- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
#16939776 #35606 üzenetére
Álló lap. És még az álló venti is rajta van nehezítésképp. A ház tetejében van, mellette egy házszellőztető a tetőn, viszont amint írtam, az MB ellentétes oldallapja meg le van kapva a háznak, szóval így még annyit sem ér a kémény venti, mivel onnan, a cpu-val szemközti oldalról simán kap levegőt. Mondhatnám úgy is, hogy jelenleg halottnak a csók kb. a kéményventi.
Nyilván nem ez a végleges elrendezés, csak még nem zártam rá.Szóval a nehezítések ellenére elég jól muzsikált.
Ez csak egy Celeron, papíron 51W TDP, de SSD-vel komplett konfigra 25-28W-ot mértem prime-al, szóval jó lesz az 15-20W-nak is.Persze azt is tudom, hogy elégtelen szellőzésnél nagyjából mindegy a TDP, csak annyi változik, hogy 0.5-1-2 óra alatt melegíti-e fel a házat és magát. Egyensúlyi hőnél a házból leadott hő számít és ahhoz képest a borda hőleadása. Majd lassan lesz időm ráapplikálni a HDD-kre a ventit és akkor rácsukom a házajtót.
Más: Skylake topicban csak az utolsó MHz kifacsarása érdekli a legtöbbeket, Speedshift-ről nem tudsz valamit, hogy lehet aktiválni kulturáltan? Bios ill. bios-win driver együttes nem akarja bekapcsolni magától. Jelenleg Throttlestop-pal lövöm be, de arra meg nem találtam command line-os autó indítás-kilépés lehetőséget. Vmi leírást találtan, de kilépni nem akar. SST-vel többet vesz vissza az órajelből a proci, bár ez gondolom beállíásfüggő, amennyire láttam állítható SST-nél az agresszivitása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VMware
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest