Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz FireKeeper #57904 üzenetére

Direkt mértem én is, ezen felbuzdulva pakolgattam az antennét, routerből xiaomi AX3600-as van openwrt-vel, hardveresen nem hiszem, hogy az alja lenne, a gépben pedig egy alaplapba gyárilag dugott ax211-es wifi kártya veszi a műsort a lap gyári antennájával.
    Mivel a kifelé mérhető sebesség korlátozott, pontosabban nem nagy ügy túllépni, én liniksebesség fétises vagyok, 2400 csak 1- 2 alkalommal volt, 1700 többször, érdemes, most 1200-1300 körüli értékeket láttam, ennek ellenére ez nálam csak egy opció, kábelezve van minden, és azon átjön le- fe a gbit macera nélkül.
    Az 5GHz 160MHz-es wifi sugárzás egyik hátulütője, hogy a sávon belül zavaró tényező, azaz átlapolás (másik eszköz által a sávon belüli szórás esetén esetén borul a 160MHz-es sávszél, így még kertesházas környezetben se lehet hosszú távon arra alapozni, hogy évekig megvan a Gbit feletti wifi sávszél, szóval jó ez, de én még a 2.5Gbit-es itthoni hálón is csak gondolkodom, hogy kell-e nekem, elég az 1Gbit, pedig talán egy ezressel drágább a 2000/1000.

Új hozzászólás Aktív témák