Új hozzászólás Aktív témák

• HookR

addikt

Toldy után úgy tűnik, én is hasonló kegyben részesülhetek és engem is megtisztel a sors a konfighoz grátiszban mellékelt őszhajszál-generátorral. :U
    Tegnap végre meglett az alaplap-proci-hűtő-memória kvartett (H55N-USB3, I3-530, gyári rézmagos hűtő, 1db 2GB-os, DDR3-as Kingston HyperX Blue), s ilyenkor ugye ki bír ellenállni a kísértésnek? :) Nosza, próbáljuk ki! AC-DC adapter és paneltáp híján 400W-os FSP Bluestorm II-re kötöttem a rendszert, csavarhúzóval összeérintve az érintkezőket ééés...
    lőn síri csend.
    A DD1 DD2 DD3 LED-ek felvillannak egy pillanatra minden bekapcsolási kísérletnél, de se a prociventi, se más mozgó alkatrész nem kel életre (a pendrive az kap áramot, világít). Lefutottam a szokásos köröket, minden csatlakozást többször leellenőriztem, újra dugdostam, de a helyzet változatlan. (Igen, fekete kakast is áldoztam). Próba szerencse alapon kipróbáltam egy évek óta itt kallódó, 112W-os, 0km-es SFX táppal, noha az már az elején sejthető volt, hogy - lévén 5V-ra van kihegyezve - a 12V-on biztosított 36W nem lesz elegendő az üdvösséghez. Ezzel bezzeg felpörgött a venti 1-2 másodpercre, majd leállt, s újabb 6-8 másodperc múlva ismét felpörgött, majd leállt, végtelen ciklusba ragadva. Mély sóhaj, legalább egy fél lépéssel közelebb a megoldáshoz. A kisebb táp nyilván nem bírja szuflával, amikor a 12V-os ágat kellene etetni, így ez a része érthető. Hozzá kell tennem, ennek mindössze 20 tűs a power csatlakozója. Kipróbáltam az FSP-t is csak a 20 tűs csati rádugásával és lám ugyanezt produkálta. (Ez esetben HDD is rá volt dugva, az is próbált felpörögni.) Bezzeg 24+4 tűvel egy tapodtat se... :(((

Majd du. még nekifutok még egyszer, extra figyelmet szentelve a tápcsatlakozóknak, de ha most se megy, akkor marad a szerviz, ott biztos akad megfelelő cserealkatrész a kizárásos próbálgatáshoz.

Új hozzászólás Aktív témák