Új hozzászólás Aktív témák

• huszi.gyb

senior tag

Sziasztok!

Régen jártam erre, most írok némi helyzetjelentést... Mindkét 50-es robogó átaludta a téli álmot (némi hibával)... Tegnap használható állapotot elérték mindketten, így este mentünk velük egy kb 15km-es karikát. Szépen bemelegedtek már nem is füstöltek a végére :)

A Peugeot SV50-en nem volt világítás, hosszas multiméteres méregetés után kiderült, hogy a kapcsolóra 2 saru megy rá, és én csak egyet vettem észre... Így rendbe lett... Egy hátsó gumi még kéne rá, az elsőben nincs 50km, de ez már az új tulajdonos dolga lesz, megy eladásra.

A Tact nem indult, cserben hagyott decemberben. Mint kiderült a vákuumcső csúszott le a benzinpumpáról. Mire kiderült, a fél motor szét volt szedve, így kicseréltem a benzincsöveket, szűrőt, gyertyát, légszűrőt. A szíj és görgő csere is tervben van, de ahogy elnéztem, még nem sürgős, de az anyag már megvan hozzá. Kapott egy pár új tükröt (sajnos a jobbos menete nagyobb, ezt még meg kell oldanom), valamint egy új izzót előre, mert most csak reflektor van rajta a másik szál kiégett (ezzel sem vakít, sőt, gyertya láng, de legyen jó...) -- A felújítást képekkel igazolom--

Amint elkészül a 180-as Majesty a szerelőnél a Tactot is elkezdem árulni. Nincs baja, de 3 motor teljesen fölösleges, de 2 is sok... Elég lesz a Maja... Max téli motornak megint veszek valamit... :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés