Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
Sziasztok.
Ért itt valaki a TV-khez? gondolom igen.
Adott egy Grundig M 82-169 PAL Plus, amit cirka 1 éve vettem 3000Ft-ért azzal a hibával,hogy 10 percet várni kell,hogy legyen hang. Aztán ez az idő ahogy teltek a hónapok folyamatosan nőtt,már 30-40 perc kellett,végül már meg sem szólalt.
Jó ideje elkezdte ugyan ezt a képpel is játszani, tegnap még 3 óra várakozás, és ki-be kapcsolgatás után sikerült elérni,hogy AV-n maradjon,és legyen kép,de mára már nem jön össze.Szokásos sorozat,hogy bekapcsolom,kikapcsol,és így tovább 10-15 x,majd hallani hogy búg a képcső végén a tekercs,látom hogy fűti a képcsövet,de kép csak fél óra múlva jelenik meg lefagyott "hangyaháború" formájában.kis kijelzőjén látni ilyenkor már,hogy az egyes csatornán van,de átkapcsolni még nem tudom.hosszabb idő után át tudom tenni AV-ra, de visszaugrik 1-re,és ismét hangyaháború.És ezt az egész ismétlődött tegnapig 3 órán keresztül,ma már 7 óra kínlódás után sem volt kép.
Levettem a hátulját,bár még ki nem poroltam,de égést,sérülést nem látok rajta,viszont ha így "hidegen" bekapcsolom,az egyik különálló tranzisztor környékéről furcsa hangot hallok időközönként, mint ha valami apró áthúzás,vagy nem is tudom minek a hangja lenne,de nem,nem a nagyfesztől jön a hang.
Valakinek valami ötlete,hogy mit lehetne ezzel kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Projektor topic
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest