Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BRIKLY

veterán

Sziasztok.

Ért itt valaki a TV-khez? gondolom igen. :)

Adott egy Grundig M 82-169 PAL Plus, amit cirka 1 éve vettem 3000Ft-ért azzal a hibával,hogy 10 percet várni kell,hogy legyen hang. Aztán ez az idő ahogy teltek a hónapok folyamatosan nőtt,már 30-40 perc kellett,végül már meg sem szólalt.

Jó ideje elkezdte ugyan ezt a képpel is játszani, tegnap még 3 óra várakozás, és ki-be kapcsolgatás után sikerült elérni,hogy AV-n maradjon,és legyen kép,de mára már nem jön össze.Szokásos sorozat,hogy bekapcsolom,kikapcsol,és így tovább 10-15 x,majd hallani hogy búg a képcső végén a tekercs,látom hogy fűti a képcsövet,de kép csak fél óra múlva jelenik meg lefagyott "hangyaháború" formájában.kis kijelzőjén látni ilyenkor már,hogy az egyes csatornán van,de átkapcsolni még nem tudom.hosszabb idő után át tudom tenni AV-ra, de visszaugrik 1-re,és ismét hangyaháború.És ezt az egész ismétlődött tegnapig 3 órán keresztül,ma már 7 óra kínlódás után sem volt kép.

Levettem a hátulját,bár még ki nem poroltam,de égést,sérülést nem látok rajta,viszont ha így "hidegen" bekapcsolom,az egyik különálló tranzisztor környékéről furcsa hangot hallok időközönként, mint ha valami apró áthúzás,vagy nem is tudom minek a hangja lenne,de nem,nem a nagyfesztől jön a hang.

Valakinek valami ötlete,hogy mit lehetne ezzel kezdeni? :F

Új hozzászólás Aktív témák