Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Először is a kutya...
Hát nem mITX topic kompatibilis, az biztos...
De legalább cuki.Aztán a ház: Köszi a képeket! Én is a 3 C6 között vacillálok, a Max-ba minden beférne ha később bővítem - most vettem pl. egy 245-ös 9060XT-t a drágulás közepette ami a simákba neccesen férne, főleg ha még 3.5"-öt is be akarok préselni. 240-es radira viszont a Max nem annyira jó ahogy nézem. (opcionálisan, egyelőre nem gondolkodom benne, de volt tervben a minisforumos 16 magos átköltöztetése is másik házba, arra elférne)
Sima C6-ban láttam már videón elől, itt és a C6-ITX-ben elől táp, Max-ban felülre nem férne el ATX PSU mellé. De még vga csere is jöhet (még ki sem bontottam), AI téren még a mini méretű B50 Pro is felmerült bennem, az bárhova befér.
Ill. kép alapján, ahogy a top venti el van húzva oldalra, lehet, hogy épp beférne a 240-es a táp mögé... és így a lap fölé kicsit belógva?
Amire még kíváncsi lennék, hogy a táp mennyire mókolható át az üveglap felül oldalra? (Itt nem számít, de gondolom C6-ITX-ben is ugyanígy állna, ahol alálógna a lap adott esetben.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Nyaralás topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- PlayStation 5
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Futás, futópályák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Projektor topic
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest