Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- janacsi: Kasztrendszer?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huszi.gyb
senior tag
Sziasztok!
Régen jártam erre, most írok némi helyzetjelentést... Mindkét 50-es robogó átaludta a téli álmot (némi hibával)... Tegnap használható állapotot elérték mindketten, így este mentünk velük egy kb 15km-es karikát. Szépen bemelegedtek már nem is füstöltek a végéreA Peugeot SV50-en nem volt világítás, hosszas multiméteres méregetés után kiderült, hogy a kapcsolóra 2 saru megy rá, és én csak egyet vettem észre... Így rendbe lett... Egy hátsó gumi még kéne rá, az elsőben nincs 50km, de ez már az új tulajdonos dolga lesz, megy eladásra.
A Tact nem indult, cserben hagyott decemberben. Mint kiderült a vákuumcső csúszott le a benzinpumpáról. Mire kiderült, a fél motor szét volt szedve, így kicseréltem a benzincsöveket, szűrőt, gyertyát, légszűrőt. A szíj és görgő csere is tervben van, de ahogy elnéztem, még nem sürgős, de az anyag már megvan hozzá. Kapott egy pár új tükröt (sajnos a jobbos menete nagyobb, ezt még meg kell oldanom), valamint egy új izzót előre, mert most csak reflektor van rajta a másik szál kiégett (ezzel sem vakít, sőt, gyertya láng, de legyen jó...) -- A felújítást képekkel igazolom--
Amint elkészül a 180-as Majesty a szerelőnél a Tactot is elkezdem árulni. Nincs baja, de 3 motor teljesen fölösleges, de 2 is sok... Elég lesz a Maja... Max téli motornak megint veszek valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hálózati / IP kamera
- Xbox Classic / Xbox 360
- Nem fair: lemarad az Android 14-ről a Fairphone 4
- EA Sports WRC '23
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Gitáros topic
- Milyen házat vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest