Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz #16939776 #35606 üzenetére

Álló lap. És még az álló venti is rajta van nehezítésképp. A ház tetejében van, mellette egy házszellőztető a tetőn, viszont amint írtam, az MB ellentétes oldallapja meg le van kapva a háznak, szóval így még annyit sem ér a kémény venti, mivel onnan, a cpu-val szemközti oldalról simán kap levegőt. Mondhatnám úgy is, hogy jelenleg halottnak a csók kb. a kéményventi. :D
    Nyilván nem ez a végleges elrendezés, csak még nem zártam rá.

Szóval a nehezítések ellenére elég jól muzsikált.
    Ez csak egy Celeron, papíron 51W TDP, de SSD-vel komplett konfigra 25-28W-ot mértem prime-al, szóval jó lesz az 15-20W-nak is. :) Persze azt is tudom, hogy elégtelen szellőzésnél nagyjából mindegy a TDP, csak annyi változik, hogy 0.5-1-2 óra alatt melegíti-e fel a házat és magát. Egyensúlyi hőnél a házból leadott hő számít és ahhoz képest a borda hőleadása. Majd lassan lesz időm ráapplikálni a HDD-kre a ventit és akkor rácsukom a házajtót.

Más: Skylake topicban csak az utolsó MHz kifacsarása érdekli a legtöbbeket, Speedshift-ről nem tudsz valamit, hogy lehet aktiválni kulturáltan? Bios ill. bios-win driver együttes nem akarja bekapcsolni magától. Jelenleg Throttlestop-pal lövöm be, de arra meg nem találtam command line-os autó indítás-kilépés lehetőséget. Vmi leírást találtan, de kilépni nem akar. SST-vel többet vesz vissza az órajelből a proci, bár ez gondolom beállíásfüggő, amennyire láttam állítható SST-nél az agresszivitása.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés