- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huszi.gyb
senior tag
Sziasztok!
Régen jártam erre, most írok némi helyzetjelentést... Mindkét 50-es robogó átaludta a téli álmot (némi hibával)... Tegnap használható állapotot elérték mindketten, így este mentünk velük egy kb 15km-es karikát. Szépen bemelegedtek már nem is füstöltek a végéreA Peugeot SV50-en nem volt világítás, hosszas multiméteres méregetés után kiderült, hogy a kapcsolóra 2 saru megy rá, és én csak egyet vettem észre... Így rendbe lett... Egy hátsó gumi még kéne rá, az elsőben nincs 50km, de ez már az új tulajdonos dolga lesz, megy eladásra.
A Tact nem indult, cserben hagyott decemberben. Mint kiderült a vákuumcső csúszott le a benzinpumpáról. Mire kiderült, a fél motor szét volt szedve, így kicseréltem a benzincsöveket, szűrőt, gyertyát, légszűrőt. A szíj és görgő csere is tervben van, de ahogy elnéztem, még nem sürgős, de az anyag már megvan hozzá. Kapott egy pár új tükröt (sajnos a jobbos menete nagyobb, ezt még meg kell oldanom), valamint egy új izzót előre, mert most csak reflektor van rajta a másik szál kiégett (ezzel sem vakít, sőt, gyertya láng, de legyen jó...) -- A felújítást képekkel igazolom--
Amint elkészül a 180-as Majesty a szerelőnél a Tactot is elkezdem árulni. Nincs baja, de 3 motor teljesen fölösleges, de 2 is sok... Elég lesz a Maja... Max téli motornak megint veszek valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest