- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
prime_adam
aktív tag
Helló!
Nos elég röhejes helyzetbe sikerült kerülnöm, amihez a csillagok együtt állása is bőven kellett. Van egy Bitfenix Phenom házam és hozzá egy XFX XTR táp. Jó cuccok, csak a tápkábel foglalata (IEC320 C14) a többi táphoz képest el van forgatva, és még ez sem lenne baj, de mivel a Phenomhoz nem hagyományosan kell betenni a tápot, hanem lefelé, így már nem stimmel. Van egy jobbos tápkábel hosszabbító, amit egyszerűen nem tudok belepréselni, mert nincs elég hely. Balos tápkábelt, vagy hosszabbítót meg nem lehet sehonnan beszerezni....
A kérdésem, hogy van-e valami ötletetek, van-e itt a ph-n valaki modder, aki mondjuk tudna egy balos tápkábelt varázsolni (ami nem összetákolt, mivel nas lesz a gép fontos adatokkal).
Illetve ebayen, vagy hol láttam ~3k környékén, Amerikából behozatva, de azért elég húzós egy sima kis kábelért... Nem tudom mi legyen.Linkeltem képet:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3245
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest