Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
zyzzyadi
tag
bocs a helyesírási hibákért laptopbillentyűzet baszakodik
még ami fontos ! az összes hútóbordán lévő alkatrészt mérd és mindegyik alatt legyen hővezető és áramszgetelő szilikonlapka meg a csavaron is legyen a műanyag pöcök rajta (ami a tranyót/fetet rögzíti)mert ha röidrezár a tranyó fémes oldala a hűtőbordával akkor kellemes ívfény mellett tudsz tortát heggeszteni illetve grillpartyt rendezni a szobába (vagy ahol épp bemered dugni a tápot)ennyire kell odafigyelni ha minden aklatrész jó akkor nyert az ügy.de ha valami noname kisteljesítményű tápról(300w-os noname,mercury,acorp,vargáné és trsa.,power supply,és egyéb hulladék márkájú grillsütő vagy heggesztőgéptápról) van szó akkor inább vegyél egy másikat mert nemér meg annyit az egész hogy szívjál vele.
bocs az extrém megfogalmazásért csak perpill kicsapta a biztosítékot az agyam ienkor hajlamos vagyok masszív idiótának tűnni és tajgetosz pozitív egyedként viselkedni
sok sikert és remélem egy kicsit jókedvre derítettem a társaságot )viszek egykis színt a hétkönapokba) ha akár egy mosolyt is kicsaltam bárkiből is aki az előző illetve ezt a hozzászólást olvasta akkor már jobb a lelkiismeretem
a fenti problémám még mindíg áll ha van valakinek vezető/konduktív filc vagy lakkja az ossza meg velem égető szükségem van rá. peace
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest