- btz: Internet fejlesztés országosan!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok! Adott egy 2010es piaggio zip 50 4t amivel hidegen alapjárat problémával küzdök. Tehát hidegen 1-2 percig nincs alapjárat. A karburátort kipucoltam, szívótorkot kicseréltem mert repedezett volt. Vettem rá új vákumos benzincsapot, új csövekkel és bilincsekkel. Amint lesz időm, meg javul az időjárás akkor ki is cserélem és szeretném majd beállítani az alapjáratot, amit remélhetőleg ezek után már sikerül. A gond az hogy mindenhol a 2 csavaros karburátorok beállításáról találtam csak leírást,viszont ezen nincs alapjárat állító csavar, tehát valószínűleg a bovdenes részén lévő állító csavarral kell majd játszani. Ehhez tudna valaki egy rövid gyorstalpalót írni, hogy mi az alapbeállítás és hogyan tovább? Előre is köszönöm szépen a segítséget. Eddig 2t-m volt ott nem volt gond a beállításokkal, de ez ugye más. 🤔
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Láncfűrész topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen joysticket vegyek?
- Gyúrósok ide!
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- További aktív témák...
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest