- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
FuckeR19 #6173 üzenetére
Ha lapos üvegtálkában maratsz, kevesebb víz, és ezzel kevesebb vasklorid is elég lesz. Utána nem érdemes tárolgatni az oldatot, mert tényleg bezöldül. Melegíteni sem hülyeség, nagyban gyorsítja a reakciót, bár sajnos ilyen lapos edényben a nagy felület miatt elég gyorsan hűl az oldat. Óvatosan mozgathatod a nyákot is (ne fröccsenjen szét, mert textíliából sose jön ki
), pl. az alkatrészoldalra ragasztott szigszalaggal, akkor percek alatt elkészül. Nálam egy kiló vasklorid évekig tartott, a saját műanyag dobozában. Persze nem ipari mennyiségben termeltem a nyákokat.. Amit legutóbb vegyszerboltból hoztak nekem, az már nagyon vizes volt (nem tudom, hogy a rossz tárolás miatt, vagy eredetileg is ilyen-e az a kiszerelés), de így is használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest