Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
Nem tudom mennyire fontos a wifi,mert ha nem akkor igaz drága de jó lap a 9300 ( azért kérdem mert ezen egy szutyok via chippes van és sokan panaszkodnak rá, és nem cserélhető ( köztük én is)), illetve ez a lap így jó olyan házakba amiken nincs kártya hely ( ha netán ilyen mellet döntesz).
Én a helyedben viszont a g41 lapot venném ( sokkal jobb wifi, és cserélhető is nem úgy mint a 9300n) és ehhez egy félmagas 5570-et vagy gt220at vennék. ez így 120w tápba elvileg bele is fér és kicsit erősebb mint a 9300 integrált ( tudom mondtad nem sokat játszol de ha véletlenül elkap a vágy, vagy olyan a helyzet hogy kell a plusz erő).
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- OLED monitor topic
- Facebook és Messenger
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
- További aktív témák...
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest