felmondta a korábbi "Telenoros" szerződéseket. Na most gondolom, hogy ezek még szintén Telenoros hálózaton működtek, a DIGI-s hálózat lefedettsége meg még korántsem közelíti meg a 100%-ot, szóval ki tudja mi lesz...
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #12678 üzenetére
Lehet elég csak szoftvert frissíteni, nem kell router csere. Most ezt küldte a UPC.
Mérnökeink tudnak az Ön által érzékelt hibáról, az elhárítás már folyamatban van. A modemre egy új szoftver verzió fog rátelepülni, ez meg fogja oldani az említett hibát. Az elhárításig szívest türelmét és megértését kérjük.
-
imibogyo
veterán
válasz
pinnacle #12676 üzenetére
T-s Huawei ONT-al (és bizonyos telefonkészülékekkel) nekem is "hasonló" bajaim voltak. Nálam konkrétan beszélgetés közben is voltak "zavaró hangok". Több különböző telefont is kipróbáltam. A "problémások" egyikével sem volt gond előtte más kiépítésben, csak nálam ebben a felállásban. És voltak készülékek amikkel pedig semmi gond nem volt nálam sem.
Az eredeti kicsit komolyabb telefonom nem működött jól és a további 4 kölcsönkért telefonból is amit próbáltam 1-el szar volt a vonal, 3-al viszont nem. Végül egyszerűen lecseréltem a telefonomat egy másik és nálam kipróbáltan jó (Panasonic legolcsóbb hordozható) telefonra. Azóta semmi baj nincs...
Nem tudod kipróbálni egy másik fajta rögzítős telefonnal, hogy azzal is fenáll-e a probléma?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #12673 üzenetére
Connect Box hibája. Valahogy kellene Ubee-t szerezni, mert ismerősömet nagyon idegesíti.
-
válasz
pinnacle #12660 üzenetére
Ezeket a terheléses gondokat viszonylag könnyen le lehet leplezni, fel kell kelni hajnali 4 óra körül, amikor a legkisebb a hálózat terhelése, és mérni néhányat. Ha akkor jelentősen jobb a helyzet, akkor egyértelműen túlterhelt a környék.
-
degec
senior tag
-
degec
senior tag
válasz
pinnacle #12616 üzenetére
Komoly a helyzet még mindig az UPCnél..
fantasztikusak..
Én 2 telefon gold tv 500 as netre 8900 at kaptam..ügyfélmegtartósat.és 3 box-al, aminek darabja 500 ft ugye ügyfélmegtartósban.
Tegnap elkészült a földkábelezés-csatornakiépítés, várom a héten az optikai szál behúzását..kíváncsi leszek..és le a kalappal a beruházási csoport előtt lényegében Delta Kft., mert pontosak precízek rendesek voltak.szépen dolgoztak stb..
Árakról még: A legkisebb legolcsóbb (ügyfélmegtartós) 3 as csomag most csekkes fizetéssel: 4999 Ft, ezt szomszéd nyugdíjas néninek kötöttük be.120 as net bronz tv 1 box, és 1 telefon alap díjcsomaggal.Ez további 600 ft-al csökkenthető díjnettel, ez minden csomagra igaz.. -600 ft ha neten fizeted..ennyit tudok mondani. -
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #12596 üzenetére
UPC-nél milyen árak vannak most?
Végre kiépítették a rendszert, látszik is náluk (ennyi idő telt el), időpontot kértem bekötésre, erre azt mondták a régi rendelésemet törölték, (erről nem kaptam értesítést, sőt számla is jön mindig 0 Ft-al, erre az új ügyfélszámra) ez most 8000Ft-ba kerül. Mondtam ne tegyék ezt velem, 3 hónapja várok az internetre, az ő hibájukból, mert rosszul lett rögzítve kérésem. Facebookos UPC-s kollégák jöttek rá, egyébként még mindig várhatnék. Azt mondták majd visszahívnak. -
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #12587 üzenetére
Kiépítették a bekötést!
Nagyon lelkiismeretes csapat volt. 2 helyen is ástak, hogy ne kelljen felszedni a dísztéglákat. Elég kemény meló volt. Ház előtt kitörték a csövet, abból húzták be. Ha valaki még nem látott UPC aknát, így néz ki. Az üres cső a mienk. Azt mondták, hogy az a vékony sárga kábel, az optikai szál, és azt is egy vékonyabb fekete védőcsőben húzzák be. Jó nagy ráhagyással dolgoznak, szomszédnál a bekötésnél is van majdnem még egy, ekkora tekercs.
-
degec
senior tag
válasz
pinnacle #12587 üzenetére
upcnél aranyszabály. mindent csak utólag hiszünk el a történés után..
de drukkolunk hogy legyen neted !
remélem ügyfélmegtartó árat kértél.. 5500 a fuullos tv 1 telefon 120 as net, 6500 a fullos tv 1 telefon 500 as net. ezek nem hókamokázható csomagok vagy vagy ez vagy az.. és csak így csak ennyiért.. 1évre. -
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #12569 üzenetére
Nem akarom elkiabálni, de talán lesz internetünk.
Köszönet a Facebookos kollégáknak! Ti is próbáljátok ki, ha nem megy valami a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül.
2018.02.15-én érkezett megkeresése alapján tájékoztatjuk, az optikai hálózat beüzemelése érdekében indított műszaki felmérés elkészült és a hálózatfejlesztéshez szükséges kivitelezést megrendeltük, melynek eredményéről tájékoztatni fogjuk.
-
degec
senior tag
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #12568 üzenetére
Most írták a UPC Facebookos kollégák, hogy
A felmérés jelenleg folyamatban van, türelmed kérjük ezzel kapcsolatban. (új igényt nem kell leadnod) Üdvözlettel, UPC Online csapatTalán csak lesz egyszer internetünk.
Legjobb az lenne, ha UPC-s fórum tag tudna segíteni. Már sok szerelővel beszéltem, de senki sincs fent a Prohardveren.
-
Mano66
senior tag
-
Losicica
csendes tag
válasz
pinnacle #12426 üzenetére
Szia,
Akkor ez alapján most nem hosszabbítok hűséget, mert akkor nem lesz, amikor az optika jön, és akkor talán ott kaphatok jobb árat. Ha lenne akkor végül is bármit lenyomhatnának a torkomon mondván él a hűségem, el kell fogadjam (vagy nem, mert ez teljesen más szolgáltatás, ehhez nem értek
)
Köszi az infót!
-
degec
senior tag
válasz
pinnacle #12393 üzenetére
Ügyfélmegtartó ajánlat ennél azért jobb lehet ilyet is kérni.. ha már bent jártál.
Szépnézéssel kérhető offline irodában..
120 as net gold tv 1 telefon:5500.-
500 as net, gold tv 1 telefon: 6500.-
összetételét változtatni nem lehet és mindent kell kérni, 1 év hűség..nyavajogj érte..hogy halottad a neten.. -
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #12246 üzenetére
UPC-nél adtak egy jó ajánlatot.
ePack-al, 1 év hűséggel.
TV: Digital Gold azt mondták ez nem teljes HD csomagos, csak pár csatorna M1, M2 ... Van ilyen Gold Light is?
Net: Fiber Power 120
Telefon: Nonstop M ez Díjmentes beszélgetés hálózaton belül és kívül Bármelyik időszakban6700Ft-ért. Nonstop S-el 5200Ft.
Az a gond, a digitálisra átállított telefonnál, hogy sokszor a hívott fél nem elérhető szöveg hallatszik amikor hívják a számot. Tudtok ilyen hibáról? Mi a fene lehet ez? Ezért nem akar az ismerősöm váltani.
-
válasz
pinnacle #12248 üzenetére
Ez már legyen a szolgáltató gondja, ha lecseréli az ügyfélnél a régi, de működő rendszert, akkor joggal elvárható, hogy az új is működjön. Bár szerintem ha a többi szolgáltatása működik, mint TV és internet, akkor a fizikai kapcsolat nyilván megvan, tehát csak valami központi probléma lehet, valamit ők toltak el odabent.
-
válasz
pinnacle #12246 üzenetére
"...gond van a telefonálással. Akár ő telefonálna, vagy őt hívnák valami hálózati hiba szöveg hallatszik..."
Ez semmiképp se normális, jelentse be hibára, és ha 72 órán belül nem hárítják el, akkor kötbérre jogosult, ami nem rossz összeg. Nekem is vagy ~6 évig volt digitális UPC telefonom, sosem volt gondom vele, eltekintve persze attól a néhány leállástól, amikor a többi szolgáltatás sem ment, de tényleg nem sok ilyen volt, és azok sem tartottak sokáig.
-
triluan
tag
válasz
pinnacle #12242 üzenetére
Eddig nem észleltem vele problémát a biztonsági részéhez nem tudok mondani semmit. A cikk elolvasása után kipróbáltam a pingplotter programmal is de nem voltak kiugró értékek. A házban használt wifi eszközöknél mérve a sebességet a letöltés jóval kisebb de ez gondolom azért van, hogy ne fogyjon el. Olyan 50 mb/sec le fel viszont mardt a 20 körüli érték.
-
válasz
pinnacle #11881 üzenetére
Nem tudom mennyibe kerül a Connect box bérleti jogának megvétele, talán 5000Ft körül van, ha jól rémlik. Nem havidíjat kell érte fizetni, hanem egyszerit. De ha nem ragaszkodsz a Connect box-hoz, akkor kapsz Technicolor 7200-at, vagy Ubee EVW3226-ot, és ezek ingyen vannak.
-
válasz
pinnacle #11879 üzenetére
Így van. Bejön az optikai kábel, bemegy egy ilyen dobozba, majd ebből kijön a koax kábel, és onnantól ugyanúgy működik, mint más UPC területeken, tehát kell még egy HGW az internethez, ami a koax-ból UTP-t és WiFi-t csinál. Ez lehet Technicolor, Connect box, de ezek már mind WiFi-sek, tehát nem kell melléjük külön saját router. A telefon is a HGW-re lesz kötve.
-
válasz
pinnacle #11875 üzenetére
Azt sajnos nem tudom meddig lesz lehetőség a régi rendszert használni. Én nem is a 29-es körzetben lakom, így csak azt tudom, amit innen tudhatok. Ezek szerint akkor az ottani új rendszeren megszűnik teljesen az analóg adás?
Természetesen használhatod a 741ND-t, minden további nélkül.
-
radio100jozs
őstag
válasz
pinnacle #11843 üzenetére
Igen, az ephone jó, mi is oda hordoztuk a vezetékes telefont, és hibátlan működik, sokkal olcsóbb árak vannak, mint az analóg UPC telefonnak, csak 99 Ft a havidíja. Külön nekem nincs ATA analóg telefon adapter, mert a Telenor Hipernet Homenet csomaghoz adott Huawei asztali routernél van analóg port a készüléken, amire 3 vezetékes készülék van a házban rákötve, ja és igen mobilhálózaton is kiváló a hangminőség, és a szolgáltatás elérése.
-
-
radio100jozs
őstag
válasz
pinnacle #11545 üzenetére
Én az ephone.ch szolgáltatóval szerződtem, és hordoztam át gond nélkül a 29-es számomat. Havidíj 99 Ft, és mobilba 19,90, vezetékesbe 4,90 a percdíj, és mp. alapú, és feltöltős csomagként működik, bankkártyával is tudsz feltölteni egyenleget. Van ki/bejövő hívásra részletes híváslista, hívószámkijelzés, és kiváló a hangminősége.
-
radio100jozs
őstag
válasz
pinnacle #11542 üzenetére
Én már 2 hónapja megszabadultam az UPC-től, és Telenort használok Csévharaszton. 100 GB nappal + 100 GB éjjel, és benne a HBO GO-val, és még van egy adatmegosztó sim is, amivel napközben pl. a vonaton netezek, és az egészért fizetek 6500 Ft-ot havonta 24 hónap hűséggel. A ping 18-20 ms, a letöltés/feltöltés 35-50/25-35 Mbps beltérben Huawei E5186s routerrel. Simán kiváltható egy 30-50 Mbps optikai net erre a mobilra.
A vezetékes szám is át lett hordozva VOIP-ra, és ezen a routeren keresztül megy, mert van 2 analóg telefon port, és hibátlanul működik, kiváló a hangminőség. Így aki még ADSL-el szenved, annak egyértelműen ajánlott ez a Telenor Hipernet Homenet csomag. -
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #11542 üzenetére
Elméletileg 225-300Mbit/s csak nem tudom, hogy mit bír, ha mondjuk 50-en teljes sebességgel töltenek le egyszerre. Beltéren lassabb, de azért hozza a UPC-t.
-
válasz
pinnacle #11179 üzenetére
Fog mindegyiket lehet, csak van ami kódolt.
Kiterjesztett digitális vételezési lehetőség -
radio100jozs
őstag
válasz
pinnacle #10676 üzenetére
150 Mbps? :-) Jó az 20-30-nak is a Telenornál. A Telekomnál is csoda, ha 100-at ki tudsz préselni. Bár igaz, sokat javít, hogy Vecsés, Üllő, Monor településeken már két frekvencia (800-1800 MHz) összefűzésével elméletben már 300 Mbps is lehet, már ha van olyan készüléked.
Az viszont jogos, ha csak böngészel, e-mail, akkor az 1890 Ft-os Telekom korlátlan ilyen típusú opcióval egy alap 3 GB-os csomaggal is sokat lehet kihozni. Bár akkor már ott vagy, hogy 2990-ért FiberPower 30 az UPC-től.
-
Mr.Csizmás
titán
-
kabelmania27
félisten
válasz
pinnacle #4142 üzenetére
A tv árak megegyeznek a nem 29-es körzetes árakkal, a telefon és az internet nem csak az árakban tér el a többi területtől, hanem technológiában is. 29-es körzetben UPC-nek (ex Monortel) párhuzamosan két hálózata van, egy koaxális és egy csavart érpáras, többi területen csak koaxális hálózata van, ahol csavart érpár T-hez vagy Invitelhez tartozik. TV szolgáltatásban a két terület között csak annyi a különbség, hogy 29-ben nincs videótár, telefon és internet hagyományos telefonhálózaton megy, a többi területen kábelmodemes net és voip telefon van.
-
BBéci
legenda
válasz
pinnacle #4133 üzenetére
1. Ez nem vonatkozik a 29-es körzetre.
2. A net csak 25/1,5, nem 80/25, ami brutális különbség és nincs havi 300 GB korlátozás.
3. Csak 46 csatorna, mivel a plusz 28 csak 3 hónapig érvényes és nincs benne HD!
4. A telefon csak UPC irányba ingyenes.Ezek ismeretében a Digi ajánlata több, mint baráti, inkább ajándéknak nevezném.
-
asdf_
veterán
válasz
pinnacle #4130 üzenetére
Tekintve, hogy atomlassan zajlik a halozatepites, no meg a rendkivul atgondolt madzagadot, nem biztos, hogy olyan nagyot rizikozol a huseggel. En tv-re batran alairnek egy evet (azt akkor sem vinnem at, ha mar lenne digi), netre, telefonra viszont inkabb nem, azon nagyobb az arkulonbseg, meg amit fogni lehet rajta, a sebessegrol mar nem is beszelve.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest