- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azreon
tag
Sziasztok
Nagyon gondolkozom egy ITX-es konfig építésén(éppen rakom össze a hírdetést hozzá), mert a mostani nagy és teljesen feleslegesen foglalja a helyet(egy i7-es, midi házban 1 darab notebook winyóval). Végigböngészve a bejegyzéseket nem igazán találtam pont olyat, amilyet én tervezek, de hátha tudnátok segíteni. Pár ötlet jött Kisza25 logoutos bejegyzéséből(alaplap, proci). Viszont házat nem találok.
A konfig a következő lenne:
Alaplap: ASUS P8H77I
CPU: Core i5 3350P - vagy hasonló i5, alacsony fogyasztású, nincs szükségem az i7-re
RAM: Mindegy, 2x4GB 1600MHz
VGA: KFA2 GT620 - passive
SSD: 128 vagy 256GB-osFontos a külön VGA, aminek ráadásul NVidiának kell lennie, mert Adobe szoftverekkel szeretnék rajta dolgozni, és azok csak nvidia kártyáktól kapnak gyorsítást. A passzív hűtés is fontos, hogy halkabb legyen az egész.
Az kiderült, hogy ehhez a konfighoz már kevés a picoPSU, mert az maximum 160W-ott tud, ez a konfig meg valahol 170W körül van.Amiket találtam eddig(ha van ötlet külföldi oldalakról szívesen veszem, angliából tudnék még beszerezni házat):
In win BP655.200 - Van benne egy félmagas kártyahely, 200W-os táp, van hely a proci felett - egy kicsit nagynak találom
Antec ISK 310-150 - alapból kicsi benne a táp. Talán még mindig nem elég kicsi a mérete
Chieftec BT-02B - full size kártya is belemegy, sima ATX-es táp is belefér.Még néztem a Bitfenix Prodigy-t, de az már túl nagy.
Mit gondoltok? Van még más ötletetek is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest