Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-02-22 13:50:59

LOGOUT.hu

A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3101) Crassus


Crassus
csendes tag

Sziasztok! elsőnek "bocsánat",hogy ide írok,de nincs "jelentem" gomb az illető neve mellett aki az általam feladott "keres" címszó alatt privátban megkeresve jelezte a vásárlási szándékát, meg is egyeztem vele tegnap délután majd a pénzátutalást követeően egyszerűen felszívódott és nem kaptam meg a vásárolt terméket/ezesetben egy Diablo 4 NVIDIA rtx4070-es szoftver kulcsot/ IGEN tudom,hogy nem utalunk előre,DE! ez az illető nem 2 napja regisztrál- 2012-04-30 20:02, azaz 4039 napja - csendes tag- van 147 pozitív értékelése és mindössze egyetlen jelentéktelen negatív..... "matrix2012" néven fut, tegnap még volt egy használt laptopos hírdetése amit ma már nem látok! Miután leesett,hogy át lettem verve,gyorsan csináltam egy mini nyomozást és elküldtem egy figyelmeztető emailt az összes hozzám hasonlóan Diablo 4 kulcsot kereső fórumtársamnak....ketten vissza is írtak.hogy szintén üzletben vannak a megnevezett "MATRIX2012" illetővel ,de sajnos hozzám hasonlóan az egyik srác már szintén utalt és szintén nem kapott semmit és ő is ignorálva lett azonnal....a másik srácot bementettem az utalástól illetve ketten még nem írtak vissza! Megadtam a lehetőséget ma 12-ig a pénz visszautalásának ellenkező esetben megyek a rendőrségre feljelentést tenni! kérem az ADMINOK-at intézkedjenek,AZONNAL vegyél fel velem és a többi sértettel a kapcsolatot minél előbb! Köszönöm

(#3102) Kalandor válasza Crassus (#3101) üzenetére


Kalandor
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Van hirdetése (értékeléseinél látszik), kérlek, hogy ezt jelentsd te is meg a többi károsult is: [link]

[ Szerkesztve ]

(#3103) Sirandrish


Sirandrish
legenda

Heyho!
Crassus forumtárshoz hasonlóan, engem is megkeresett a hirdetésemen keresztük matrix2012 felhazsnáló,hogy lenne eladó Diablo 4 kulcsa. Meg is egyeztünk egy 15.000 forintos vételárban, amit tegnap 11:45kor el is utaltam neki, de a kódot nem kaptam meg, holott előtte azt írta hogy utalás után küldi. Persze miután elment a pénz, már nagyon dolgozott, és nem ért rá. Írtam neki hogy a kulcs valszeg emailben lesz, szóval át tudná dobni, de mivel egy 10+éves regről és 140+ pozitív értékelésről van szó, így mondtam hogy ráér este is.

Este 18:00 körül ráírtam mégegyszer, de akkor is csak azt a választ kaptam hogy ő dolgozik, és majd este. Ezután még 21:00 kor is ráírtam, amire azóta sem kaptam választ. PH Lapcsaládra 20:09 óta nem lépett be, és Crassus forumtárs melett találtam még egy emberkét akit szintén ugyanezzel a módszerrel ver(t) át. Az ő nevét egyelőre nem fedem fel, viszont tudtommal a jelentést már ő is megtette a saját hirdetésén keresztül..

Remélem sikerül mihamarabb az ügy végére járni!
Köszönöm!

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#3104) Donqatto válasza Sirandrish (#3103) üzenetére


Donqatto
csendes tag

Van fenn nála egy telefonszám, hívjátok fel

http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/ Itt is van pár pozitív értékeslés!

(#3105) Donqatto válasza Donqatto (#3104) üzenetére


Donqatto
csendes tag

Vagy értékelés alapján keressetek olyanokat akik személyesen vettek át tőle valamit a lakásán aztán lehet menni csengetni hozzá

http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/ Itt is van pár pozitív értékeslés!

(#3106) Crassus válasza Donqatto (#3105) üzenetére


Crassus
csendes tag

telefon ki van kapcsolva, facen nem lehet írni neki.......az ADMINOK sem reagáltak még pedig már tegnap este panaszt tettem! a Hardverapró sem igazán felhasználóbarát ami kissé elszomorít! Egy ilyen többrendbeli csalás esetén a minimum,hogy azonnal felhívják a károsultakat és tájékoztatják mi a teendő

(#3107) Crassus válasza Crassus (#3106) üzenetére


Crassus
csendes tag

na pont most írtak!
Tisztelt Hardverapró Felhasználó!
Sajnáljuk, ami történt!
Értesítettük a jelentett felhasználót, hogy vegye fel a kapcsolatot önnel ezügyben és egy héten belül közös megegyezéssel oldja meg a helyzetet.
Felhívom figyelmét, hogy a közös megegyezéshez mindkét félre szükség van, ezért kérem, hogy a másik féllel higgadtan kommunikáljon és működjön együtt, mert a helyzetet csak önök tudják megoldani. Bármilyen platformon kommunikáltak eddig (privát üzenet, telefon, stb.), ha esetleg letiltotta a másik felet, azt oldja fel.
Ha a másik fél nem veszi fel kapcsolatot, nem törekszik a megoldásra, akkor kérem, hogy a 8. napon (korábban ne!) ezen jelentésre válaszolva értesítsen bennünket!
Ha a másik fél rendezi az esetet, akkor kérem, hogy mihamarabb értesítsen bennünket erre a jelentésre válaszolva!
Köszönjük megértését!

OKÉ VÁRJUNK 8 NAPIG!? ez még rendben is lenne ha egyetlen eset lenne....,DE minimum Öt embert károsított meg az illető május 18 óta!!! úgy gondolom,hogy eléggé nyílvánvaló a helyzet eszesetben és ugorhatunk a kettes fázisba!

(#3108) Kalandor válasza Crassus (#3106) üzenetére


Kalandor
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

".az ADMINOK sem reagáltak még pedig már tegnap este panaszt tettem! a Hardverapró sem igazán felhasználóbarát ami kissé elszomorít!"

Ezzel szemben a valóság az, hogy...
Bejelentést megtetted: 2023-05-23 08:53:42
Választ kaptál: 2023-05-23 09:26:53

33 perc. Harminchárom perc!

(#3109) Kalandor válasza Crassus (#3107) üzenetére


Kalandor
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Hirdetni nem tud. Miért tiltsam ki? Hogy ne tudj vele kommunikálni, ha rendezné? (mert ahogy én látom, van rá esély)

(#3110) Crassus válasza Kalandor (#3108) üzenetére


Crassus
csendes tag

tegnap este írtam 21:09-kor Facebook-on az oldalra és mivel utána még beszéltem a károsultakkal és még több károsult lett azonnal írtam 22:00 körül is bejelntést,mert azt gondoltam sokkal gyorsabb mint a fórum! Köszönjük a választ,de a 8 napos határidő egy többrendbeli esetben csak 5!!!! amiről én tudok kissé visszás és rátarti! Ilyen esetben az a minimum,hogy azonnal visszajeleznek és nem a copy paste 8 napos monológut kapjuk! FELNŐTT EMBEREK VAGYUNK és nem gyerekek csak ,mert egy fórumon vásárolunk nicknevekkel! köszönöm!

(#3111) Crassus válasza Kalandor (#3109) üzenetére


Crassus
csendes tag

és valóban most írt az ember! nagyon kíváncsi leszek ,hogy valóban visszafizeti a pénzünket! Mellesleg ha visszafizeti akkor minden rendben lesz?! nyugodtan mehet tovább a biznisz? Hátha valaki majd nem szól vagy hogyan lesz? kicsit megrendült a bizalmam az oldallal kapcsolatosan

(#3112) Crassus válasza Incubus (#3099) üzenetére


Crassus
csendes tag

Szerbusz! az ügyfélkapunk hol lehet feljelentést tenni? tudsz adni egy linket privátban? köszönöm

(#3113) t.dave500


t.dave500
tag

Üdv!! Én is pórul jártam matrix2012 "kollégával", feltettem hírdetést, hogy keresek ryzen 7 5800x procit, írt, hogy van, elis utaltam neki a pénzt, majd húzta az időt, hogy nem tudta feladni, majd látom, hogy ki lett tiltva, 55 ezer forinttal húzott le, ilyen esetben mi a megoldás?

(#3114) balu3666


balu3666
csendes tag

Sziasztok! Céges mobiltelefon vásárlásnak mi a buktatói? Adásvételi szerződéssel akarják adni. Gondolom semmit se fog érni az az adásvételi ha letiltják a telefont :)..

(#3115) balu3666 válasza balu3666 (#3114) üzenetére


balu3666
csendes tag

Sziasztok! Magánszemélytől vásárolnék egy mobiltelefont, de azt mondta céges telefon , de ir róla adásvételi szerződést. Gondolom semmit se fog érni az az adásvételi ha letiltják a telefont :)..

(#3116) BiP válasza balu3666 (#3115) üzenetére


BiP
nagyúr

Szerintem pont annyira necces a dolog, mint amennyire első olvasatra tűnik.
Én hanyagolnám.
(Különben is, hogy ad el céges telefont? A cégnek nem fog az hiányozni?)

(#3117) balu3666 válasza BiP (#3116) üzenetére


balu3666
csendes tag

Hát igen, ezért érdekes. Inkább kihagyom én is. Azért kköszönöm

(#3118) Adam9503


Adam9503
csendes újonc

Tisztelt Mindenki!

Ugyan nem hardveraprón ért a kár, hanem Jófogáson, de a Google keresőnek hála, itt is rátaláltam az adatlapjára, és szólok mielőtt bárki vásárolna tőle. Pont nem érdekel hogy csak pozitív értékelése van.
Jófogáson "GFixity" felhasználótól rendeltem egy használt mobiltelefon készüléket, amiről azt állította a hirdetésében, hogy új akkumulátor jár hozzá.
A készülék megjött, és ugyan működik, de nem sokáig, mert kukára van írva az akku: a gyári kapacitásának a felét tudja, gyakorlatilag értéktelen, cserére szorul.
Ezt a problémát jeleztem a hirdetőnek privát üzenetben, és azonnal törölte a hirdetést, és elérhetetlenné vált.
A hozzászólások ki vannak itt is kapcsolva a hirdetéseinél, úgyhogy ide írom le a problémát. A jófogásnak már jeleztem a problémát, de ők azt válaszolták hogy nem tudnak mit kezdezni a problémával, csak "szemmel tartják" a hirdetőt.
Foxposton küldte, szóval se név, semmi nem áll rendelkezésre, csak a GFixity felhasználónév.

Üdvözlettel
Adam

(#3119) PROHARDVER! válasza Adam9503 (#3118) üzenetére


PROHARDVER!

Köszönjük a jelzést,mi ugyanazt mondjuk mint a jófogás föleg mivel nem itt üzleteltek.

(#3120) Tronix


Tronix
csendes tag

Az alábbi felhasználó csaló!
https://hardverapro.hu/tag/nemeth_tibor.html

Egy terméket kerestem arra jelentkezett hogy neki van. Bár értékelése nincs 3 éve tag, gondoltam nem lesz gond. Azért kértem tőle termék képet, ami nekem kicsit fura volt. Google képkeresővel gyorsban ráellenőriztem. Nem találtam semmit, így elutaltam az összeget. Foxpostot beszéltünk meg, azt mondta még aznap feladja. Még az utalásra visszajelzett aztán azóta nem reagál. Reggel már nem hagyott nyugodni a dolog szóval, jobban belementem a képkeresésbe és megleltem egy lezárt eBay aukcionál a terméket. Bele van szerkesztve, le van vágva a széle és a kontraszton is húzva van, de egyértelműen abból a képből származik.

Írtam neki, hogy rájöttem a dologra és utalja vissza a pénzt vagy fejlenetést teszik. Azóta igen aktív lett, folyamatosan bent van a fiókjával.

Csak azért írok, hogy nehogy más is besz*pja!

Ja nem utal vissza megyek feljelentést tenni. Ügyeljetek! Eddig soha nem volt gondom, de mindenkit utolér a végzete. :B

(#3121) KEndre válasza Tronix (#3120) üzenetére


KEndre
HÁZIGAZDA

Sürgősen jelentsd be, a hirdetésednél van a "jelentem" funkció. Minél előbb!

Légy óvatos, sokan pályáznak a nehezen megszerzett pénzedre! Tudd, hogy csak te vagy képes megvédeni magad!

(#3122) Tronix válasza KEndre (#3121) üzenetére


Tronix
csendes tag

Azt hittem saját hirdetésnél nem működik, de úgy látom igen. Megtörtént a reportolás!

(#3123) janeszgol válasza Adam9503 (#3118) üzenetére


janeszgol
félisten

Én már sokszor vásároltam tőle a vaterán. Jó 20-30 alkalommal. Nekem eddig bajom nem volt vele.
Volt ebből 3-4 új akkus telefon, melynek szerintem nem volt új az akksija, de nem merültek látványosan.
Az viszont biztos, hogy gyakran váltja a felhasználóneveit, sőt egyszerre többet is futtat.

2024: nem lesz kegyelem a HMD-féle hulladékgyáraknak.

(#3124) Adam9503 válasza janeszgol (#3123) üzenetére


Adam9503
csendes újonc

Értem, szíved joga eldönteni hogy kitől vásárolsz.
De mint kiderült, probléma van egy termékkel, amit én megvásároltam, teljesen világos, hogy hazudott a hirdetésben az akku állapotáról, és ezzel "megspórolt" magának újabb pár ezer forintot, utána felszívódik mintha ott sem lett volna.
Jogilag is biztosította magát ezzel, mert utólag bármit mondhat, jaj eltévesztettem bocs.
Csak sok kicsi sokra megy, ezzel ő sokat szakít az eladások után.
Undorító és visszataszító viselkedés, és ahogy te is írtad hogy nem új akkut kaptál pedig azt ígérte, ezt nevezhetnénk sorozatos csalásnak! :W

(#3125) janeszgol válasza Adam9503 (#3124) üzenetére


janeszgol
félisten

Ez igaz. Most is kinéztem kettő terméket tőle. Meg volt egy tablet is, ami szintén szimpi volt, de elvitték/levette. Egyszer gyanúsította meg valaki itt a HA-n egy hozzászólásban, de semmit nem reagált rá. Sokáig személyesen is lehetett tőle vásárolni, bár én sosem éltem ezzel a lehetőséggel. A 6. kerületben van a NY-i PU mellett.
Sokszor vásároltam tőle. Ezután óvatosabb leszek vele.

2024: nem lesz kegyelem a HMD-féle hulladékgyáraknak.

(#3126) Adam9503 válasza janeszgol (#3125) üzenetére


Adam9503
csendes újonc

Nem gyanús hogy már többen észrevettük a problémát, hogy csal?
Akkor ez ellen tenni is kéne valamit, csak az a baj hogy ha a rossz akkumulátorokat írod bele a feljelentésbe, körberöhögnek. Undorító... és felettébb dühítő

(#3128) Kalandor válasza Wo0drufF (#3127) üzenetére


Kalandor
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Küldtünk neked levelet.

(#3129) Tronix válasza KEndre (#3121) üzenetére


Tronix
csendes tag

Azóta megvolt a feljelentés is! :))

(#3130) mefistofeles

Sziasztok! Személyesen engem nem vertek át de ma megkeresett egy fórumtárs azzal, hogy egy srác akivel nemrég én is üzleteltem (nálunk minden rendben volt) itt, átverte. Emiatt kérte, hogy ha van bármiféle adatom, kontaktom az illetőről azt küldjem el neki. Csak egy számla alapján van egy nevem és egy címem. Nem okozhat ez később jogi problémát ha ezeket kiadom a megkárosított vevőnek?

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#3131) Donqatto válasza mefistofeles (#3130) üzenetére


Donqatto
csendes tag

Hívd fel telefonon, mondd meg neki és törölj minden ezzel kapcsolatos üzot

http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/ Itt is van pár pozitív értékeslés!

(#3132) mefistofeles válasza Donqatto (#3131) üzenetére

Ez nem úgy hangzik mint ha minden rendben lenne ezzel a dologgal.....

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#3133) babcehh válasza Donqatto (#3131) üzenetére

Erre én nem bátorítanék senkit. Hasonló szituációba keveredtem egyszer, éppenséggel megfenyegettek, hogy megölnek, kibeleznek mert nem veszek vissza egy bolti jótállással rendelkező hibátlan videókártyát az eladást követően 1 hónappal, mert azóta csökkent a piaci értéke.
Hasonló módon ráírt mindenkire az illető, hogy mondja el a címemet, nevemet, stb... :W

[ Szerkesztve ]

(#3134) Pyttawrx válasza mefistofeles (#3130) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

Szia.
Szerintem semmiképpen sem adj ki adatot. Nem tőled kell hogy kérje. Igen tudom, hogy ő károsult, és sajnálom is, de jelentse az átverést.. stb. Megvan ennek a menete.

[ Szerkesztve ]

(#3135) mefistofeles válasza Pyttawrx (#3134) üzenetére

Szia!
Ezért is kérdeztem rá, mert nekem is sántít az eljárás módja.

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#3136) Kalandor válasza mefistofeles (#3130) üzenetére


Kalandor
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Nem adhatod ki más adatait.

(#3137) mefistofeles válasza Kalandor (#3136) üzenetére

Már lebeszéltem a sráccal, hogy a PH-n keresztül intézheti a panaszát... :R

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#3138) envagyok válasza Kalandor (#3136) üzenetére


envagyok
veterán

Ez nem cégekre, intézményekre vonatkozik?
Magánszemély másik magánszemélynek megadhat szerintem bármit.
Kizártnak tartom, hogy bármilyen retorziót kap pl Józsi, mert megadta a Béla telefonszámát.
De javítsatok ki, ha tévedek.

Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!

(#3139) Kalandor válasza envagyok (#3138) üzenetére


Kalandor
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Nem, az adat az adat.

(#3140) koby11h válasza envagyok (#3138) üzenetére


koby11h
aktív tag

Ezzel megszegnéd a személyes adatokkal való önrendelkezés jogát, vétenél az EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 2016. április 27-i (EU) 2016/679 RENDELETE ellen.

Ha volna sonkánk, akkor csinálhatnánk sonkás tojást, ha lenne tojásunk!

(#3141) Ferenczi Áko válasza koby11h (#3140) üzenetére


Ferenczi Áko
addikt

Bírom az ilyen netjogászokat.. lassan nem azon lesz a hangsúly, hogy átverték a srácot, hanem annak a személyiségi jogain, aki elkövette.. Nekem is volt már hasonló helyzetem, de hála a normálisabb fórumosoknak, elküldték a csaló adatait(nyilván garantáltam a legnagyobb diszkréciót) és ennek köszönhetően jutottam vissza a pénzemhez. Ilyenkor az ember segítsen a másiknak, ne a pragrafusokkal foglalkozzon, hanem gondoljon bele, hogy hasonló helyzetben mit tenne? Átvernek több százezer forinttal.. Nekiáll bújni a btk-t, vagy megpróbálja kideríteni, hogy ki húzta le? És ilyen esetben a csaló sem azzal fog törődni, hogy honnan tudtuk meg az adatait, ez lesz a legkisebb gondja..

Xiaomi 13T - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF

(#3142) ricsi99


ricsi99
addikt

Nekem volt hasonló sztorim.
Én eladás csekkoltam le a vevőt...
Hál isten a forumtárs akire ráírtam az adott olyan adatokat ami alapján visszaléptem... szerintem megspóróltam magamnak egy hivatalos ügyet.
Minden adat-hoz amúgy is a "hivatalos" szervek hozzáférnek... ha van joga ha nincs ... ergó a " megkárosított vevő" -nek elméletileg ugyan úgy tudnia kellene ezeket az alapvető dolgokat... +yardra is úgy mehetsz ha van a kezedben valami

Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...

(#3143) Pyttawrx válasza Ferenczi Áko (#3141) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

Igazad van, de megütheti az adott személy a bokáját. Sajnos ez van.

(#3144) lafaty80 válasza ricsi99 (#3142) üzenetére


lafaty80
őstag

"ergó a " megkárosított vevő" -nek elméletileg ugyan úgy tudnia kellene ezeket az alapvető dolgokat..." Nem, (sajnos vagy nem sajos)

#3141Ferenczi Áko igen, sajnos a gdpr most éli fénykorát, mindenre is ráhúzzák. Cégeknél pl. elég gigabírság lehet belőle. Van hogy helyesnek tartom bizonyos esetekben, de van, amikor már erős túlzás, sőt van amikor már logikátlannak is tartom.
Csak egy gyors példa, esetemben a megkárosítás itt történt még évekkel ezelőtt (2016-2017), nem nagy összeg, de mint kiderült innen-onnan is, több mint 190 embert húzott le a csaló. Voltak közte híresebb emberek is, tudom, mert első fokon megkaptam minden bírósági iratot, köztük minden érintett személyes adatjával.(név, lakcím, anyja neve, sz.i.g szám, stb, szerintetek?! :D ) Ezt most már biztos nem kapnám meg...
De ami a lényeg, hogy eltelt 1-2 év, kaptam egy értesítést, hogy mádosfokon egy másik városba került az ügy. Majd újabb 1-2 év után rákérdeztem, válasz: tovább vitte emberünk a Kúriára. De nem adhattak ki ügyszámot (mádosfokét, erről már amúgy sem kaptam semmilyen tájékoztatást). Kúria sem adta ki, szóval, mint érintett nem tudom hogy áll az ügy mai napig (még csaló neve alapján sem, hogy egyáltalán tárgyaltak-e ilyen névvel ügyet).
Én pl. ha már bebizonyosodott, hogy vétkes az adott ügyben, akkor feloldanám gdpr alól az adatait az adott ügyben legalább.

Cuccaim: https://kit.co/lafaty

(#3145) envagyok válasza koby11h (#3140) üzenetére


envagyok
veterán

Ez nem arra vonatkozik, ha megtiltom, hogy továbbadja?

A GDPR meg magánszemélyekre csak akkor vonatkozik, ha adatkezelést végeznek.

[ Szerkesztve ]

Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!

(#3146) koby11h válasza envagyok (#3145) üzenetére


koby11h
aktív tag

GDPR a magánszemély esetén tudtommal arra vonatkozik, hogy nem hatósággal szemben a magánszemély dönti el, hogy az adatai átadhatóak-e.
Ha én nem adom meg az adataimat egy marketing cégnek, akkor az nem hívogathat engem, pl.

Ha az illető aprós nem engedélyezi, hogy egy másik aprós kiadja az adatait egy harmadik aprósnak, akkor ha megteszi, az jelenleg bűncselekmény.

Ferenczi Áko : Ne kövess el újabb bűncselekményt! Van erre hivatalos mód. Együttérzek az átvert személlyel, de aki kiad neki harmadik félről adatot, az ugyan úgy büntethető. Ez nem netjogászkodás, hanem sajnos tény. A gyilkosnak is vannak jogai... szerintem meg arról a bűncselekmény elkövetésével lemondott, csak ugye a törvény nem így szól.

Ha volna sonkánk, akkor csinálhatnánk sonkás tojást, ha lenne tojásunk!

(#3147) sputyi70


sputyi70
aktív tag

Sziasztok. Tisztelt fórumtárs
rendelt tőlem egy asztali gépet. Privát üzenetben elküldte a címét ahova várná a csomagot. Feladtam utánvéttel, de emberünk azóta sem lépett be az oldalra, telefonon nem elérhető. Sajna 4k volt a feladás amit szerintem buktam mert a csomagot sem vette át. Nem tudom lehet-e ebben az esetben bármit tenni, de gondoltam legyen itt a neve hogy ne küldjön senki neki semmit utánvéttel. :U

(#3148) Golden9 válasza sputyi70 (#3147) üzenetére


Golden9
addikt

or@nge

Szia! Így már a keresővel is rátalálnak.

[ Szeretkezve ]

(#3149) sputyi70 válasza Golden9 (#3148) üzenetére


sputyi70
aktív tag

Köszi. :)

(#3150) Delfino


Delfino
újonc

Sziasztok!

Angliába rendeltek tőlem egy terméket. Szerintetek mennyire bízhatok meg a vevőben? Adtatatok már el csomagot külföldre?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.