Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
válasz AMD Power #936 üzenetére
Asszem, hogy a japánokat szinte sosem lehet felfúrni, mert a henger oldalfala túl vékony lenne a fúrás után. Ezért vettem hozzá gyári 70-es szettet, abban nincs rizikó. Ez beszerelve 20-22e Ft, és 4-500 km a bejáratás. Az olaszokról nem tudok nyilatkozni. Ja, a ''magas'' árat ez indokolja. A régi 50-es hengerrel 85-90-ért odaadnám, de akkor minden tulajdonsága gyengébb lenne. Ráadásul akkor a motor lelke nem 1000, hanem 14000 (esetleg 24000?) km-es lenne. (csak négyszámjegyű a km-számláló)
A teljesítményt természetesen befolyásolja. A japánok kicsi áttétele miatt a végsebesség nem fog az égig nőni (nekem 80-90-ről is beszéltek, ami nyivánvaló baromság), viszont a dinamikája hihetetlenül megváltozik. Még ma is meglep néha, milyen erővel indul. ilyenkor kapaszkodnom kell, hogy el ne menjen nélkülem a moci. Gondolom ilyenkor hülye pofát vághatok...
A légszürővel nem foglalkoztam, egyszerű hagyományosat kértem bele. A sportlégszűrő nagyobb szemcséket is átenged, és ez nem hinném, hogy hosszú távon megéri. Sajna a munkahelyem környékén nem ritka a homokos szél, ezért jó szűrő kell, időnként cserélem.I don't fit in. I fit out.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest