Hirdetés
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
válasz
Tothgera30 #29196 üzenetére
Szép szép.
De ennyiért már elgondolkodnék a Tmaxon. -
-
SzlobiG
félisten
-
canniball
nagyúr
válasz
runner 125 #29191 üzenetére
Azt hittem ennél többet jelent, ha csak ennyi a különbség akkor tényleg nem érdemel több szót.
A váltogatás nem para, egyrészt mint írtam ilyenen tanítottak ez nem lesz újdonság, másrészt így legalább megvan a motorozás feeling.
Robogót több okból sem akarok, az egyik az hogy amennyiben összejön akkor tavasszal megyek nagyobb kategóriára az azt megelőző gyakorláshoz pedig jobb egy kismotor. -
moszka
tag
Leo-ból van rotax blokkos. Azok milyenek?
-
-
canniball
nagyúr
válasz
runner 125 #29189 üzenetére
"Sokaknak fingja nincs..."
Azt hittem aki úgy hirdeti hogy pátyolgatta/szeme fénye vagy aki kereskedő az azért tudja mit hirdet."De, 1-2 ló mínusz - pluszt úgysem venni észre."
A 10LE és a 15LE közti másfélszeres különbséget sem? -
runner 125
nagyúr
válasz
canniball #29188 üzenetére
A hirdetéseket mindig emberek, eladók töltik ki. Sokaknak fingja nincs, - de nem is érdekli - a pontos teljesítmény, de még azt sem tudja, h lóerő, vagy kw, csak arra emlékszik, h valami 9-10, így random beír valamit.
Nem kell adni azokra, 10 lovas mind. De, 1-2 ló mínusz - pluszt úgysem venni észre.
-
canniball
nagyúr
válasz
runner 125 #29187 üzenetére
Teszteket olvastam (a linkeltet is), de laikusként úgy voltam vele hogy azok egy adott gépre vonatkoznak és előfordulhat hogy a gyártó évjáratonként (vagy más alapján) változtat egy picit jobbra-balra. Ezek szerint ez téves gondolat lenne? És ha igen akkor hogy kerül a hirdetésekbe 9-11kW; megvezetés vagy valamilyen belenyúlással tényleg lehet annyi?
-
bul07
nagyúr
Közben megtaláltam így tárgytalan
De egy kérdés azért maradt magasabb hőértékűt tehetek bele?
7 ír és mondjuk 8-ast -
bul07
nagyúr
Kínai robogó alkatrész ügybe kérnék segítséget
Mi a különbség a két gyertya között NGK BPR7HS és NGK BPR7HS-10? (persze ha van különbség)
A motor papírja BPR7HS ír és ilyen is van benne -
moszka
tag
AndrewTdi
[link] -
ZozzHUN
addikt
Nagyon jó tapasztalattal gazdagodtam a Mozaik utcai vizsgaközponttal kapcsolatban.
Ma reggel kiderült, hogy a helyzetjelző nem ég, akkor kicseréltem apám segítségével, mivel ez nem csavaros a féklámpa búra, hanem le kell venni ülést és alatta kicserélhető. Tudtam hogy a visszapillantót cserélni kell amíg nem szerzek másikat véglegesre, ezért úgy voltam hogy meló után majd rápattintom valamelyik másik kismotorról. Aha... csak hogy amikor hazaértem szembesültem, hogy a menet nem egyezik. Mindegy, ráraktam a másiknak a cuppanós tetejét, kicsit kisebb, de műszakira elég. Próbáltam beindítani, reggel még beindult, most már meg se akart moccanni. 45 perc után úgy döntöttem betolom, na úgy ment, kicsit állítgattam alapjárati fúvókán. 16:00 helyett 17:00-re értem oda, de még így is fogadtak, nagyon rendesek voltak. Végül bekerültem a 4-es sorra, ott megnézték amit meg kell, 18:21-re megvoltak a papírok, és elégedetten toltam vissza a teherautóra a motort. Itthon fiam megkért, hogy had hallgassa meg a hangját, persze megint nem indult el, szóval most jön az a rész, amikor ultrahangos tisztítása lesz a karburátornak.
Azt esetleg nem tudja, hogy a szívató kapcsolója melyik állásban mit csinál?
-
horvathkrisz
addikt
-
runner 125
nagyúr
Nincs valakinek holland összeköttetése?
Végre találtam egy üzletet ahol van még gyári színkódos, 200ml-es festék a Runner-hez, viszont sajna Mo.-ra - az ott írtak szerint - nem küldenek. -
papp67
csendes tag
Aprilia Sonic GP vizeshez keresek első lámpa előtti plexit illetve a kormányon lévő kis plexit,valamint a kormány idom alatt lévő kis vízszintes idomot ami felülről lezárja az alsó idomokat és a víz tartályt! Valamint motor és hajtómű robbantott ábrát keresek!
-
polimorf
tag
válasz
runner 125 #29163 üzenetére
Nagyon köszönöm a precíz választ!
Így fogok tenni. -
runner 125
nagyúr
válasz
polimorf #29151 üzenetére
A mai modern technikai eljárásoknak köszönhetően, kevésbé szükséges egy motor bejáratása. Persze ez inkább az alumínium blokkokra igaz, mivel a nikaszilréteghez nincs mit hozzákoptatni.
Mivel te egy komplett új hengert vásároltál új dugóval együtt, így még tutibb a precíz kivitelezés. Vashengernél amit én szoktam csinálni/ javasolni, h a rések élét finoman tűreszelővel kerekítsük le - ez inkább az utólagos fúrásnál alkalmazott kiegészítő művelet - , így a gyűrűk nem borotválni fogják az olajat, hanem valóban kenés jön létre.
300km-es járatás szerintem untig elég. A lényeg, h ne alapjáraton pöfögtesd a motort, hanem terhelés alatt, lehetőleg mindig különböző fordulatszámtartományokban, finomabb kigyorsításokkal.
A motor élettartamára még hatással van, h üzemi hőmérsékleten kezded-e el hajtani. Ez szimplán annyit takar, h hideg, reggeli indítás után ne nyelezd le egyszerre, hanem finoman bemelegítve, kis gázok mellett érje el a motor az üzemi hőmérsékletét, mivel a legnagyobb "károkat" a hidegen hajtás okozza. -
polimorf
tag
válasz
barack1997 #29158 üzenetére
Nekem nem fúrt a henger hanem új a henger is a dugó, gyűrű is.
-
barack1997
senior tag
válasz
moszka #29152 üzenetére
Az első 500km-ig, ha keményen meghajtod, megszorulhat, vagy akár be is sülhet, mert még kicsik az illesztési hézagok és a hőtágulás ellenben nagy, mivel a surlódás kicsi illesztési hézagnál nagyobb, ezért nagyobb a hőtágulás, ezért szorulhat meg a dugó a hengerben.
Pl.:a nagyon passzentosra fúrt+ dugózott hengert tovább kell bejáratni, mint a normális illesztési hézagú hengereket,a fent leirtak miatt. -
rjg
őstag
válasz
polimorf #29154 üzenetére
Ugyan nem vagyok profi, de nekem is most lett a henger újradugózva és "Csabi" - lassan fogalom lesz itt a fórumon - azt javasolta, hogy az első 500 km-en ne húzzam neki. Az első 150 km-en max 50-55 km/h, 300 km-ig 60-65 km/h, utána 500 km-ig pedig 70-75-tel menjek, illetve ne pörgessem 8000 felé. Ezt persze az SR50-re mondta, de gondolom hasonló lépcsőket érdemes betartani max más sebességgel/fordulattal más 50ccm 2T-knél is.
-
polimorf
tag
válasz
runner 125 #28786 üzenetére
Szia!
Most újíttattam fel a keeway hurrican-omat Henger, dugó, gyűrű, olajpumpa, főtengelycsapágy stb csere volt rajta, tehát nagy generál javítás.
Az lenne a kérdésem, hogy ezek után a bejáratást Te milyen módon javasolnád.?
Mennyi km, milyen sebességgel stb stb.?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest