- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
patomi #41463 üzenetére
Szép lett. Tetszik...
(#41464) AxBattler:
Ezt kb. egy órája fejeztem be az egyik topiktársnak, és lényegében egy fúró lett hozzá használva, meg persze csiszoló/reszelő (nem ez a végleges állapot természetesen, még újra is lett festve, csak már nem csináltam sztárfotókat, mert teljesen hulla lettem így is estére, szóval ez egy régebbi állapot).Tehát CNC nélkül is van élet és anélkül is lehet szép munkát csinálni. A saját gépem persze egy "kicsit" más szintű gép, mint amit patomi linkelt, de azért tény, hogy nekem is sokszor könnyebb pár gombot megnyomni bizonyos munkáknál (mert mondjuk addig tudok mást csinálni), ha pedig elkészülök a fém vázzal és a golyós-orsós kihajtással, akkor jóval gyorsabban is mehet majd a munka és lehet én is átszokok a CNC-zésre. De addig egy csomó munkát gyorsabban megcsinálok kézzel, mint mire egyáltalán létrehoznám a G-kódot...
(#41467) radi8tor:
Ne panaszkodj, szerintem nagyon is rendben van a kuckód akárki csinálta...Amúgy meg legközelebb olyat kell kérni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Magisk
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest