Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .mf

veterán

Hölgyek-urak, én pedig ma hivatalosan, immár teljes jogú tagként és nem csak kibicként, csatlakozok a mini-ITX klubhoz :))

Malachitól a lapot (A330ION) és RAMot már tegnap megkaptam, viszont a házért (Point of View Tokyo) csak ma tudtam elmenni (és pont akkor jött a zuhé, juhé ;] :U ). De beindítani még nem tudtam, amit kikészítettem neki 80mm-es Yate Loon M-es ventit, sajnos nem akar 5V-ról indulni :( úgyhogy holnap keresek másikat.

Házon-tápon sokat dilemmáztam, de végül az elérhetőség döntött, a Spire SPM210 ugyanis még mindig hetek kérdése, ha egyáltalán jön még; míg ez a PoV másnapra már ott volt a boltban. A tápot (180W magasított, kitüremkedő ventis SFX méret) ugyan még nem tudtam kipróbálni, meg az eredeti gyártót se lesz könnyű megtalálni, mert teljesen át lett matricázva, nincs rajta OEM-re utaló gyártási szám se; viszont pozitív, hogy rá van írva, hogy PFC-s, és súlya is van (in b4 "a súly a megbízhatóság jele" - az orosz a Blöffből) -- volt már kezemben Vargáné táp, ez SFX létére jóval nehezebb annál :)) További pozitívum, hogy van rajta 20+4 és 4-pines perifériások mellett 2 SATA-csatlakozó is; viszont negatívum, hogy két "warranty void if damaged" nyalókával van elzárva a belseje.

A ház azonban eddig pozitív csalódás. Tényleg jó tágas, átlagos olcsóháznál vastagabb acélból, és a legtöbb helyen eldolgozták az éleket is; továbbá meglepően masszív. A festése pedig nem csillogós-tükrös, hanem amolyan félfényes, zongoralakk-fekete-szerű; sajnos az ujjlenyomatok ezen is megmaradnak, de legalább kevésbé látszódnak, mintha fényes-tükrös lenne.

Új hozzászólás Aktív témák