- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
válasz
szacsee #5408 üzenetére
Hát ha vágni akarsz valamit, akkor ne a flex mellet dönts! Nem valami jó megoldás. Egy jó dekopírsűrésszel sokmindent meg lehet oldani. Régen én is dolgoztam házon flex-el. Hát az eredményt nem valami meggyőző a dekopírhoz képest...
A táp ne a gépbe fújja a levegőt, mert az meleg levegőt fúj be, és rengeteget rontana az alkatrészeid melegedésén.Viszont az, hogy a tápot kívülre rakod, nem rossz ötlet. Én is kísérleteztem vele, csak én úgy szerettem volna, hogy egy kicsi tápot alakítok át, amiről csak bizonyos perifériák mennének. Pont ugyanígy szerettem volna megvalósítani, mint te. Kár hogy sohasem került rá sor. Kívncsi vagyok a végeredményre.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest