- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
válasz
ricsi99 #3142 üzenetére
"ergó a " megkárosított vevő" -nek elméletileg ugyan úgy tudnia kellene ezeket az alapvető dolgokat..." Nem, (sajnos vagy nem sajos)
#3141Ferenczi Áko igen, sajnos a gdpr most éli fénykorát, mindenre is ráhúzzák. Cégeknél pl. elég gigabírság lehet belőle. Van hogy helyesnek tartom bizonyos esetekben, de van, amikor már erős túlzás, sőt van amikor már logikátlannak is tartom.
Csak egy gyors példa, esetemben a megkárosítás itt történt még évekkel ezelőtt (2016-2017), nem nagy összeg, de mint kiderült innen-onnan is, több mint 190 embert húzott le a csaló. Voltak közte híresebb emberek is, tudom, mert első fokon megkaptam minden bírósági iratot, köztük minden érintett személyes adatjával.(név, lakcím, anyja neve, sz.i.g szám, stb, szerintetek?!) Ezt most már biztos nem kapnám meg...
De ami a lényeg, hogy eltelt 1-2 év, kaptam egy értesítést, hogy mádosfokon egy másik városba került az ügy. Majd újabb 1-2 év után rákérdeztem, válasz: tovább vitte emberünk a Kúriára. De nem adhattak ki ügyszámot (mádosfokét, erről már amúgy sem kaptam semmilyen tájékoztatást). Kúria sem adta ki, szóval, mint érintett nem tudom hogy áll az ügy mai napig (még csaló neve alapján sem, hogy egyáltalán tárgyaltak-e ilyen névvel ügyet).
Én pl. ha már bebizonyosodott, hogy vétkes az adott ügyben, akkor feloldanám gdpr alól az adatait az adott ügyben legalább.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest