Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zyzzyadi

tag

bocs a helyesírási hibákért laptopbillentyűzet baszakodik
    még ami fontos ! az összes hútóbordán lévő alkatrészt mérd és mindegyik alatt legyen hővezető és áramszgetelő szilikonlapka meg a csavaron is legyen a műanyag pöcök rajta (ami a tranyót/fetet rögzíti)mert ha röidrezár a tranyó fémes oldala a hűtőbordával akkor kellemes ívfény mellett tudsz tortát heggeszteni illetve grillpartyt rendezni a szobába (vagy ahol épp bemered dugni a tápot):D:D:D ennyire kell odafigyelni ha minden aklatrész jó akkor nyert az ügy.de ha valami noname kisteljesítményű tápról(300w-os noname,mercury,acorp,vargáné és trsa.,power supply,és egyéb hulladék márkájú grillsütő vagy heggesztőgéptápról) van szó akkor inább vegyél egy másikat mert nemér meg annyit az egész hogy szívjál vele. :D:D
    bocs az extrém megfogalmazásért csak perpill kicsapta a biztosítékot az agyam ienkor hajlamos vagyok masszív idiótának tűnni és tajgetosz pozitív egyedként viselkedni :N ;]
    sok sikert és remélem egy kicsit jókedvre derítettem a társaságot )viszek egykis színt a hétkönapokba) ha akár egy mosolyt is kicsaltam bárkiből is aki az előző illetve ezt a hozzászólást olvasta akkor már jobb a lelkiismeretem :D

a fenti problémám még mindíg áll ha van valakinek vezető/konduktív filc vagy lakkja az ossza meg velem égető szükségem van rá. peace:R

Új hozzászólás Aktív témák