- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horvi
őstag
Sziasztok,
Tanácsért fordulnék hozzátok. Eddig egy Asrock DeskMini A300-at használtam NAS-ként(Ryzen 3200ge procival és 8GB RAM-al) két 1TB-os WD Red lemezzel. Viszont kinőttem a tárhelyet és sajnos a két lemezes korlátozás miatt értelmes raid sem jöhetett eddig szóba.
Gondolkodom a következő builden(anyagilag talán jobban kijön) és ehhez szeretnék tanácsokat/ötleteket gyűjteni alkatrészek és építés terén. Egy pár dolog megtetszett ebből a videóból, főleg a ház ami a Node 304.
A felhasználás kimerülne adattárolásban illetve néhány alap konténer futtatásában(torrent, plex, bitwarden, jellyfin, nginx, nextcloud).
Alaplapnak amit kinéztem és olvasgattam is róla, hogy használható lehet az az Asrock J4125-ös lap. Igaz itt kicsit kevésnek érzem a 4 sata portot főleg, hogy nem tud nvme-t a lap csak BT/WiFi modult.Ház terén a Node 304-nek milyen alternatívája lehet esetleg amire érdemes lenne ránézni?
Illetve táp terén mi lenne az ajánlott ha kimaxolnám a lemezkapacitást?
Jó lenne ha viszonylag csendes buildet össze tudnék hozni bár tudom, hogy a 3,5-s HDD nem éppen csendes
Előre is köszi, minden ötletért és tanácsért.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest