Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#21462) azbest válasza kovyhun (#21451) üzenetére


azbest
félisten

mielőtt kapkodni kezdessz nézz jobban utána a lehetőségeknek. Diginél milyen csomagod van, amihez kell előfizetői kártya? Van egyáltalán olyan csatornád?

Alapból kódolatlan dvbc a legtőbb csatornájuk. Ha véletlen lenne "prémium" filmcsatornád, az nincs meg mindigtv platformon úgysem. Diginél a box azoknak kell, akiknek a tévéje nem alkalmas dvbc vételre, vagy aki prémium mozi csatornára fizet. Esetleg, ha nem rendes digis körzetben vagy, hanem más cégtől átvett szolgáltatás, ott más lehet a működés.

De ha mégis mindigtvzni akarnál, mintha valamelyik utóbbi ászfbe bekerült volna eszközbérlés opció is. De digi helyett fura lenne antennázni.

Van digi topic is, ahol jobban ismerik a rendszerüket. Ja hogy tányéros digid van? Műholdas? Hát az pech.

Közben látom van már némelyik okostévére is mindigtv alkalmazás. [link] arra külön, antennázás nélkül is elő lehet fizetni, interneten át megy. A képminőség sem 540p, hanem ahol elérhető jobb változata a csatornának 720p. Azt kipróbálhatod minden nélkül. Van pár díjmentes is, amin kipróbálhatod [link] Az antennás előfizetés is ad online nézhető csatornákat, csak nem mindent.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.