- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Irány a 32 bit - játékprogramok 1994-1995-ben
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
koby11h #3140 üzenetére
Bírom az ilyen netjogászokat.. lassan nem azon lesz a hangsúly, hogy átverték a srácot, hanem annak a személyiségi jogain, aki elkövette.. Nekem is volt már hasonló helyzetem, de hála a normálisabb fórumosoknak, elküldték a csaló adatait(nyilván garantáltam a legnagyobb diszkréciót) és ennek köszönhetően jutottam vissza a pénzemhez. Ilyenkor az ember segítsen a másiknak, ne a pragrafusokkal foglalkozzon, hanem gondoljon bele, hogy hasonló helyzetben mit tenne? Átvernek több százezer forinttal.. Nekiáll bújni a btk-t, vagy megpróbálja kideríteni, hogy ki húzta le? És ilyen esetben a csaló sem azzal fog törődni, hogy honnan tudtuk meg az adatait, ez lesz a legkisebb gondja..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gaming notebook topik
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest