- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Nekem egy Plextor-om van kezdetektől a legfrissebb firmware-el, felhővel, és rendszeres heti drive cloneozással.
Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy ha 5 évig húzza akkor már jó, utána meg valszeg már amúgy is nagyobbra váltok így felőlem melegedhet, de gyári spec szerint 75C felett kezd el visszavenni azt meg úgy sem éri el.gondolom a gyorsabb degradálódáshoz meg még ennél is magasabb hőmérséklet kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Gyúrósok ide!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Háztartási gépek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Jogász topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox tulajok OFF topicja
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest