Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
patomi
üzenetére
Szép lett. Tetszik...

(#41464) AxBattler:
Ezt kb. egy órája fejeztem be az egyik topiktársnak, és lényegében egy fúró lett hozzá használva, meg persze csiszoló/reszelő (nem ez a végleges állapot természetesen, még újra is lett festve, csak már nem csináltam sztárfotókat, mert teljesen hulla lettem így is estére, szóval ez egy régebbi állapot).
Tehát CNC nélkül is van élet és anélkül is lehet szép munkát csinálni. A saját gépem persze egy "kicsit" más szintű gép, mint amit patomi linkelt, de azért tény, hogy nekem is sokszor könnyebb pár gombot megnyomni bizonyos munkáknál (mert mondjuk addig tudok mást csinálni), ha pedig elkészülök a fém vázzal és a golyós-orsós kihajtással, akkor jóval gyorsabban is mehet majd a munka és lehet én is átszokok a CNC-zésre. De addig egy csomó munkát gyorsabban megcsinálok kézzel, mint mire egyáltalán létrehoznám a G-kódot...

(#41467) radi8tor:
Ne panaszkodj, szerintem nagyon is rendben van a kuckód akárki csinálta...
Amúgy meg legközelebb olyat kell kérni... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- aquark: Zsebszámológépek
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asustor NAS
- Trollok komolyan
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Linux kezdőknek
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- G.SKILL TridentZ RGB 32GB kit (4x8GB) 3866MHz CL18 F4-3866C18Q-32GTZR !!Samsung b-die!!
- Laptop ramok DDR4 8Gb (10e/db) 16GB (20e/db) 32GB ( 44e/db) modulok 3200Mhz párban is! - garival
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- SK Hynix és Samsung 16GB modulok egyben (1x16GB) 4800Mhz - több db elérhető - akár 32Gb 64GB ram
- G.SKILL TridentZ Royal DDR4 128GB kit (4x32GB) 4000MHz CL18 F4-4000C18Q-128GTRG
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 224 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)