Új hozzászólás Aktív témák

• azreon

tag

Sziasztok

Nagyon gondolkozom egy ITX-es konfig építésén(éppen rakom össze a hírdetést hozzá), mert a mostani nagy és teljesen feleslegesen foglalja a helyet(egy i7-es, midi házban 1 darab notebook winyóval). Végigböngészve a bejegyzéseket nem igazán találtam pont olyat, amilyet én tervezek, de hátha tudnátok segíteni. Pár ötlet jött Kisza25 logoutos bejegyzéséből(alaplap, proci). Viszont házat nem találok.

A konfig a következő lenne:
    Alaplap: ASUS P8H77I
    CPU: Core i5 3350P - vagy hasonló i5, alacsony fogyasztású, nincs szükségem az i7-re
    RAM: Mindegy, 2x4GB 1600MHz
    VGA: KFA2 GT620 - passive
    SSD: 128 vagy 256GB-os

Fontos a külön VGA, aminek ráadásul NVidiának kell lennie, mert Adobe szoftverekkel szeretnék rajta dolgozni, és azok csak nvidia kártyáktól kapnak gyorsítást. A passzív hűtés is fontos, hogy halkabb legyen az egész.
    Az kiderült, hogy ehhez a konfighoz már kevés a picoPSU, mert az maximum 160W-ott tud, ez a konfig meg valahol 170W körül van.

Amiket találtam eddig(ha van ötlet külföldi oldalakról szívesen veszem, angliából tudnék még beszerezni házat):

In win BP655.200 - Van benne egy félmagas kártyahely, 200W-os táp, van hely a proci felett - egy kicsit nagynak találom
    Antec ISK 310-150 - alapból kicsi benne a táp. Talán még mindig nem elég kicsi a mérete
    Chieftec BT-02B - full size kártya is belemegy, sima ATX-es táp is belefér.

Még néztem a Bitfenix Prodigy-t, de az már túl nagy.

Mit gondoltok? Van még más ötletetek is?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés