Új hozzászólás Aktív témák

• Osibaa

senior tag

válasz user137 #2671 üzenetére

Csak az előlapja műanyag, amúgy lemezből van az egész, fényes feketére festve és gondosan lefóliázva, hogy ne sérüljön. Ami még tetszik, hogy ésszel csinálták: van hely a kábeleknek, el tudnak futni körbe a ház oldalán, vagy például ott van egy lyuk felülről, ahol a csavarhúzóval nehéz lenne benyúlni (logikus, de sokszor elfelejtik), nomeg adtak hozzá gumi lábakat is (ez az LC-Powerről lemaradt).
    A táp már más kérdés, ott az a kábel hosszú, aminek rövidnek kellene lenni és fordítva, illetve raktak rá PCI-E tápcsatit (normális?? :D ), pedig egy vidikártya nem férne be a házba (csak rövid kártyák pl LAN, WLAN). Ez bekavar a hűtésbe is, mert a rövid kábelek miatt nem tudom megfordítani a tápot és így a ház felső részében megreked a meleg levegő. Mondjuk az alaplapon is hülyén vannak csatlakozók elhelyezve, de ez a páros így együtt nem kóser. :)

Tudom, hogy lógok neked egy válasszal a passzív tápra. :) Valószínüleg kelleni fog, csak még nem jöttem rá, hogy szereljem be. Most azzal szenvedek, hogy a WD Black vinyóm túlmelegszik a házban.
    De ha már itt tartunk, meg tudnád nézni, hogy milyen hosszú a panel táp és milyen távolságban vannak a csavarok? :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés