Új hozzászólás Aktív témák

• Rivaul

addikt

válasz Rivaul #72352 üzenetére

Nah most vagyok tanàcstalan. Lebontottam mindent. Leengedtem a tankot direkt a vákumcsövet megszívva hogy lássam ott van-e a gond. Lejött az egész szépen. Benzin tiszta. Na nem baj. Tankot levettem, kiomostam de tiszta volt. Üa szűrő szintén. Rendben, ha ez kell akkor ez kell. Karbit levettem, az utolsó csavarig szétkaptam labor körülmények között. Tiszta felület, tiszta kéz, benzinnel elmos az utolsó csavar is és folyamatos féktisztító minden egyes munkafolyamathoz. Minden szelel, átenged, szuper. Összeraktam nem indul... Üzemanyagrendszert kizártam. Szívatót levettem, befogtam és pöc re indult. Oké. Szívató darabokra, elpucol minden eleme, kézzel megjárat, összerak. És jó. Indul, pöfög, rendben van. Örültem hogy végre rendben de nem változott. A próba úton is megkaptam a 20-30-as limitet. Ugrik szépen de egyszer csak letompul. Egy darabig így szenved aztán egyszer csak elkezd húzni és megy mind az ökör. Ha elengedem a gázt 3-ból 2x "leszabályoz". Olyan mint ha a görgők leragadnának de ott is elpicoltam fényesre mindent. Doppler görgőkbe meg van cca 100km vagy annyi se. Kezd kiakasztani.

Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!

Új hozzászólás Aktív témák