- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
Szerintem meg benézted mit írtam. Véleményemet írtam, kvázi megjegyzést legutóbb tettem (szerintem nem sértő).
Ha ennyire zavar hát bocs, de szerkeszteni nem tudom, viszont ki is lett moderálva
Mindenhol a véleményemet írtam, és nem megjegyzéseket rád. Azt sem mondtam hogy hülyeség, vagy tuti nem úgy van amiket írtál.Paneltápra sem tettem megjegyzést, csak írtam hogy nem láttam jókat és amit linkeltél ott sem olvastam semmi konkrétumot. Erre a helyes válasz hogy ha tudod az adatait belinkeled vagy leírod vagy nem válaszolsz.
Nekem olybá tünt a válaszaidból, hogy el sem olvasod azt a pár sort sem amit írtam.Ha valamit szeretnél írd meg privátban mi bántott, de mint írtam nem ez volt a szándékom.
A proc TDP -jét nem számoltam, hanem az intel oldalán megadott értéket néztem meg, hogy képben legyek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mozilla Firefox
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest