Hirdetés

2024. május 15., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-02-22 13:50:59

LOGOUT.hu

A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3107) Crassus válasza Crassus (#3106) üzenetére


Crassus
csendes tag

na pont most írtak!
Tisztelt Hardverapró Felhasználó!
Sajnáljuk, ami történt!
Értesítettük a jelentett felhasználót, hogy vegye fel a kapcsolatot önnel ezügyben és egy héten belül közös megegyezéssel oldja meg a helyzetet.
Felhívom figyelmét, hogy a közös megegyezéshez mindkét félre szükség van, ezért kérem, hogy a másik féllel higgadtan kommunikáljon és működjön együtt, mert a helyzetet csak önök tudják megoldani. Bármilyen platformon kommunikáltak eddig (privát üzenet, telefon, stb.), ha esetleg letiltotta a másik felet, azt oldja fel.
Ha a másik fél nem veszi fel kapcsolatot, nem törekszik a megoldásra, akkor kérem, hogy a 8. napon (korábban ne!) ezen jelentésre válaszolva értesítsen bennünket!
Ha a másik fél rendezi az esetet, akkor kérem, hogy mihamarabb értesítsen bennünket erre a jelentésre válaszolva!
Köszönjük megértését!

OKÉ VÁRJUNK 8 NAPIG!? ez még rendben is lenne ha egyetlen eset lenne....,DE minimum Öt embert károsított meg az illető május 18 óta!!! úgy gondolom,hogy eléggé nyílvánvaló a helyzet eszesetben és ugorhatunk a kettes fázisba!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.