Új hozzászólás Aktív témák

• Pista0001

addikt

válasz #22145024 #14864 üzenetére

Szerintem nem a szabvány kérdése, hiszen készült pár alaplap amin a procifoglalat a másik oldalon van. Intel vonalon DFI MI P55-T36, EVGA Stinger, ASUS P8Z77-I Deluxe, AMD vonalon így hirtelen nem tudok példát, de volt ott is. Ezekre szerintem nem lehet összehozni, mert annyira azért nem állíthatók a hőcsövek. A képeken jól látszik, hogy a csövek végei el vannak laposítva, ez korlátozza az állíthatóságot. Természetesen az ASUS-on brutálisan blokkolja a dolgot a VRM is, de ez más tészta :D . Nyilván ezekbe a lapokba jellemzően csúcsprocikat raknak a tulajdonosok, ezért nem is jelent gondot szerintem az inkompatibilitás jelen esetben :)

Szerintem némi szellőzés kéne, viszont ahhoz nem partner az a ház. Nekem a PC-Q07-ben úgy hogy a gyári procihűtőről kapott azért egy pici szellőt 60 °C körül volt a PCH, engem már az is sokkolt. Kapott egy Zalmit, de így meg nem mutatja a hőmérsékletét az AIDA. Korábban volt vizezve is amikor még nem a jelenlegi felhasználási körben volt, akkor is a gyári bordával mutatta, a vízzel már nem. Gyanítom hogy csak bizonyos - veszélyeshez közeli - értéket közöl, a jelenlegi és a vizes megoldással is alatta volt/van.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés