Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Narancs

őstag

Hella!
    Lenne egy elég nagy problémám, amiben segítségeteket kérném. Előrebocsátom, alig értek az elektonikához, ezért is jöttem ide.
    Szóval ma konstatáltam, hogy az alaplapom ráz. Illetve minden ami rá van kötve kicsit bizserget. Táp is. Régebben is volt ilyen, kicsit bizsergetett a ház, csak csuklóval lehetett érezni (Chieftec 360W, Codegen 400W tápokkal ugyanúgy).
    Lecseréltem a házat egy fa házra, most már az alkatrászek ráznak. Gondoltam vezessük el a feszkót, földeljük le a cuccot. Fogtam egy rézdrótot, és hozzá kötöttem a vga első fém részéhez (ez volt az egyetlen nagyobb kiálló fém rész a gépen), másik felét meg a fűtőtest felstetlen fém talpához. Meg is szűnt a bizsergetés, gondoltam probléma megoldva. Pár óra múlva véletlenül megfogtam a tápot, erre úgy megrázott, hogy most is sajog belé a karom. Szóval most a kis alaplapot bizsergető feszkó felgyűlik a tápban, ha jól értelmezem a történteket. Mit tegyek?
    Ha közvetlenük a tápot kötöm a fémtesthez, az segítene, vagy még nagyobb gáz lenne?
    Egyébként ha megrántgatom a rézvetetéket, a fűtőtest felőli résznél szikrázik 1000l. Lehet nem jó helyre kötöttem? Fűtőtest nem pálya?

Előre is kösz a helpet!

Új hozzászólás Aktív témák