Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:51:26

LOGOUT.hu

Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#79849) nyogo83 válasza energy4ever (#79848) üzenetére


nyogo83
Topikgazda

Nem remlik pontos km de 52-53ezerrel es 60 ezerrel adtam el (szuk 1 ev hasznalat), 14 evesen.
Amikor vettem, akkor gyakorlatilag gyari dolgokat kellet parat cserelni: kormanycsapagy, elso kerekcsapagy, valamint kuplung lamellak+kuplung rugok, gumik, kuplung bowden, plusz a kipufogo dob.

Az elso fektarcsa meg boven a kopashatar felett vannak es gyari, hatso dobfek szinten.

Igazabol nem egy bonyolult szerkezet, sok felesleges sallang nincs rajta, ami meg van, azok masszivak, plusz blokknal Suzuki kompatibilisek(pl kuplungot gyari Suzuki-t kapott, a GS/TU-lamellait).

En azt mondom, hogy ha egy ujkoraban 8-900ezer korul levo motor 14 evesen garantaltan ennyi budapesti/agglomeracioban lehuzott km-el ilyen allapotban van, dicserendo(mondjuk tulajon is mulik).

Viszont itt van az, hogy miert lehetetlen egy adott markara velemenyt formalni: A Hyosungnal mar tobb masik korabeli motorjanal nem feltetlen mondhatni ezeket el. Pl a 250-es blokkoknal is voltak problemak(gyari hibak, amit amugy javitottak, HA valaki visszavitte szervizre) illetve a 650-es GT blokkjanal.
A Karionnal is foleg kulfoldon az elso 1-2 evben rengeteg hajtokar csapagyas peldany lett, amit gariban javitottak es utana mar modositott olajpumpara csereltek a sajatjukat(nem is ertettem a Suzuki blokkban, a gyari Suzuki helyett volt sajatjuk amivel gond volt, de vegul a Suzuki kerult vissza :D ), onnantol nem volt vele gond.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.