- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Bekövetkezett amitől tartottam, klattyog a H75 pumpája
így az Enermax és Corsair páros után úgy döntöttem maradok a jó öreg léghűtésnél.
Első körben a Thermalright AXP-200-at néztem ki. Korábban LP lég csak egy Shuriken rev2 volt a birtokomban, viszont ott anyaghibás lehetett a csavar, mert egyszerűen szó szerint szétszakadt, így valahogy elment akkor tőlük a kedvem.
Meg is rendelném az AXP200-at mivel itt úgy fest stimmelnek a méretek, és a VGA is szépen elfér majd mellette...
Viszont kíváncsi vagyok a véleményetekre, egyéb megfontolandó, akár általatok is használt alternatívákra, tapasztalatokra.
Case: SilverStone SG13
MB: ASUS Z97-I PLUS
CPU: i5-4690K
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- 8 gb ddr3-1600 mhz Corsair tuning ram
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest