-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
ZCoyote #3035 üzenetére
"A beszerelt alaplap fölé pontosan hová esik a Scythe venti? A proci fölé?"
Mivel relatíve elég nagy a rács a tetőn/oldallapon emlékeim szerint mindkettő fölé (de mérget azért nem vennék rá, megnézni meg nem tudom mert már eladtam)."A gumicsavar a szellőző lyukba megy vagy fúrni kellett hozzá?"
Nem kell fúrni, át lehet húzni rajta."3,5"-os vinyó van benne? Ha igen milyen meleg? Mert ha jól emlékszem ezekben a házakban (202,302) elég gyatra a vinyó elhelyezkedés-szellőzés"
Egész pontosan nem gyatra, hanem nincs. Nekem SSD volt benne, azzal nem volt gond.Viszont olvastam panaszt olyantól akinek 3,5" HDD volt benne és én tuti nem kísérleteznék vele, legfeljebb 2,5"-ossal, azt is csak fenntartásokkal.
"...anno én is szuttyogtam vele csak más alaplappal."
Ezért is írtam a lapot, mert ugye nem mindegy mekkora a borda. Pl. a GSEJT fölé simán beférne egy 25mm magas venti is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- Lexus, Toyota topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Drón topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest